Ga naar de inhoud

Uitnodiging verjaardagsfeestje peuter-kleuter

  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • CO2-neutraal gedrukt
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau
  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Luxe papiersoorten
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau

Uitnodiging verjaardagsfeestje 5 jaar (of kleuter)

Heb je al eens nagedacht wat je gaat doen wanneer je kind 5 jaar wordt? Want vijf jaar oud worden, dat is natuurlijk heel bijzonder. En voor één keer mag je kindje het middelpunt van de dag zijn. Heeft het al gekozen wat het graag wil doen die dag? Naar een speeltuin of gewoon thuis in de tuin spelletjes spelen? Dat hangt natuurlijk van het weer af. Als je niet zeker bent of het die dag weer is om buiten te spelen, dan kan je ook binnen een verjaardagsfeestje plannen. Om dat tot een goed einde te brengen, is het misschien interessant om voor een thema te kiezen dat dan als een rode draad door de dag loopt. Een verjaardagsfeestje met een piratenthema bijvoorbeeld, of met prinsessen als thema.

Verjaardag kind 2 jaar (of peuter)

Wanneer een kind 2 jaar wordt, wil je dat uiteraard vieren met een verjaardagsfeestje. Je nodigt vrienden en familie uit en je kondigt vooraf aan wanneer ze een plaatsje in hun agenda moeten vrijhouden. Je kan dat doen met een mooie verjaardagsfeestuitnodiging. Er zijn heel veel mogelijkheden om zo’n uitnodigingskaart te maken. Je kan bijvoorbeeld een kaart maken met een foto van je kindje op de voorkant. 

Als je de uitnodigingen voor een eerste verjaardag eens wilt bekijken, surf dan eens naar onze ‘uitnodigingen eerste verjaardag’.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.753 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.