Ga naar de inhoudGa naar het filter
Felicitatie nieuwe woning

Gelukwensen nieuwe woning

Ken je iemand in je omgeving die onlangs een huis aangekocht heeft of concrete plannen heeft om er een aan te kopen? Dan kan je hem of haar met een kaartje alvast van harte feliciteren met de nieuwe woning. En als de gelukkige eindelijk alles ingericht heeft, dan is het tijd om hem of haar een bezoekje te brengen.

Felicitatie nieuwe woning

Je wilt jouw vrienden, familieleden of kennissen natuurlijk graag feliciteren met de aankoop van hun nieuwe woning. Dat kan altijd. Stuur hen een kaart met bijvoorbeeld een foto van de nieuwe woning of personaliseer de kaart met een foto van een droomhuis. Met een mooie felicitatietekst maak je het kaartje helemaal af.

Wil je iemand feliciteren voor een andere gelegenheid? Kijk dan eens bij onze andere felicitatiekaarten.

De leukste felicitatiekaarten voor een verhuizing

Bij Kaartje2go maak je de leukste felicitatiekaarten voor een verhuizing, nieuwe woning of housewarming. Met één van de nieuwe woning kaarten in verschillende stijlen, thema’s en groottes, verras jij de nieuwe bewoners. Maak het kiezen van een kaart makkelijk door de kaarten te filteren op stijl of thema.

Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning!

Het is extra leuk als je iets kiest waarvan je weet dat het een glimlach op het gezicht van de ontvanger tovert. Is de nieuwe bewoner bijvoorbeeld dol op planten en bloemen, dan weet jij welk thema je aanvinkt. Dat zijn twee vliegen in één klap, want een kaart met getekende planten roept gelijk een huiselijk gevoel op. Of misschien past een rustige, klassieke felicitatiekaart beter bij de ontvanger. Dan kies je één van de kaarten in klassieke stijl. Zo zijn er nog veel meer stijlen waar je uit kunt kiezen: modern, stijlvol of hip. Kunnen de bewoners humor wel waarderen, dan kies je voor een grappige felicitatiekaart met een humoristische tekst of illustratie.

Bestel een cadeau om te feliciteren met een nieuwe woning

Wil je naast een kaart ook een cadeau versturen om te feliciteren met een nieuwe woning? Ook dat kan bij Kaartje2go! Je kunt kiezen uit verschillende verrassingen. Laat het huis opfleuren door een bloemzaden cadeau aan je bestelling toe te voegen, bijvoorbeeld. Of geef een lekker biertje, zodat er na alle stress van de verhuizing even genoten kan worden. Een fles wijn of bubbels versturen is ook een leuk idee. Dat geeft geeft een extra feestelijke gevoel. Waar je ook voor kiest, je bestelt een felicitatie voor een nieuwe woning heel simpel bij Kaartje2go.

Felicitatiekaart nieuwe woning maken

Een felicitatiekaart voor een nieuwe woning maak je bij Kaartje2go. Je kunt er al je creativiteit in kwijt door met de kaartenmaker illustraties aan de kaart toe te voegen. Of laat een kaart met een foto van het nieuwe huis tot de verbeelding van de bewoners spreken. Is de achtergrond niet helemaal wat je zoekt, dan kun je ook daarvan de kleur aanpassen of een eigen achtergrond uploaden. Ben je meer van de creatieve felicitatieteksten of gedichten, dan schrijf je dit in het door jou gewenste lettertype op de kaart. Ook dit doe je met de kaartenmaker. Is de kaart helemaal naar wens, dan voeg je het adres van de nieuwe woning toe. Bestel je de kaart voor 20.00 uur? Dan wordt de kaart vandaag nog verstuurd. Kaartje2go zorgt er daarna voor dat de kaart op de (nieuwe) deurmat terecht komt.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.