Kortingscodes, acties & aanbiedingen

Bij Kaartje2go houden we van blije klanten. Ons motto is: met plezier gemaakt en omdat iedereen wel van een beetje korting houdt, maken we je daar graag blij mee. Daarnaast vind je bij ons ook regelmatig leuke aanbiedingen en acties. Zo is het maken van je kaarten altijd weer een feestje.

Kortingscodes

Van 26 t/m 29 november ontvang je 15% korting op alle kaarten met de actiecode HAPPY15. Lees hier meer over deze actie.

Verlopen actiecodes

SINGLE11: 11% korting op alle kaarten (geldig van 8 t/m 11 november 2021)
SUPER20: 20% korting op alle dubbele kaarten van het SUPER formaat (geldig van: 1 t/m 7 maart 2021) 
HAPPY50: €0,50 korting op een kaart (geldig van: 17 t/m 20 januari 2021) 
HAPPYFRIDAY: 15% korting op alle kaarten (geldig van: 27 t/m 30 november 2020)
SINGLESDAY: 11% korting op alle kaarten (geldig van: 9 t/m 11 november 2020)
GRATIS GERECYCLED PAPIER: gratis gerecyclede papiersoort voor jouw kaart(en) (geen actiecode nodig, geldig van: 12 t/m 18 oktober 2020)
DUBBELE BONUSPUNTEN: bij elke bestelling ontvang je dubbele bonuspunten (geen actiecode nodig, geldig van: 28 september t/m 4 oktober 2020)
FEEST10: 10% korting op alle kaarten (geldig van: 14 t/m 20 september 2020)
BLOEMENZAAIEN: 20% korting op alle bloemzaden (geldig van: 24 t/m 30 augustus 2020)
ZOMER10: 10% korting op alle kaarten (geldig van: 22 t/m 28 juni 2020)

Nieuwsbrief

Is er op dit moment geen kortingscode? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Alle acties en aanbiedingen komen dan vanzelf in je postvak terecht. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste kortingen.

Acties & aanbiedingen

Bij Kaartje2go vind je regelmatig leuke acties & aanbiedingen. Rondom vaderdag, moederdag, kerst en valentijn doen we graag iets extra’s. Win bijvoorbeeld een reis naar Parijs, een dagje spa of een pannekoekendiner. Daarnaast hebben we leuke acties waar je altijd aan mee kan doen. Bekijk hier een overzicht van de winnaars van eerdere winacties.

Uitgerekende datum

Beval op jouw uitgerekende datum en ontvang je geboortekaartjes gratis. Iedere deelnemer ontvangt van ons sowieso 10% korting op de geboortekaartjes.

Win je trouwjurk

Maak je trouwkaarten bij Kaartje2go en je maakt kans op €1000,- die je kan besteden voor jouw trouwjurk.

Verlopen winacties

Win een jaar lang gratis kaarten sturen

Win een jaar lang gratis kaarten sturen

Bestel je tussen 25 en 31 januari 2021 een kaartje, dan maak je automatisch kans op een jaar lang gratis kaarten sturen t.w.v. € 100. We geven deze prijs 5 keer weg.

Kaartje2go 14 jaar

Wij zijn jarig en dat vieren we! Iedereen die van 5 t/m 11 oktober 2020 een bestelling plaatst, maakt kans op één van de 14 taarten.

Win een chocoladepakket

Iedereen die tussen 7 en 13 september 2020 een bestelling plaatst, maakt automatisch kans op een chocoladepakket. De inhoud van het pakket bestaat uit verschillende soorten chocolade van Chocolate Company.

Win een Bloemen Cadeaubon

Van 29 juni t/m 5 juli 2020 maak je kans op een Bloemen Cadeaubon t.w.v. €25. Iedereen die een bestelling plaatst, doet automatisch  mee!

Win een jaar lang gratis kaarten sturen

win een jaar lang gratis kaarten sturen

Deze actie geldt van 6 t/m 12 januari 2020. Bestel in deze periode een kaart, en maak kans op €100 tegoed. Zo kun je al je familie en vrienden het komende jaar een kaartje sturen!

Altijd korting ontvangen? Maak een account aan!

Ben jij op zoek naar een kortingscode of actiecode? Dan hebben we goed nieuws voor je! Met een eigen account ontvang je bij ons altijd automatisch klantenkorting, zelfs wanneer je geen actuele kortingscode voor Kaartje2go hebt.

Waarom zou ik een account aanmaken?
  • Ontvang je eerste kaart gratis!
  • Krijg automatisch klantenkorting
  • Spaar voor tegoed bij elke bestelling
Andere voordelen:
  • Beheer eenvoudig je eigen adresboek
  • Gebruik de kalender en vergeet geen verjaardag.
  • Bekijk al jouw ontworpen kaarten in je account.

Veelgestelde vragen

Organiseren jullie ook wel eens korting acties?

Wij zijn heel blij met jou als klant en willen je dat natuurlijk graag laten weten. Daarom organiseren we inderdaad regelmatig leuke kortingsacties. Deze acties zijn speciaal voor onze vaste klanten en worden verspreid via de nieuwsbrief. In de brief staan grappige weetjes, leuke acties en zo nu en dan vind je er ook een kortingscode voor Kaartje2go.

Waar kan ik de Kaartje2go kortingscode of actiecode invullen?

Het invullen van een kortingscode op Kaartje2go kan in je winkelmandje. Als je kaart klaar is kom je hier automatisch terecht. Klik nu op ‘Heb je een actiecode, klik dan hier’ en vul in het veld dat verschijnt jouw code in. De korting wordt nu automatisch verrekend met de prijs.

Meer informatie over de prijzen

Alle informatie die je nodig hebt kun je in ons handige prijzenoverzicht vinden.