Ga naar de inhoud

Geregistreerd partnerschap kaarten

Een geregistreerd partnerschap aangaan is een van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven. Nodig je vrienden en favoriete familieleden daarom uit om dit bijzondere moment samen met jullie te vieren. Hoe je jullie verbintenis ook wilt bekronen; vertel het je dierbaren met een persoonlijke geregistreerd partnerschap kaart.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten en foliedruk
  • Win je trouwjurk!
  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Win je trouwjurk!

Geregistreerd partnerschap uitnodigingskaart maken

Wil je graag zelf aan de slag gaan en een leuke geregistreerd partnerschapskaart maken? We geven je meer informatie over de verschillende stijlen en trends, en hoe je het kaartje ontwerpt. 

Geregistreerd partnerschap kaart: De stijlen en trends 

Heb je al een idee welke stijl je op jullie geregistreerd partnerschap kaartje wil gebruiken? Er is van alles mogelijk. Botanisch, houtlook of een moderne stijl. Zomaar wat voorbeelden, het is maar net wat bij jullie past. Elk jaar duiken er ook een aantal nieuwe trends op, zoals onder andere de thema’s waterverf en goud. Zijn jullie al enthousiast? 

Bekijk voor meer inspiratie ook eens onze trouwkaarten of save the date kaarten

Geregistreerd partnerschap kaarten met foliedruk

Geef je kaarten een prachtige glinstering waardoor ze extra opvallen. Er zijn 3 kleuren foliedruk beschikbaar: goud, zilver en koper. Bij het bewegen van deze kaarten zie je een mooie glans in de letters. Wat zullen jullie dierbaren verrast zijn! Foliedruk kaartjes hebben wel een iets langere levertijd omdat het glanslaagje eerst moet drogen.

Zelf een geregistreerd partnerschap uitnodiging ontwerpen

Wat leuk, je wilt zelf een mooi kaartje ontwerpen. Zo kun je het kaartje nog persoonlijker maken. Er zijn verschillende mogelijkheden, zo kun je bijvoorbeeld beginnen met een blanco kaart. Bouw het kaartje zelf helemaal op in de kaartmaker en maak er wat moois van, of upload je ontwerp direct vanuit je bestanden Wil je de foto centraal stellen op het kaartje? Kies er dan voor om een fotokaart te maken. Voor speciale verzoeken mag je altijd contact opnemen met ons klanttevredenheidsteam. Samen gaan we kijken wat er mogelijk is.

Het maken van een geregistreerd partnerschap uitnodiging is makkelijk en snel te doen:

  • Kies het mooiste kaartje uit de galerij en klik op ‘Kaart bewerken’.
  • Ga in de kaartmaker aan de slag en voeg leuke kaders en figuren toe.
  • Upload een foto en schrijf een leuke tekst.
  • Klik op verzenden, wij doen de rest.

In een handomdraai gemaakt!

Tekst geregistreerd partnerschap kaart

Wat zet je op het kaartje? We kunnen ons voorstellen dat dit lastig is. Daarom hebben onze tekstschrijvers niet stilgezeten en een aantal leuke geregistreerd partnerschap teksten geschreven voor op je kaartje. Kopieer deze teksten met een simpele klik op de kaart. Handig, toch? 

Geregistreerd partnerschap kaarten bestellen

Yes, het is gelukt om een mooi kaartje te maken. Nu is het tijd om de kaartjes te gaan bestellen.

Ja, dat kan zeker! Maak een gratis account aan of zorg dat je ingelogd bent tijdens het bestellen. Kies tijdens het bestelproces voor ‘Gratis proefdruk bestellen’ en ontvang een leuk pakketje thuis. Hierin zitten het kaartje en een waaier met meer informatie over de extra’s zoals mooie enveloppen, papiersoorten en sluitzegels. Zo kun je rustig ontdekken wat je mooi vindt.

Geregistreerd partnerschap kaart met korting

Wie is er nou niet gek op korting? Er zijn verschillende manieren om dit te verdienen. Profiteer van stapelkorting: hoe meer kaartjes je bestelt, hoe meer korting je ontvangt. Daarnaast krijg je ook ingelogde klantenkorting als je account aangemaakt hebt.

Geregistreerd partnerschap kaart versturen 

Verstuur snel je kaartjes en tover een glimlach op het gezicht van al jullie familie en vrienden. Je kunt kiezen voor direct versturen of de kaartjes thuis ontvangen.

Kies voor direct versturen en wij zorgen er samen met PostNL voor dat de kaartjes zo snel mogelijk bij je dierbaren thuisbezorgd worden. Zo heb je er zelf geen extra werk aan. Vraag met een digitale adresverzoeker de adressen op van je dierbaren en sla ze op in je adresboek. 

Je kan de kaartjes ook thuis ontvangen. Zo kun je zelf nog iets op de envelop schrijven of er iets leuks bij in stoppen zoals confetti. De kaartjes kun je vervolgens zelf rondbrengen, extra duurzaam!

Geregistreerd partnerschap kaarten: We helpen je graag

Kunnen we je nog ergens mee helpen? Lees onze veelgestelde vragen door of neem contact op met ons klanttevredenheidsteam. Of laat je inspireren op onze blog met allerlei informatie en tips over trouwen. Alvast van harte gefeliciteerd met jullie verbintenis, en maak er een fijn feestje van!

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.672 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.