Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging kerstborrel

Uitnodiging kerstborrel maken

Kerst is de tijd van ontmoeting en gezelligheid. Van heerlijk eten en lekkere borrels. Zo’n gezellige kerstborrel begint natuurlijk met het uitnodigen van vrienden, familie of collega’s. Maak daarom nu alvast de uitnodiging voor een kerstborrel en laat het feestje beginnen.

Een uitnodiging voor de kerstborrel maak je zelf, eenvoudig en snel, in onze kaartmaker. Dat werkt als volgt:

  • Begin met een kerstkaart uit de kaartcollectie of ontwerp je eigen kaart. 
  • Nadat je een kaart hebt gekozen kun je de uitnodiging bewerken in de kaartmaker. Bijna alle elementen kun je aanpassen. Om de kaart uniek te maken kun je zelf een leuke tekst of een foto toevoegen.
  • Ben je klaar met bewerken? Bestel dan een proefdruk of plaats meteen je bestelling. Als je op werkdagen voor 20:00 uur ‘s avonds bestelt, dan doen wij het pakketje nog dezelfde dag op de post (bekijk hier wanneer ze aankomen) of bekijk de actuele bezorginformatie. Zo maak je simpel en snel een persoonlijke en originele kerstborrel uitnodiging.

Tip: kies voor een langwerpige kerstkaart. Je kaart valt meer op tussen de andere kaarten en je kunt er ook nog eens extra veel informatie op kwijt. Zoals een voorproefje van het menu bijvoorbeeld.

Gratis proefdruk van je kerstborrel uitnodiging

Voordat je de bestelling plaatst wil je misschien eerst kijken of de kaart aan al jouw wensen voldoet. Vraag daarom een gratis proefdruk aan en ontdek zelf onze uitstekende kwaliteit. Je ontvangt van ons een pakketje met voorbeelden zodat je jouw kaart en alle papiersoorten + kleuren van onze enveloppen kunt bekijken.

Bekijk hier onze complete collectie met kerstkaarten

Kerstborrel met vrienden of familie

De kerstdagen komen er weer aan en dat is de tijd om familie en vrienden te ontmoeten. Eerste en tweede kerstdag zijn de uitgelezen kans om elkaar te zien en te spreken (bijvoorbeeld tijdens een kerstdiner). Maar vlak voor kerst een kerstborrel organiseren is ook een goed idee. Nodig daarom je vrienden of familie uit en maak er een gezellige borrel van.

Kerstborrel met collega’s

Een kerstborrel met collega’s is een mooie manier om het jaar af te sluiten. Nodig je collega’s uit met een persoonlijke uitnodigingskaart en drink samen met hen een lekker drankje om de kerstdagen in te luiden. De uitnodiging voor een kerstborrel met collega’s maak je zelf in een handomdraai in onze kaartmaker.

Een borrel kun je natuurlijk het hele jaar door geven. Daarom vind je bij Kaartje2go nog veel meer borrel uitnodigingen, bijvoorbeeld voor een nieuwjaarsborrel.

Zakelijke kerstborrel uitnodiging

Wil jij een kerstborrel op het werk organiseren? Dat regel je eenvoudig en snel via Kaartje2go.

  • Begin met het maken van een gastenlijst. Is de borrel alleen voor het personeel of komen er ook klanten en leveranciers op de bedrijfsborrel? En krijgen ze dezelfde uitnodiging of maak je twee verschillende versies?
  • Nadat je deze keuzes hebt gemaakt is het tijd om een geschikte locatie en datum te kiezen. Vergeet ook de bedrijfsnaam en de reden van de borrel niet. Deze informatie zet je op de uitnodiging. 
  • Dan is het tijd om de uitnodigingen te versturen. Stuur de uitnodigingskaart voor de kerstborrel direct naar alle ontvangers met onze handige verzendlijsten.

Geen kerstborrel dit jaar? Kies dan voor het versturen van zakelijke kerstkaarten en bedankt klanten, leveranciers en medewerkers voor het afgelopen jaar.

Digi borrel uitnodiging maken

Een digitale borrel heeft misschien niet de charme van een gewone borrel, maar het kan nog steeds erg gezellig zijn. Bovendien is het een mooie manier om dit toch wel bijzondere jaar af te sluiten. De digiborrel mag dan online zijn, maar de uitnodiging kun je natuurlijk gewoon via de echte post sturen. Zo zorg je meteen voor een beetje sfeer! De ontvanger kan de moeite die je ervoor hebt gedaan vast en zeker waarderen en bovendien is het een leuk aandenken.

Stuur je de uitnodiging per post, dan kun je ook nog eens een leuk cadeau meesturen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke wijn of een lekkere reep chocolade? Daarmee begint de kerstborrel meteen goed!

Het verzinnen van een goede tekst voor op de uitnodiging kan best lastig zijn. Daarom helpen we je graag een handje. Deze zaken mag je niet vergeten op de kerstborrel uitnodiging:

  • Op welke dag is de kerstborrel?
  • Op welk tijdstip vindt de borrel plaats? En tot hoelaat duurt de borrel?
  • Op welke locatie nodig je de gasten uit?
  • Moeten gasten vooraf reserveren?

Hier vind je enkele voorbeeldteksten voor de kerstborrel uitnodiging.

************************

Al lijken de kerstdagen nog ver weg, graag nodigen wij onze klanten, relaties, collega's en vrienden uit voor onze jaarlijkse kerstborrel.

************************

Het is weer de mooiste tijd van het jaar.

Dit vieren we graag met jullie samen.

Op 22 december geven wij een kerstborrel bij ons thuis vanaf 20.00 uur. 

Jullie zijn van harte welkom.

************************

Buiten giert de wind door de bomen, 

maar het is warm in mijn huis.

Ik hoop dat jullie met kerstmis komen

zorgen voor lekker feestgedruis.

************************

Lieve vrienden,

Het jaar is alweer bijna om, daarom willen we jullie graag uitnodigen voor de kerstborrel op: [ datum ] van [ starttijd ] tot [ eindtijd ]

Het belooft een gezellige avond te worden!

************************

Hierbij nodigen wij je van harte uit voor onze feestelijke kerstborrel.

Datum: [ datum ]

Tijd: [ tijd ]

Waar: [ adres ] te [ plaatsnaam ]

Graag zien we je dan!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.