Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging teksten voor elke gelegenheid

Tijd voor een feestje! Bij een leuk feestje hoort natuurlijk ook een uitnodiging. Maar welke tekst zet je nou eigenlijk op een uitnodiging? Natuurlijk hangt dat ook af van wat voor soort uitnodiging het is. Wij hebben daarom een aantal uitnodigingsteksten geselecteerd die je kunt gebruiken voor jouw uitnodiging.

Meer teksten: verjaardag | etentje | kraamfeest | housewarming

Gratis proefdruk uitnodigingen

21 jaar oud

21 jaar oud: nu mag alles! Daarom geef ik een groot feest waar je zeker bij moet zijn geweest. Laat je weten of je op DATUM & TIJD bij LOCATIE kunt komen?

65 jaar

DATUM JAARTAL NAAM 65 Om dit te vieren nodigen we je/jullie op deze dag uit voor een hapje en een drankje om TIJDSTIP aan ADRES. Groeten van NAAM JARIGE (& PARTNER) Bij verhindering graag even voor DATUM a.s. laten weten. Tel: TELEFOONNUMMER Email: E-MAILADRES

Als man en vrouw door het leven gaan

Vanaf DATUM zullen wij voortaan, als man en vrouw door het leven gaan! NAAM BRUIDEGOM zal voor het huwelijk NAAM BRUID ophalen bij haar ouderlijk huis, u bent welkom om hier een kop koffie te nuttigen. Aanvang TIJDSTIP. De huwelijksvoltrekking vindt plaats in LOCATIE, aanvang TIJDSTIP. Aansluitend geven wij een receptie tot TIJDSTIP. Wij hopen dat u ons wilt vergezellen bij het diner. Aanvang TIJDSTIP in LOCATIE. Gezamenlijk vertrekken wij na het diner richting de feestlocatie. Wij gaan daar een borreltje drinken, om op een mooie toekomst klinken! Wilt u ons laten weten of u komt? Cadeautip Het enige wat ons nu nog hindert, is dat ons banksaldo flink is verminderd! Daarom vragen wij u om ons varkentje te spekken, zodat wij op huwelijksreis door LAND kunnen trekken!

Alsnog de dag van onze dromen

Na jaren van uitstel gaat het er dan toch eindelijk van komen: DATUM wordt de dag van onze dromen! NAAM BRUIDEGOM & NAAM BRUID Geven elkaar dan het jawoord om TIJDSTIP in de trouwzaal van LOCATIE. Aansluitend zal er een receptie gegeven worden met een hapje en een drankje. Ter afsluiting is er om TIJDSTIP een groot feest. Cadeautip: Wij hebben al een heleboel mooie spullen en willen liever iets ontvangen om ons spaarvarken mee te kunnen vullen.

Bedrijfs jubileum

Het is echt waar, Ons bedrijf bestaat AANTAL jaar. En in deze tijden van groei staat ook onze kantine in bloei. Daarom nodigen we jou uit om het AANTAL-jarig succes van onze onderneming te vieren. Je bent op DATUM vanaf TIJD van harte welkom in onze kantine voor een borrel en een hapje!

Beter laat dan nooit

Beter laat dan nooit, wordt weleens gezegd. Daarom leek nu pas een feest mij wel terecht. Kom je mijn verjaardag vieren, ook al is die al lang voorbij?

Bouwen we een feest

Er is er één jarig, dat kun je wel zien! Wil jij ook op mijn feestje komen, misschien? Een stukje taart voor jou, en neem een goed humeur mee, dan bouwen we een feestje en is de jarige tevree!

Communie uitnodiging

Hallo allemaal, Op DATUM vanaf TIJD wil ik jullie uitnodigen op mijn communieborrel. Tot dan! Groetjes, NAAM

Communiefeest tekst

Op DAG DATUM JAARTAL vier ik mijn communiefeest. Ik zou het leuk vinden als jullie mee komen feesten! Jullie zijn vanaf TIJDSTIP van harte welkom bij ons thuis . De communiemis vindt plaats in de NAAM KERK te PLAATS om TIJDSTIP. Groetjes, NAAM

Communietekst feestelijke eucharistieviering

Op DAG DATUM JAARTAL is het feest want dan ga ik voor het eerst ter communie. Ik zou het fijn vinden als jullie deze bijzondere dag met mij meevieren. De feestelijke eucharistieviering begint om TIJDSTIP in de NAAM KERK, ADRES te PLAATS. Na afloop van de viering is het groot feest bij ons thuis. Laat even weten of jullie komen. Groetjes NAAM Tel: TELEFOONNUMMER

Een mijlpaal

Ter ere van mijn verjaardag geef ik een feest, LEEFTIJD worden is immers altijd een mijlpaal geweest! Kom je dit grootse moment meevieren?

Een plek onder de zon

Een eigen huis, een plek onder de zon, hopelijk zijn jullie de mensen waar ik van op aan kon. Ik hou namelijk een housewarming, dus kom!

Eerste keer de heilige communie tekst

Op DATUM krijg ik voor de eerste keer de heilige communie. Ik zou het leuk vinden om deze dag samen met jullie tot een feestdag te maken en nodig jullie dan ook uit om de hele middag met ons te vieren. De communiemis vindt om TIJDSTIP plaats in de NAAM KERK te PLAATS. Daarna vieren we van TIJDSTIP tot TIJDSTIP feest. Feestadres: LOCATIE ADRES Groetjes, NAAM

Eten brengt mensen bij elkaar

Eten brengt mensen bij elkaar, dus vandaar dat we je uitnodigen voor ons diner!

Feest 65

DATUM word ik 65 en ga ik met pensioen, Wat zal ik met die extra vrije tijd gaan doen? Weg met het idee van "ouden van dagen", Het is nu niet de tijd om hierover te klagen. Want we gaan feesten tot diep in de nacht, Wat had je anders verwacht? Wij nodigen jullie uit voor een feest hier, al etend, drinkend en dansend maken we gegarandeerd veel plezier.

Geen excuus voor goed eten

Omdat je voor goed eten geen excuus nodig zou moeten hebben, houden we het kort. Kom je lekker bij ons dineren?

Geen geschenken, maar denk aan ons spaarvarkentje

Zo gelukkig zijn we nog nooit geweest. Jullie zijn uitgenodigd op ons huwelijksfeest! Liefst voor ons huishouden geen geschenken. Maar je mag altijd aan ons spaarvarkentje denken.

Goede reden voor een feest

Achttien jaar oud is een goede reden voor een feest, en daarom ben jij natuurlijk uitgenodigd! Laat je weten of je komt, meteen nadat je dit leest? Ik hou het op DATUM om TIJD.

Graag met jou erbij

Een verjaardag is maar één keer per jaar, en daarom een mooie dag om bij stil te staan. Dit jaar doe ik dat graag met jou erbij, dus ben je bij deze uitgenodigd voor mijn feest.

Het jawoord

Na X jaar samenwonen zullen wij ons geluk bezegelen met een huwelijk. Op DATUM, om TIJDSTIP zullen wij elkaar in het stadhuis van PLAATS het jawoord geven. Wij nodigen je graag uit voor onze huwelijksreceptie. Deze zal plaats vinden vanaf TIJDSTIP in LOCATIE, te PLAATS. Wij zouden het bijzonder leuk vinden als je hierbij aanwezig kunt zijn. NAAM & NAAM

Hoera

Hoera Hoera NAAM wordt op DATUM AANTAL Jaar! Dit willen wij met jullie vieren op DATUM, op het welbekende adres: ADRES En jullie worden verwacht om TIJD. Groetjes van NAAM/NAMEN

Housewarming

Een nieuw huis is een nieuw begin, op DATUM trek ik erin. Kom jij ook om dat te vieren?

Housewarming kaart

Bloed, zweet, tranen, stof, hamer, zaag en afdek-laken. Praat ons er niet van, hiermee hadden wij maandenlang te maken. Voor deze housewarming is het daarom niet toegestaan om af te haken!

Housewarming uitnodiging

Een nieuw huis, een nieuwe start, nieuwe buren, nieuwe meubels, nieuw behang, een nieuwe gang, nieuwe verf, nieuw woonerf. Zelfde vrienden, feestje bij ons?

Ik ben jarig!

Ik ben jarig, wist je dat al? En jij bent uitgenodigd, voor mijn verjaardagsbal!

Jarig geweest

Op DATUM ben ik jarig geweest, en daarom is het op DATUM feest! Ik zou het leuk vinden als je kunt komen!

Kadotip

Komt de gedachte aan een kadootje bij u op, Stop het dan voor MIJ/ONS in een envelop!

Kom je bij ons dineren?

Eten brengt mensen bij elkaar, een glas wijn erbij en je bent klaar. Zin om bij ons te komen dineren? Wij hopen dat je ons met je bezoek gaat vereren!

Kom je kijken

Met z'n tweeën is het nog leuker! Kom je kijken in ons nieuwe huis?

Kom op mijn feestje!

AANTAL jaar, nee maar! Ja, ik ben jarig, het is waar, kom je op mijn feestje?

Komen jullie ons huis verwarmen?

Nu alweer een tijd geleden kwamen we elkaar tegen. We waren eerst verlegen, maar werden al snel verliefd. Nu zijn we een tijd samen en hebben we een plan kunnen beramen: binnenkort wonen we samen! Komen jullie ons huis dan verwarmen?

Liefde en inzet

Met liefde en inzet voor elkaars geluk kan ons huwelijk niet meer stuk! Jullie zijn uitgenodigd op onze bruiloft te LOCATIE op DATUM & TIJD.

Liefde gaat door de maag

Liefde gaat door de maag, zeggen ze wel eens... Kom je bij me eten?

Mijlpaal

Heb je op DATUM wat tijd voor mij? Op die dag komt er voor mij een jaar bij. Dit jaar is het feest extra speciaal, als het goed is weten jullie dat allemaal. Deze keer komt er een mijlpaal voorbij. Kom dan ook met een brede lach, want LEEFTIJD word je niet elke dag!

Mijn feest

Omdat... - je maar één keer LEEFTIJD wordt - een feest geven altijd leuk is - je meestal ook cadeautjes krijgt als jarige - ik graag iets met mijn vrienden vier ...geef ik op DATUM mijn feest!

Ons huis is klaar

Ons huis is klaar, dus nu is het moment daar. Na een lange tijd van verbouwen, is het tijd om een feestje te houden. Op DATUM zetten wij vanaf TIJDSTIP de bloemetjes buiten, om een nieuwe periode te beginnen en een oude af te sluiten. We hopen dat jij ook even langs wilt komen, zodat je kunt zien hoe wij vanaf nu wonen.

Pssst...stiekem getrouwd

Pssst... Wij zijn stiekem getrouwd! Maar niet gerouwd... Op DATUM wordt er een feestje gebouwd. Kom je langs bij LOCATIE om TIJD?

Surprise uitnodigingstekst X jaar

Beste familie en vrienden, Op DAG DATUM willen wij graag samen met jullie NAAM LEEFTIJD verjaardag vieren. Jullie zijn dan van harte welkom vanaf TIJDSTIP op ADRES in PLAATS. Wij hopen van harte jullie allemaal te zien! Let op: NAAM weet zelf niet dat dit georganiseerd wordt en dat zouden we graag zo willen houden... Groetjes, NAMEN

Tekst uitnodiging 50 jaar

Onlangs werd ik 50 jaar oud, een mijlpaal in mijn leven. Daarom leek het mij een goed idee, om een groot feest te geven! Zie ik je op DATUM & TIJD in PLAATS?

Tekst voor cadeautip op trouwkaart of uitnodiging

Wat telt is dat jullie met z'n allen komen... Maar kun je het niet laten, dan weet je waarvan wij dromen!

Trouwen met internetliefde

Toen het begon, waren we ver uit elkaar. Een toetsenbord hier, een beeldscherm daar. Al snel wisten wij, dit is niet voor even. Dus wij hebben besloten elkaar het Jawoord te geven. Dit zullen wij doen op DATUM.

Trouwen vieren met diner

Wij gaan trouwen. Op DATUM JAARTAL nodigen we je uit dit met ons te vieren tijdens een diner. Vanaf TIJDSTIP ben je welkom in LOCATIE, ADRES in PLAATS. Het diner start om TIJDSTIP. Laat ons even weten of je erbij kunt zijn. NAAM BRUID & NAAM BRUIDEGOM

Trouwgedicht Beleven

Op DATUM gaan we het beleven, dan willen wij elkaar het jawoord geven. TIJDSTIP in LOCATIE willen wij dit doen, ADRES te PLAATS tussen het groen. Daarna moet u weten, willen wij met u bij LOCATIE wat eten. Vanaf TIJDSTIP kunt u daar terecht voor een drankje, rond TIJDSTIP sluiten we af met een bedankje. NAAM hebben wij als ceremoniemeester aangewezen, voor eventuele verrassingen moet u bij HEM/HAAR wezen. Verder vinden wij het fijn, tijdig te horen of u erbij zult zijn. Voor DATUM willen wij dit horen, anders gaat uw plaats verloren. Als u van plan bent ons iets te geven stellen wij dat op prijs, dan graag een envelop met bijdrage voor onze huwelijksreis.

Trouwgedicht Huwelijksbootje

Het huwelijksbootje kabbelt soms zachtjes op het ritme van het water. Je hoort alleen maar wat stilletjes geklater. Soms vaart het op woeste baren en gaat het wild tekeer, op grote golven op en neer. Soms dreigt het uit koers te gaan en dobbert het doelloos verder, als een schaapje zonder herder. Hoe ruw het water ook mag zijn, of hoe rimpelloos de zee, in een huwelijksbootje zit je steeds met twee. Op DATUM JAARTAL gaan wij trouwen! Dit willen wij met familie en vrienden op DAG DATUM vieren! U bent van harte welkom vanaf TIJDSTIP uur bij ons thuis. NAAM & NAAM ADRES POSTCODE PLAATS TELEFOONNUMMER Laat ons even weten of u komt!

Trouwgedicht huwelijksfeest

NAAM & NAAM gaan elkaar het Jawoord geven! En wel op DAG DATUM JAARTAL om TIJDSTIP in het gemeentehuis van PLAATS. Wij hopen samen met jullie dit tot een onvergetelijke dag te maken en vinden het daarom erg fijn, als jullie om TIJDSTIP bij het huis van het bruidspaar kunnen zijn. Tegen TIJDSTIP gaan we in een stoet, ons burgerlijk huwelijk tegemoet. Na een toost op ons huwelijk komt het diner, Eten jullie met ons mee? Als het toetje is geweest, Dansen we de sterren van de hemel op ons huwelijksfeest!

Trouwgedicht met uitnodiging

Een mooie stap in het leven, de keuze elkaar altijd liefde te geven. Elkaar ja zeggen, de eed van trouw. Verbonden worden tot man en vrouw. Eindelijk is het zo ver. Na bijna AANTAL jaar samenzijn, willen wij ons geluk bezegelen met een huwelijk. Op DATUM JAAR geven wij elkaar om TIJDSTIP het "jawoord" in LOCATIE, ADRES te PLAATS. Wij nodigen je uit om dit samen met ons te vieren om TIJDSTIP in LOCATIE, ADRES te PLAATS. Mocht je verhinderd zijn laat dit dan vóór DATUM weten. Bijgesloten zit een kaartje. Wij vinden het leuk als je deze meeneemt met een persoonlijke boodschap erop voor in ons gastenboek. NAAM & NAAM ADRES TELEFOONNUMMER

Trouwgedicht Na X jaar samenwonen

Wij gaan trouwen DATUM Na AANTAL jaar samenwonen, zag ik het er niet meer van komen. Toch heel onverwacht, heeft NAAM zich bedacht. Hij heeft mij ten huwelijk gevraagd, ik zei JA: missie geslaagd! Op DATUM gaan wij trouwen en een heerlijk feestje bouwen. Dus heb je zin in wat plezier, kom die dag dan naar hier. LOCATIE ADRES Jullie worden om TIJDSTIP verwacht om het feestje bij te wonen. Laat de rest de dag maar op je af komen. Graag zouden we jullie vragen, om die dag iets van KLEUR te dragen.... Aanvang TIJDSTIP tot TIJDSTIP NAMEN BRUIDSPAAR

Trouwgedicht onverwacht elkaar gevonden

Totaal onverwacht hebben wij elkaar gevonden. Grenzeloze liefde heeft ons al verbonden. Op DATUM gaan wij elkaar het jawoord geven. Daarom vragen wij jullie om dit samen met ons te beleven. Wij vinden het daarom erg fijn, als jullie om TIJDSTIP uur in de LOCATIE zullen zijn. Na de ceremonie en verrassing komt het diner, daarbij eten jullie ook een hapje met ons mee. Als het toetje en de feestelijke avond zijn geweest, besluiten wij om TIJDSTIP samen met jullie ons feest. NAMEN Jullie aanwezigheid, gelukwensen en lach, zijn de mooiste geschenken op onze huwelijksdag. Mochten jullie ons toch willen verrassen, dan hopen wij dat dit in een envelopje zal passen.

Trouwgedicht Vragende ogen

Na al die vragende ogen gaan we het op DATUM aan elkaar beloven. Dat we altijd voor elkaar zullen gaan en in goede en slechte tijden naast elkaar willen staan. In LOCATIE zullen we om TIJDSTIP elkaar het jawoord geven. Deze dag willen wij graag van begin tot aan het eind met jullie beleven. Wij vinden het daarom erg fijn als jullie om TIJDSTIP bij LOCATIE kunnen zijn. Laten ons voor DATUM even weten of jullie kunnen komen op de dag van onze dromen.

Trouwplannen

Wij maken onze trouwdroom werkelijkheid op DATUM om TIJD uur in het stadhuis van PLAATS. Dit zal plaatsvinden onder het oog van naaste familie en vrienden. Wij nodigen je van harte uit op ons huwelijksfeest in LOCATIE. Je bent vanaf TIJD van harte welkom om met ons een hapje te eten, borreltje te drinken en samen op een goede toekomst te klinken. Er zijn genoeg spullen dus we hebben liever iets om het spaarvarken mee vullen... Graag horen we van je of je bij ons feest aanwezig bent Tot dan! NAAM & NAAM

Trouwtekst Na vallen en opstaan

Na vallen en opstaan hebben wij besloten om voor elkaar te gaan. Op DAG DATUM JAARTAL trouwen wij. Samen met de kinderen nodigen wij jullie uit om hierbij aanwezig te zijn. Vanaf TIJDSTIP worden jullie verwacht in LOCATIE, ADRES te PLAATS. NAMEN ADRES E-MAIL TELEFOON

Uitgenodigd om te komen kijken

Bij een nieuwe baan en een nieuwe stad hoort ook een nieuwe woning. Daarom ben je bij deze uitgenodigd om te komen kijken! Op DATUM om TIJD ben je welkom op dit adres: STRAATNUMMER HUISNUMMER POSTCODE PLAATS

Uitnodiging babyborrel

Graag nodigen mijn mama, papa en ik jullie uit op mijn babyborrel. Het is op DAG DATUM van TIJDSTIP tot TIJDSTIP. Waar: LOCATIE, PLAATS Graag ontvangen wij uiterlijk DATUM a.s. een berichtje of jullie erbij zullen zijn. TELEFOONNUMMER E-MAILADRES NAMEN

Uitnodiging bruiloft

In LOCATIE te PLAATS zullen wij om TIJDSTIP elkaar het Jawoord geven. Deze dag willen wij graag van het begin tot het eind met jullie beleven. We vinden het daarom erg fijn als jullie om TIJDSTIP bij de locatie kunnen zijn. Na een toast op ons huwelijk komt het diner. Eten jullie met ons mee? Als het toetje is geweest, Gaan we met de voetjes van de vloer op het huwelijksfeest.

Uitnodiging doop tekst

NAAM wordt gedoopt! Op DAG DATUM JAARTAL wordt NAAM gedoopt. Wij willen jullie van harte uitnodigen om bij de doop aanwezig te zijn. De doop zal plaatsvinden in de NAAM KERK, ADRES te PLAATS om TIJDSTIP. Daarna willen wij dit bijzondere moment vieren met een hapje en een drankje in LOCATIE, ADRES te PLAATS. Van TIJDSTIP tot TIJDSTIP. Mochten jullie verhinderd zijn, laat dat ons dan even voor DATUM weten. TELEFOONNUMMER/E-MAILADRES NAMEN OUDERS

Uitnodiging housewarming

Een huis wordt echt je thuis als je er mooie dingen meemaakt. Daarom willen we je graag uitnodigen voor een housewarming in ons nieuwe huis! Op DATUM om TIJD ben je welkom op dit adres: STRAATNAAM HUISNUMMER POSTCODE PLAATS

Uitnodiging Kraamborrel

Hierbij wil ik jullie uitnodigen voor een hapje en een drankje om mijn geboorte te vieren! Jullie kunnen mij bewonderen op DATUM vanaf TIJDSTIP. Ben je verhinderd? Wil je dit mijn papa en mama dan eventjes laten weten? Liefs, NAAM

Uitnodiging surprise party voor mama

Mama wordt X jaar en om dat te vieren hebben wij samen met papa voor haar een SURPRISE PARTY georganiseerd. Wij zouden het heel leuk vinden als jullie hierbij aanwezig kunnen zijn om haar te verrassen. Graag ontvangen wij jullie daarom op DAG DATUM om uiterlijk TIJDSTIP bij restaurant NAAM in PLAATS. Graag tot dan!! NAMEN

Uitnodiging verjaardagsfeest

Lieve familie en vrienden, Op DATUM a.s. wordt NAAM X jaar! Een goed moment om HEM/HAAR eens in het zonnetje te zetten, lijkt ons. Wij zouden het erg leuk vinden om samen met jullie het glas te heffen! Wanneer? DATUM van TIJDSTIP tot TIJDSTIP LOCATIE, ADRES, PLAATS Bij verhindering graag een belletje naar TELEFOONNUMMER Hartelijke groet, NAMEN EMAIL

Van echt paar naar echtpaar

Al een tijdje net een echt paar. Vanaf DATUM een net echtpaar.

Verhuiskaartbericht Een nieuw begin

Een nieuw begin Aan alles komt een eind, zo ook aan onze tijd in ons oude huis. Maar na een eind, is er ook een nieuw begin... Kom gerust eens langs! NAMEN NIEUWE ADRES POSTCODE PLAATS TELEFOONNUMMER E-MAIL

Verjaardag 65 jaar

Op DATUM JAARTAL wordt NAAM 65! We willen dit samen met jullie vieren. Daarvoor nodigen wij jullie uit voor een feestelijk buffet op DAG DATUM a.s. We verwachten jullie vanaf TIJDSTIP, in LOCATIE, ADRES in PLAATS. Tot dan! Het organisatiecomité, Als je verhinderd bent, laat het even weten voor DATUM a.s. Contact: NAAM (EMAIL, TELEFOONNUMMER)

Verjaardag 80 jaar

Beste mensen, DATUM a.s. hoop ik 80 jaar te worden. Dit wil ik graag met kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden en kennissen vieren met een hapje en een drankje. DAG DATUM a.s. bij LOCATIE van TIJDTIP tot TIJDSTIP. ADRES POSTCODE PLAATS Wilt U voor DATUM laten weten indien U verhinderd bent? Telefoon: TELEFOONNUMMER NAAM JARIGE cadeautip

Zodat je me feliciteren kan

Verjaren gebeurt misschien wel ieder jaar, maar LEEFTIJD is wel iets anders, nietwaar? Een feest leek me daarom een uitstekend plan. Ben je erbij zodat je me feliciteren kan?

Uitnodiging: Verjaardag

Straks vier ik mijn verjaardag. En graag met jou er bij! Zoals je al wel weet, spreekt dat vanzelf voor mij. We gaan 't uitbundig vieren. Muziek, snack, glaasje wijn. Maar 't allermooist voor mij is toch het samen zijn! (Maria Riksten-Brouwer)

Uitnodiging: verjaardagsfeest

Ik vier mijn verjaardag binnenkort. 'k Hoop dat het een super feestje wordt! Op DATUM is het zo ver. Al veel mensen komen er. Daar mogen jullie niet ontbreken. Je hebt er vast naar uitgekeken! (Maria Riksten-Brouwer)

Jarig!

Een dag van … blijdschap en verwachting. Familie, vrienden en cadeau's. Samen eten, drinken, fuiven … Heb je zin om aan te schuiven? (Maria Riksten-Brouwer)

Uitnodiging voor een etentje

Een etentje, hou jij ook van, in een ontspannen sfeer. Het menu verklap ik niet, een verrassing, deze keer! Wij nodigen je hiervoor uit. De and'ren zijn je ook bekend. Dus het zou niet compleet zijn, als jij daar niet bij bent! (Maria Riksten-Brouwer)

Uitnodiging babyborrel

Aan elk die het wil horen, onze: NAAM is geboren! 't Is altijd weer een wonder. Wat wij graag willen delen. En je snapt het wel, ook het liefst met velen! Als jij op DATUM kan, maken we er een feestje van! (Maria Riksten-Brouwer)

Housewarming na verbouwen

Een Housewarming, dat was ons plan. Na maanden van hard werken, komt het er eind'lijk van! Het is een zware tijd geweest, met dagen van hard zwoegen. Soms werd het je wel eens teveel, het bikken, verven, voegen! Wat tegenslag ook af en toe, vertraagt het werk nog bovendien. En nu, aan 't einde van de rit, kunnen wij geen kwast meer zien … Gelukkig is nu alles klaar En … 't resultaat dat is er naar! Het is 't de moeite waard geweest. Van harte welkom op ons feest. (Maria Riksten-Brouwer)

Babyborrel kraamfeest

Wij bazuinen het maar rond: een zoon/dochter en kerngezond! Het lange wachten is voorbij En wij zijn onbeschrijf'lijk blij. Ook al is 't bij elk geluid: Húp, je bed weer uit! Voor dit nieuwe leven gaan wij een feestje geven. op: datum Kom je, meldt je dan maar even. (Maria Riksten Brouwer)

Gedicht uitnodiging diner

Mijn plan, een intiem dinertje! Niet véél van alles, maar een beetje. Een heerlijk soepje, Ossestaart? Alles lekker goed gegaard. Aardappeltjes uit de oven, met een groente, zacht gestoven. Vlees, dat moet nog overlegd. Een vegaburger? Ook niet slecht! En, ik moet mij al vergissen, een salade mag niet missen! Het toetje is wat afgezaagd, toch, over ijs wordt nooit geklaagd! En, het klinkt wel wat cliché … Een espresso, of toch thee? En dan dit nog even, met een knipoogje geschreven! (Maria Riksten-Brouwer)

​Uitnodiging: Kerstfeest

Kerst is weer in aantocht De mooiste tijd van 't jaar Veel sterren, mooie lichtjes en soms ook eng'lenhaar 't Is altijd weer een feestje om alles te versieren en 't mooist is, om dit samen met anderen te vieren! Zo je geluk te delen, ja, dat maakt mensen blij En je raadt het al, daar hoor jij ook bij! Maria Riksten-Brouwer

Bestel nu een proefdruk van je uitnodigingen

Foliedruk
Krijtbord look uitnodiging dubbel feestje met confetti
Foliedruk
 Zwarte uitnodiging verjaardagsfeest met gouden vlaggetjes
Uitnodiging beach party strandfeest caribische wegwijzers
Vrolijke uitnodiging voor een zomers verjaardagsfeestje
Foliedruk
Feestelijke uitnodiging feestje 50 jaar met confetti
Uitnodiging verjaardag 70 jaar 1954 ballonnen blauw fotos
Uitnodiging verjaardag ballonnen confetti krijt foto 13 jaar
Grappige tijdschrift magazine uitnodiging met eigen foto
Uitnodigingskaart verjaardag summer beach party wegwijzers
Foliedruk
Uitnodigingskaart dubbel feest verjaardag jubileum ballonnen
Stijlvolle uitnodiging 80 jaar vrouw ballonnen
Foliedruk
Feestelijke uitnodiging feestje met gouden ballonnen
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 23.378 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.