Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging 5 jaar

Hieperdepiep, hoera! Je kleine jongen of meisje wordt alweer 5 jaar. Op deze leeftijd vieren de meeste kinderen voor het eerst een echt kinderfeestje. Een beetje spannend is het dus wel. Kruip daarom samen achter de computer en maak een mooie uitnodiging!

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd

Uitnodiging kinderfeestje 5 jaar maken

Op speurtocht door een bos in de buurt, knutselen en oud-Hollandse spellen spelen of in de verkleedkist duiken voor een feest met een piraten of prinsessen thema. De meeste kinderfeestjes voor een kind van 5 jaar vinden thuis plaats. Kinderen van 5 hebben namelijk nog niet zo’n lange concentratieboog en worden gauw moe als ze aan het spelen zijn. Een activiteit van een uur of drie is dan ook ideaal. Je maakt het feestje helemaal compleet met een mooie, stoere of vrolijke uitnodiging. Dan voelt je vijfjarige spruit zich namelijk echt speciaal!

Tip: Bestel een extra uitnodiging en bewaar hem in een plakboek. Zo heb je later een mooie herinnering aan een bijzonder moment!

Voor elk kinderfeestje een leuke uitnodiging

Het is soms best een opgave, bedenken wat voor kinderfeestje je wilt organiseren voor je kleine jongen of meisje. Het ene moment vinden ze het één leuk, het volgende moment iets anders. Daarom hebben we onze designers gevraagd uitnodigingen te maken voor verschillende activiteiten én in uiteenlopende stijlen. Er zit dus vast een uitnodiging tussen die je aanspreekt. Heb je een leuke uitnodiging gezien, maar is het voor een kindje van 6 jaar of 7 jaar? Controleer dan of de leeftijd van deze uitnodiging aanpasbaar is. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je contact opnemen met ons klanttevredenheidsteam. Onze designers gaan dan kijken of ze ‘5 jaar’ op de uitnodiging voor het kinderfeestje kunnen zetten.

De perfecte uitnodiging voor een 5e verjaardag vinden

Het grootste deel van de kinderen houdt hun eerste kinderfeestje als ze 5 jaar worden. Grote kans dat dit de eerste uitnodiging is die je voor een kinderfeestje maakt. En dat vraagt natuurlijk om een extra speciale kaart! Gelukkig hebben we bij Kaartje2go een groot aanbod aan uitnodigingen. Aan de hand van ons filtermenu kun je trouwens makkelijk selecteren waar de uitnodiging aan moet voldoen. Zo kun je filteren op ‘thema’, maar ook op de gewenste stijl, kleur of activiteit. De perfecte uitnodiging nog niet kunnen vinden? Kijk dan eens tussen onze andere kinderfeestjes uitnodigingen en filter op ‘leeftijd aanpasbaar’.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.