Ga naar de inhoudGa naar het filter
klant reacties kaartje2go

Ervaringen met Kaartje2go

Wij zijn heel trots op het predikaat "Best getest door de Consumentenbond" (2008) en "Best getest door Vara Kassa" (2011). Bovendien hebben we in december 2015 de "Warme Douche" mogen ontvangen van TROS Radar en in 2019 de Shopping Awards XL in de categorie speelgoed & cadeaus. 

Toch zijn we het meest trots op de reacties die we van jullie krijgen! En je vindt ze overal. Veel mooie reacties over onze geboortekaartjes zijn bijvoorbeeld te vinden op Facebook. Ook op Ekomi staan leuke, enthousiaste en soms ontroerende ervaringen van onze klanten.

Wij zijn er van overtuigd dat alle leuke reacties er voor gezorgd hebben dat al meer dan een miljoen mensen een kaart bij ons hebben verstuurd! Wil je ook een reactie achterlaten? Je kunt ons mailen op info@kaartje2go.nl of zelf ergens een reactie plaatsen.

Heel tevreden, behalve met het aantal dagen dat de post nodig heeft om af te leveren. Normaliter doe je een kaart een dag van tevoren op de bus/post, maar twee of drie dagen van tevoren is noodzaak. Míjn kaarten ik die via kaartje Togo verstuur, komen te laat aan in ieder geval en vind ik erg jammer!
fijne en uitgebreide kaartensite, waar je zelf je kaart vorm kan geven of kiezen uit een kant en klaar concept en die steeds op de juiste dag bezorgd wordt, ook verzending naar een aantal landen buiten Nederland is beschikbaar. Een aanrader.
Goede service ! Kaartjes zijn precies op de bestelde dag aangekomen , waardoor ik twee kleine jarige kindjes heel blij heb kunnen maken , want wat is het toch leuk om een kaartje op je verjaardag in de brievenbus te krijgen 😉
Zonder de deur uit te hoeven wordt een kaartje met of zonder kado keurig en op tijd bezorgd.👍
Leuke keus in kaarten, je kunt de kaarten bewerken op vele manieren. Op tijd geleverd en betaalbaar. Zeer tevreden en altijd weer leuk om een kaart te maken.
Hele fijne manier om een kaartje persoonlijk te maken.
Duidelijke werking.
Wij zijn zeer tevreden over u geboden oplossing, als de bezorging er weer eens niet aankomt. Dit terwijl wij deze keer er op tijd bij waren. U bedrijf verdient echt een compliment
Altijd het verzenden van een kaartje bij de hand. Onafhankelijk waar je op dat moment bent. Onverwacht kan ik van deze service gebruik maken. Geen kaartjes of postzegels in de kast. Geen probleem. Een kaartje versturen is op deze manier altijd bij de hand. Kortom klasse!
Super makkelijk om op deze manier kaarten te versturen. Altijd op tijd en niet duur.
Mooie kaarten, goede leveringen.
De kaarten zagen er precies uit zoals ik gehoopt had, perfect op tijd verstuurd. Prima voor elkaar! Dik compliment
Prima, volop keuze , net wat anders dan anders, ik ben tevreden!
Mooi en op tijd
Heel veel keus in leuke kaarten..makkelijk te maken en te bewerken. Snelle afhandeling en super klantgericht. Bij vragen word je vriendelijk en rustig te woord gestaan...echt top!!!!!!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.