Ga naar de inhoudGa naar het filter
Uitnodiging eerste verjaardag

Uitnodiging eerste verjaardag

Het wordt een speciale dag want je zoontje of dochtertje krijgt een taart met één kaarsje erop. Iedereen kijkt ernaar uit. Het is niet alleen voor jou als mama of papa, maar ook voor de hele familie, een bijzondere gebeurtenis. Er worden voor het eerst verjaardagsgeschenken uitgedeeld en er komt een lekkere verjaardagstaart met een kaarsje, die je peuter waarschijnlijk met veel geklieder naar binnen zal spelen. Als je wilt dat iedereen erbij is op deze speciale verjaardag, dan kan je je vrienden en familie uitnodigen met een verjaardagskaart om deze eerste verjaardag van je kindje mee te komen vieren.

  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Luxe papiersoorten
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau

Je kindje wordt één jaar

Echt begrijpen wat er op die speciale dag gebeurt, doet je kindje van 1 jaar nog niet, maar omdat het een verjaardagsfeestje is, voelt het wel dat er iets speciaals gebeurt. Je kan deze verjaardag van je kindje nog specialer maken door iedereen een zelfgemaakte uitnodiging te sturen. En vergeet niet om het huis met slingers te versieren en overal ballonnen op te hangen. Want zonder versiering is het feestje niet af.

Heb je hier niet de uitnodiging gevonden die bij jouw verjaardagsfeestje past? Zoek dan eens bij de andere uitnodigingen voor een verjaardagsfeestje op onze website.

Of start je zoektocht eens met een trefwoord, zoals ‘prinses’ of ‘piraat’, want we hebben natuurlijk ook uitnodigingen voor een prinsessenfeest of een piratenfeest. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.