Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?
De uitnodiging voor het leukste kinderfeestje
De uitnodiging voor het leukste kinderfeestje

Telt je zoon of dochter de nachtjes al af? Maak dan nu uitnodigingen voor het leukste verjaardagsfeestje

Fotokaarten maken - begin met je eigen foto
 • Gratis proefdruk!
 • Meermaals als beste getest
 • Niet goed = geld terug

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10549 beoordeling

Uitnodiging kinderfeestje

Het kinderfeestje is voor bijna ieder kind een prachtige beleving. Een bijzondere dag vol plezier met vriendjes en vriendinnetjes. Bij een kinderfeestje of verjaardagsfeestje hoort een originele uitnodiging. Laat de voorpret beginnen met het maken van de kinderfeestjes uitnodiging. Kies een vrolijke uitnodiging kinderfeestje uit de collectie en maak samen met je kind een originele uitnodigingskaart voor het kinderfeestje.

Uitnodigingen voor een kinderfeestje maken

De uitnodiging voor een kinderverjaardag maken is een groot feest. Bij Kaartje2go vind je een ruim aanbod aan kinderfeest uitnodigingen die je gemakkelijk naar jouw wensen kunt aanpassen. Personaliseer ze door een foto of fotocollage te plaatsen, schrijf een leuke uitnodigingstekst en voeg allerlei vrolijke figuurtjes toe. Zo maak je samen in een handomdraai een uniek en origineel kaartje voor het feestje.

Je kunt de uitnodiging ook samen met het feestvarken ontwerpen. Roep de jarige er maar bij, dan kunnen jullie direct een uitnodiging kinderfeestje maken. Het maken van een uitnodigingskaartjes voor een kinderfeestje is heel gemakkelijk. Kruip samen achter de computer en laat je kind leuke figuurtjes toevoegen of de achtergrond kleur uitkiezen. Want wees nu eerlijk: wat is er leuker dan zelf de kinderfeestjes uitnodiging maken?

Vul na het maken van de verjaardagsuitnodiging de adresgegevens in en je bent klaar om de kinderfeestjes uitnodiging te versturen. Nu je de uitnodiging afgerond hebt, kun je samen met je kind een unieke verjaardag beleven.

Zo maak je een prachtige verjaardagsfeest uitnodiging

Het verjaardagsfeestje… daar kijkt je kind waarschijnlijk al heel lang naar uit. Of het nu een prinsessenfeestje, een piratenfeest of een pyjamafeestje is, bij ons vind je allerlei soorten uitnodigingskaarten voor een kinderfeestje.

Geef je een thema met een feestje, bijvoorbeeld een zwemfeestje? Gebruik dan de filter om jouw thema te zoeken. Voor elk kinderfeestje hebben wij wel een uitnodiging die er goed bij past. Bij je zoektocht naar een leuk uitnodigingskaartje kun je nog veel meer filteropties gebruiken. Zoek bijvoorbeeld op stijl (hip en trendy, lief, stoer) op kleur of op leeftijdscategorie (eerste verjaardag, tweede verjaardag, derde verjaardag, kind of tiener).

Heb je geen uitnodigingen voor verjaardagsfeestjes gevonden die aan jouw wensen voldoen? Bekijk dan ook eens onze andere uitnodigingen voor verjaardagsfeestjes. Omdat je de kaarten gemakkelijk zelf kunt aanpassen, maak je er zelf heel gemakkelijk iets leuks van. Heb je vragen of is iets niet duidelijk? Neem dan contact met ons op, want we helpen je graag!

Heb je een ander feestje te vieren? Voor elk feestje kun je een uitnodiging maken.

Uitnodiging kinderfeestje met eigen foto

De leukste en meest unieke uitnodiging voor een kinderfeestje maak je met je eigen foto. Met een foto uitnodiging maak je op een originele manier indruk op vriendjes en vriendinnetjes. Zet je zoon of dochter verkleed als piraat of prinses op de foto. Zo steelt hij of zij de show. Je ontwerpt jouw foto uitnodiging helemaal zelf door een foto uit jouw bestanden te kiezen. Vervolgens voeg je leuke fotokaders en effecten toe, plaats je figuren en schrijf je een leuke uitnodigingstekst. Zo zie je maar: het personaliseren met een foto van jullie zelf is heel gemakkelijk.

Uitnodigingskaartjes maken, bestellen en versturen

Ben je klaar met het maken van de verjaardagsuitnodiging voor je kind? Dan is het tijd voor de volgende stap: de uitnodiging voor het kinderfeestje bestellen en versturen.

Allereerst kun je het pakketje thuis laten bezorgen. Je krijgt een pakketje met kaartjes voor het kinderfeestje thuis in de brievenbus. Daarna kun je zelf de adressen op de verjaardagskaartjes schrijven en ze zelf op de post doen. Natuurlijk kun je de kaartjes ook op de speelplaats of in de klas aan de kinderen of de ouders geven.

Daarnaast kun je heel gemakkelijk de kaarten voor het feestje rechtstreeks laten versturen naar de ontvanger. Wij doen de kaartjes voor jou op de post. Het enige wat jij moet doen is de juiste adressen invoeren. Je kunt de adressen intypen in je persoonlijke adresboek of je uploadt een Excel-bestand met adressen naar onze website. Na het uploaden van het Excel-bestand klik je aan naar wie het verjaardagskaartje gestuurd moet worden.

Kom je op mijn verjaardagsfeestje?

Kinderfeestjes zijn er in alle soorten en maten. Net als onze uitnodigingen voor kinderfeestjes. Voor elk partijtje hebben wij een leuke kaart. Filter bijvoorbeeld op thema en bekijk kaartjes met dinosaurussen of voertuigen. Geef je jouw zoon of dochter een piratenfeestje, prinsessenfeestje, voetbal-, slaap-, of zwemfeestje? Ook daarvoor vind je veel leuke uitnodigingen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke verjaardagsfeestjes thema’s te bedenken: wat dacht je van een trampoline feestje of een klimfeestje? Ook populair zijn filmfeestjes, kook-, en bakkersfeestjes. Wat voor kinderpartijtje je ook gaat geven, de leukste en meest originele uitnodigingen maak je zelf heel gemakkelijk met onze kaartmaker.

Wat zet je op een uitnodiging voor een verjaardag- of kinderfeestje?

Als je uitnodigingskaartjes voor een kinderfeestje gaat maken, zet dan in ieder geval op de uitnodiging:

 • wie er jarig is;
 • wat de leeftijd van het feestvarken is;
 • wanneer het kinderfeestje plaatsvindt;
 • wat het beginuur en het einduur van het kinderfeestje is;
 • wat het adres is waar het kinderfeestje gehouden wordt;
 • wat het telefoonnummer is om de aanwezigheid te kunnen bevestigen;
 • welke cadeautjes er op het verlanglijstje van de jarige staan.

Wat je er eventueel ook nog op kunt vermelden, is:

 • of de kinderen iets zullen eten;
 • of de kinderen worden thuisgebracht;
 • of de ouders welkom zijn;
 • of ouders belangrijke medische zaken en allergieën willen doorgeven;
 • of de kinderen aangepaste kleding (zwemkleding, pyjama’s of verkleedkleding) moeten meenemen.

En natuurlijk die ene belangrijke vraag die op geen enkele kinderfeestjes uitnodiging mag ontbreken: Kom je op mijn feestje?