Uitnodiging kinderfeestje

Uitnodigingen voor een kinderfeestje: nu met gratis proefkaart

Bij een kinderfeestje of verjaardagsfeestje hoort er uiteraard een originele uitnodiging. Om er zeker van te zijn dat je het beste resultaat verkrijgt, bestel je bij Kaartje2go een gratis proefdruk die je naar jezelf stuurt. Een proefdruk aanvragen is heel gemakkelijk: klik op de productpagina op Gratis proefdruk aanvragen en volg de aanwijzingen. Kies natuurlijk eerst een vrolijke kinderfeestuitnodiging uit ons ruime aanbod en pas de kaart dan aan naar wens. Personaliseer ze door er een foto, een tekst en allerlei vrolijke figuurtjes aan toe te voegen, zodat de uitnodiging er op zijn minst uniek en origineel uitziet. Vergeet vooral niet de verzendgegevens in te vullen en dan is alles gereed om te versturen.

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Betrouwbare verzending

Kies voor rechtstreeks versturen (wij posten dan de kaarten voor je) of een pakketje kaarten thuis geleverd krijgen.
Bekijk levertijden

Zo maak je een prachtige verjaardagsfeestuitnodiging

Het verjaardagsfeestje… daar kijkt je kind waarschijnlijk al heel lang naar uit. Of het nu een prinsessenfeestje, een piratenfeest of een pyjamafeestje is, we hebben allerlei soorten uitnodigingskaarten. Je kan de uitnodiging ook samen met het toekomstige feestvarken ontwerpen. Roep de jarige er maar bij, dan kunnen jullie er direct aan beginnen. 

Wil je het feestje een thema geven, er bijvoorbeeld een zwemfeestje van maken, gebruik dan de zoekfunctie. Voor elk kinderfeestje hebben wij wel een uitnodiging die erbij past. Je kan ook de zoekfilter gebruiken en filteren op ‘uitnodigingen verjaardagsfeestje met een foto’, met een specifieke ‘kleur’ of op de ‘meest recente’ kaarten.

Wat zet je op een uitnodiging voor een verjaardagsfeestje?

Welke zaken zet je best op een uitnodiging voor een verjaardagsfeestje of een kinderfeestje? Kaartje2go zet het hieronder eventjes op een rij:

  • Wie er verjaart
  • Wanneer het kinderfeestje plaatsvindt
  • Het beginuur en het einduur van het kinderfeestje
  • Het adres waar het kinderfeestje gehouden wordt
  • De leeftijd van het feestvarken
  • Welke cadeautjes er op het verlanglijstje van de jarige staan
  • Het telefoonnummer om de aanwezigheid te kunnen bevestigen

Wat kan er eventueel ook nog opstaan:

  • Of de kinderen iets zullen eten
  • Of kindjes met een allergie kunnen mee-eten
  • Of de kinderen aangepaste kleding moeten aandoen

Uitnodigingen direct op de post doen of thuis laten leveren?

Alle uitnodigingen die bij Kaartje2go worden ontworpen, kunnen thuis geleverd worden. Je krijgt het pakketje dan thuis in de brievenbus. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je liever zelf de adressen op de verjaardagskaartjes schrijft en ze zelf graag op de post doet. Dan typ je gewoon de adressen in je persoonlijke adresboek op Kaartje2go of laad je een Excelbestand met adressen op in je adresboek op onze website. Allebei supergemakkelijk! Als je het met een Excelbestand wilt proberen, dan leest de computer automatisch de adressen in en jij klikt aan naar wie het verjaardagskaartje gestuurd moet worden. Het is echt niet moeilijk. Heb je op Kaartje2go bij de uitnodigingen voor verjaardagsfeestjes geen enkel kaartje gevonden dat geschikt is? Ga dan eens naar onze andere uitnodigingen voor verjaardagsfeestjes kijken. Er is een grote keuze aan kaartjes. Je kan ook een uitnodiging personaliseren met een foto uit je eigen fotobestanden op je computer. Contacteer ons als het niet duidelijk is, want wij staan altijd ter beschikking om je te helpen.