Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging 80 jaar

80 jaar en nog altijd zin in een feestje? Stuur vrienden, familieleden en oud-collega’s een uitnodiging voor je 80e verjaardag en hef samen het glas. Kies een van de ontwerpen met 80 jaar uit onze collectie en pas deze naar wens aan in onze kaartmaker.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodiging 80 jaar verjaardag

Je verjaardag is altijd een bijzondere dag, maar je 80e verjaardag? Die is nog net wat specialer. Pak dus gerust groots uit om te vieren dat je 80 jaar wordt. Organiseer bijvoorbeeld een tuinfeest met barbecue, een borrel buiten de deur of een high tea in dat knusse café om de hoek. Hoe je plannen voor je verjaardagsfeest er ook uitzien; de leukste uitnodigingen vind je bij Kaartje2go. Elke uitnodiging is helemaal naar wens aan te passen en heeft ruimte voor een leuke foto. 

🎉 Tip: kijk ook tussen onze uitnodigingen voor 70 jaar en 75 jaar. In veel gevallen kun je de leeftijd aanpassen.

Uitnodigingen met ‘80 jaar’ voor mannen en vrouwen

Klassiek of toch modern? In onze collectie bevinden zich uitnodigingen met 80 jaar in verschillende stijlen. Er zit dus vast een ontwerp tussen dat je aanspreekt. Met name de keuze uit uitnodigingen met bloemen en confetti is groot, maar er zitten ook veel ontwerpen tussen met gouden elementen of een botanische look en feel. Zoek je naar een uitnodiging voor de 80e verjaardag voor je partner? Filter op ‘man’ of ‘vrouw’ en vind in een handomdraai een mooie uitnodiging met ‘80 jaar’. 

🎉 Geef je een verrassingsfeest? Vergeet dan niet dit duidelijk op de kaart te vermelden.

Uitnodigingen 80e verjaardag maken

Een originele uitnodiging is zo gemaakt, ook als je bijna 80 jaar wordt. Met onze handige kaartmaker kun je je uitnodiging voor 80 jaar heel eenvoudig aanpassen en versieren. Pak er dus een lekker kopje koffie bij en kies een ontwerp met party, feest of let’s celebrate uit. In de kaartmaker kun je vervolgens een leuke foto toevoegen, de tekst aanpassen en de achtergrond vervangen. Mocht het maken van een uitnodiging voor je 80e verjaardag toch niet helemaal lukken, dan helpen de medewerkers van ons klanttevredenheidsteam je graag verder.

Extra’s voor je uitnodiging bij 80 jaar

Je (vader, moeder, opa of oma) wordt maar één keer tachtig. Je wilt het feest dan ook goed aanpakken. De feestgangers alvast in de stemming brengen? Stuur ze een uitnodiging voorzien van mooie extra’s. Onze gekleurde enveloppen vallen direct op tussen andere post en de matchende sluitzegels geven een voorproefje van wat er in de envelop zit: een feestelijke uitnodiging voor een 80e verjaardag, afgedrukt op een luxe papiersoort. Wil je graag tijd besparen? Laat de adressen van de genodigden dan afdrukken op adresstickers en plak deze op de enveloppen. Zo hoef je niet alle adressen met de hand te schrijven!

Uitnodiging voor je 80e verjaardag versturen

Je wordt niet iedere dag 80 jaar. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je zo veel mogelijk familieleden, vrienden en andere dierbaren op je verjaardagsfeest hoopt te verwelkomen. We raden dan ook aan de uitnodiging voor je 80e verjaardag vier tot zes weken voor je verjaardag te versturen. Eenmaal gedrukt doen we de uitnodigingen graag voor je op de post. Verstuur je de uitnodigingen liever zelf? Dan kun je er leuke extra’s bij bestellen.

Happy birthday to … you!

Hoe ouder we worden, hoe lastiger we het vaak vinden om cadeaus te verzinnen. Je hebt vaak al veel spullen en dat is iets om dankbaar voor te zijn, net als voor de mensen die op je verjaardag langskomen. Wil je ze laten weten dat ze een speciaal plekje in je hart hebben? Stuur ze naderhand een leuke bedankkaart met een mooie foto van je 80e verjaardagsfeest. 

🎉 Tip: sommige tweelingen vieren zelfs als ze 80 jaar worden hun verjaardag nog samen. Is dit bij jou ook het geval? Vergeet dan niet een verjaardagskaart voor je broer of zus te regelen!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.