Uitnodiging verjaardag maken

De mooiste verjaardagsuitnodiging

Je bent natuurlijk maar één keer per jaar jarig en daarom verdient elke verjaardag een groots feest. Weet je al wat je van plan bent met je verjaardag? Wacht niet langer en maak jouw persoonlijke uitnodigingen voor de verjaardag.

Uitnodiging 50 jaar

Binnenkort 50? Dat is natuurlijk bijzonder. De 50ste verjaardag wordt meestal gevierd met een speciaal feest. Natuurlijk vier je deze mijlpaal met familie en vrienden. Dus begin iedereen al maar uit te nodigen met een mooie uitnodiging voor je 50 jaar-verjaardag.

Zoek je een nog een tekst voor op jouw verjaardagsuitnodigingen? Kijk dan eens bij onze uitnodigingsteksten.

Veelgestelde vragen over verjaardagsuitnodigingen

Je bent niet de enige die zich afvraagt: wat moet er op een uitnodigingskaart staan? En eerlijk, ook wij hebben het wel eens meegemaakt dat niet alle informatie op onze verjaardagsuitnodiging stond. Daarom helpen we je graag een handje en zetten op een rijtje wat er niet mag ontbreken op de uitnodiging.

Dit kun je beter wel op de uitnodiging zetten:

  • Je naam
  • Je e-mailadres en/of telefoonnummer (voor afmeldingen)
  • De datum en tijd van het feest (en wanneer het afgelopen is)
  • De locatie van het feest
  • Waarom je een feestje geeft
  • Wat je wilt ontvangen van je gasten
  • Of je een bevestiging van komst wilt krijgen

Voorbeeldtekst uitnodiging verjaardag:

Ik geef een feestje!

Nog een paar [weken] en dan word ik [leeftijd] jaar. Dat moet gevierd worden met een groot feest. Zonder jouw aanwezigheid is het feestje niet compleet. Daarom nodig ik je uit voor een [borrel, tuinfeest, feestje] om [tijdstip] op [datum].

Feestlocatie:    [straatnaam + huisnummer]
[postcode + plaats]
Datum:        [datum] + [tijdstip]

Kun je er niet bij zijn? Laat het tijdig weten via e-mail [e-mailadres] of per telefoon [telefoonnummer]

Het feest gaat door tot in de late uurtjes. Hopelijk ben jij erbij aanwezig! 

[Naam]

Ben je op zoek naar een originele tekst voor de uitnodiging van je verjaardag? Kijk eens bij onze uitnodiging teksten voor inspiratie!

Voor een verjaardagsfeestje nodig je familie en vrienden uit en als je een goede band met de buren hebt, kun je ook hen uitnodigen. Daarnaast kun je er voor kiezen om leuke collega’s en kennissen ook uit te nodigen. 

Hoe groter het feest, hoe meer mensen je uitnodigt. Zo zul je voor een 50e verjaardag meer mensen uitnodigen en kun je er voor kiezen om buren, collega’s, zakenpartners, kennissen en aanhang van je vrienden uit te nodigen.

Daarnaast hoef je niet iedereen op hetzelfde moment uit te nodigen. Een feestje met vrienden is nou eenmaal anders dan een verjaardag met familie. Geef daarom twee aparte feestjes; één voor vriendinnen en één voor familie.

De meeste mensen versturen de uitnodiging voor een verjaardag ongeveer 3 weken van te voren. Veel mensen hebben dan een lege agenda. Als je de uitnodigingen later verstuurd, dan wordt de kans steeds groter dat de genodigden al iets hebben gepland.

Heb je een familie die veel onregelmatig werkt, is het een groot feest of ken je veel mensen met een drukke agenda? Dan kun je er ook voor kiezen om de uitnodiging 4 tot 6 weken van tevoren te sturen.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.803 beoordelingen