Ga naar de inhoudGa naar het filter
Deelnemingskaarten huisdieren

Deelnemingskaarten voor huisdieren

Is bij een van je vrienden of familieleden onlangs een huisdier gestorven? Stuur hen dan een toepasselijke deelnemings kaart om te tonen dat je met hen meevoelt. We beschikken over een ruim aanbod aan deelnemingskaarten voor het overlijden van een huisdier.

Huisdieren deelnemingskaartverzenden

Om baasjes van dieren innige deelneming te betuigen met het verlies van een huisdier, kun je bij Kaartje2go een passende deelnemingskaart ontwerpen en verzenden. 

Huisdieren deelnemingskaart maken

Kaartje2go heeft allerlei verschillende soorten huisdieren deelnemingskaarten. Ofwel kies je een standaardkaart uit ons ruime assortiment kaarten, ofwel kun je de deelnemingskaart personaliseren door ze met de stappenmaker zelf samen te stellen. In de kaartenmaker voeg je dan teksten, foto's, kaders en grappige figuurtjes toe. Als je nog een toepasselijke tekst zoekt, neem dan een kijkje bij onze teksten voor deelnemingskaarten.

Is er onlangs iemand overleden en is die persoon je dierbaar? Zend dan aan de familie van de overledene een mooie rouwkaart. Kijk naar onze rouwkaarten op deze pagina.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.