Ga naar de inhoudGa naar het filter
Speelgoed cadeaus

Speelgoed cadeau

Ben je op zoek naar een presentje voor je neefje, kleindochter of het kindje van je beste vriendin? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Kaartje2go vind je de leukste kindercadeaus voor bij je kaart, als verjaardagsverrassing of gewoon zomaar. 

Knuffelbeertje
Knuffelbeertje
€ 9,95
Unicorn knuffel
Unicorn knuffel
€ 9,95
Kleurboek Cars
Kleurboek Cars
€ 5,95
Nijntje kwartet
Nijntje kwartet
€ 8,95
Afgeprijsd
Prentenboek Maximiliaan Modderman
Prentenboek Maximiliaan Modderman
€ 12,50
Afgeprijsd
Voor mijn liefste oma
Voor mijn liefste oma
€ 7,00
Afgeprijsd
Voor mijn liefste opa
Voor mijn liefste opa
€ 7,00

Cadeau versturen naar een kind

Van welk cadeau gaat ieder kinderhartje sneller kloppen? Speelgoed natuurlijk! En laten we daar bij Kaartje2go nou ook nog eens gek op zijn. We verzamelden voor jou speelgoedcadeaus voor jongens speelgoed en meisjes speelgoed voor verschillende leeftijden. Zo zit er altijd een leuk speelgoed idee tussen voor bij je kinderkaart

Kindjes mogen natuurlijk spelen met wat ze leuk vinden, daar zijn geen regels voor. De kleur blauw en auto’s zijn al lang niet meer alleen voor jongens, en meisjes hoeven echt niet alleen met barbies te spelen. Maar soms kan het best een beetje lastig zijn om te bedenken welk speelgoed cadeau je moet kiezen voor de kleine ontvanger van je kaart. Daarom geven we je graag wat tips. 

Speelgoed cadeau versturen naar de allerkleinsten

Wil je educatief speelgoed versturen? Dan zit je met een spelletje eigenlijk altijd goed. Een kaartspel bijvoorbeeld, of een leuke puzzel. Daarmee kunnen kleine ontvangers spelen én ze steken er nog iets van op. Voor knutselliefhebbers kun je ook altijd wel iets leuks verzinnen. Lekker kleuren in een kleurboek of creatief uit je bol met stickers. En het voordeel van deze cadeautjes voor kinderen is dat ze vaak door de brievenbus passen. 

Waar je ook altijd punten mee scoort is een speelgoed cadeau met cartoons of populaire karakters. PAW Patrol speelgoed of kinderspullen met nijntje, Frozen of Cars.. Kinderen zijn er dol op! Bij Kaartje2go vind je ook speeltuig uit deze categorie.   

👶🏽  Tip voor de mini’s: In de categorie kraamcadeaus vind je speelgoed voor kindjes tot 1 jaar.

Boek cadeau sturen

Op zoek naar een veelzijdig en betoverend cadeau? Kies een boek! Jezelf heerlijk verliezen in mooie verhalen, eindeloos plaatjes kijken in een prentenboek of genieten van je favoriete stripverhaal. Boeken zijn een feestje om te geven én krijgen. En wat ook heel handig is: ze zijn plat! Je kunt dus eenvoudig een boek met kaartje versturen, want jouw verrassing kan gewoon door de brievenbus. Naar welke kleine boekenwurm ga jij een kinderboek cadeau versturen?

Boek met kaartje versturen

Kies het boekje dat het best bij de kleine ontvanger past en ga op zoek naar de allerleukste kaart. Voor een extra grote verrassing kies je een groot formaat kaart, maar een minikaartje kan ook heel schattig zijn. Schrijf in je kaart waarom je juist een boek als cadeau verstuurt. Is het om te leren lezen of gun je het kindje heerlijke avonden voorlezen papa of mama? 

Kleurboek als cadeau versturen

Is je mini ontvanger geen boekenwurm, maar een kleine Picasso in de dop? Dan is een kleurboek een superleuke optie. Want een boek cadeau sturen kan ook prima met een van onze kleurboeken. Wie weet, hangt er binnenkort een klein kunstwerkje aan jouw koelkast als dank voor je brievenbuscadeau. 

Knuffel sturen

Het ultieme cadeau per post? Knuffels! Een knuffel versturen kan namelijk voor iedere gelegenheid. Wat dacht je van een knuffelbeer opsturen wanneer een kleine brokkenpiloot in het ziekenhuis ligt. Of een unicorn knuffel sturen voor de verjaardag van een kleine prins of prinses. De mogelijkheden zijn oneindig en dat maakt knuffels versturen zo leuk.

🧸 Tip: gebruik het filtermenu om een bijpassende kaart met bijvoorbeeld een beer te vinden.

Houten speelgoed: een duurzame keuze

Wil je graag duurzaam speelgoed cadeau geven? Ook dat kan bij Kaartje2go. Onze houten puzzels bijvoorbeeld. Speelgoed van hout blijft jaren mooi en met deze puzzel leert het kindje alle boerderijdieren kennen. 

Maar ook met andere speelgoed cadeaus maak je (onbewust) een duurzame keuze. Wist je bijvoorbeeld dat je bij iedere Kaartje2go bestelling bijdraagt aan het planten van een heus bos? Ook investeren we in het Groene Post project van PostNL, wat duurzame projecten in binnen- en buitenland steunt en worden de verzendverpakkingen voor onze cadeaus gemaakt van gerecycled karton. 

💚 Lees meer over onze duurzame keuzes op deze pagina.

Een kindercadeau door de brievenbus kan al-tijd! Er valt immers elke dag wel iets te vieren: een veterstrikdiploma, zwemlintje of de overwinning van een leeg bord wanneer er spruitjes op het menu stonden. Maar op deze momenten wordt een speelgoed cadeau extra gewaardeerd. 

Zoals je ziet zijn er genoeg gelegenheden voor het versturen van een speelgoed cadeau. Maar het aller-allerleukst zijn toch wel de cadeautjes zonder reden. Wie ga jij verrassen?

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.