Sterkte kaartenLaat weten dat je aan iemand denkt met een kaartje
papiersoorten
  • Respectvol en meelevend
  • Eenvoudig personaliseren
  • Meermaals als beste getest
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.558 beoordelingen

Een warm gebaar met een sterkte kaart

Een stevige knuffel of een warm gebaar, daarmee kan je anderen altijd een steuntje in de rug geven. Maar wat als je niet in de mogelijkheid bent om zelf een warm gebaar te stellen? Dan kan je misschien een kaart sturen: een sterkte-kaart bijvoorbeeld. Je kiest dan in onze galerij een kaart waarmee je sterkte kan wensen aan iemand die je dierbaar is. Op die manier geef je toch aandacht en breng je wat blijdschap in het leven van iemand anders. Kijk nu eens in onze collectie voor een leuke sterkte-knuffelkaart: Dat is dan toch al een figuurlijke knuffel waar de persoon die het moeilijk heeft, heel blij mee zal zijn.

Op jou kunnen ze rekenen

Het leven loopt niet altijd op rolletjes. Dat weet iedereen. En iedereen heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen rugzakje mee te dragen. Sommigen onder ons ontvangen niet de steun die ze nodig hebben of verwachten. Daar proberen we met onze sterktekaarten een mouw aan te passen. Want het is belangrijk dat mensen weten dat ze op iemand kunnen rekenen. Wil jij aan een naaste of dierbare laten weten dat jij er altijd voor hem of haar zal zijn en dat ze altijd op je kunnen rekenen? Stuur dan een sterktekaart en voeg er eventueel een mooi sterkte-gedicht aan toe.

Wat zeggen?

Het formuleren van een aanmoedigend zinnetje of een mooie verjaardagswens is niet altijd gemakkelijk. Soms komen de woorden ook gewoon niet, omdat bepaalde omstandigheden je zwaar vallen. Het is normaal dat je af en toe niet goed weet wat te zeggen. Dus zit er niet mee en kijk gewoon even naar onze pagina met teksten en gedichten om sterkte te wensen. Onze medewerkers zochten een reeks passende teksten bij elkaar die je kan gebruiken. Er zitten ook wat gedichten bij waarmee je iemand sterkte kan wensen. Of je gebruikt ze enkel als inspiratie, dat kan ook.