Wij gebruiken cookies om winkelen en reclame persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?
Sterkte kaarten
Sterkte kaarten

Steek iemand een hart onder de riem met een sterkte kaart

Sterkte Typografisch met botanische print
Sterkte - dikke knuffel stippen
Sterktekaart spreuk bloemen hart
Sterkte kaart met paarse bloemen en takjes
Strerktekaart: powerwoman
Sterkte we denken aan jullie - watercolors
Kaart 'Ik denk aan je' waterverf groen
Sterkte lavendel en eucalyptus
Sterkte Be strong and stay positive
Sterkte - dikke knuffel voor jou stipjes
Sterkte Moed, hoop en een beetje geluk
Mooie sterkte kaart blaadjes en takjes in pasteltinten
papiersoorten
  • Respectvol en meelevend
  • Eenvoudig personaliseren
  • Meermaals als beste getest
Sterkte kaart zonnestraaltje "Zon" - WW
Sterkte kaart natuur stijlvol bladeren eenvoudig
Sterkte - ik denk aan je
Sterkte kaart scribble vlinder
Voor jou een dikke knuffel -BF
Sterkte - veel sterkte gewenst koper
Sterktekaart 'Hoop'
Mooie sterkte kaart met rozen op gewassen achtergrond
With love, thinking of you
Succes wens hart onder de riem
Sterkte kaart: Keep your head up!
Zonnebloem-kracht voor jou

Kaartje2go is als beste beoordeeld door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Een warm gebaar met een sterkte kaart

Een stevige knuffel of een warm gebaar, daarmee kan je anderen altijd een steuntje in de rug geven. Maar wat als je niet in de mogelijkheid bent om zelf een warm gebaar te stellen? Dan kan je misschien een kaart sturen: een sterkte-kaart bijvoorbeeld. Je kiest dan in onze galerij een kaart waarmee je sterkte kan wensen aan iemand die je dierbaar is. Op die manier geef je toch aandacht en breng je wat blijdschap in het leven van iemand anders. Kijk nu eens in onze collectie voor een leuke sterkte-knuffelkaart: Dat is dan toch al een figuurlijke knuffel waar de persoon die het moeilijk heeft, heel blij mee zal zijn.

Op jou kunnen ze rekenen

Het leven loopt niet altijd op rolletjes. Dat weet iedereen. En iedereen heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen rugzakje mee te dragen. Sommigen onder ons ontvangen niet de steun die ze nodig hebben of verwachten. Daar proberen we met onze sterktekaarten een mouw aan te passen. Want het is belangrijk dat mensen weten dat ze op iemand kunnen rekenen. Wil jij aan een naaste of dierbare laten weten dat jij er altijd voor hem of haar zal zijn en dat ze altijd op je kunnen rekenen? Stuur dan een sterktekaart en voeg er eventueel een mooi sterkte-gedicht aan toe.

Wat zeggen?

Het formuleren van een aanmoedigend zinnetje of een mooie verjaardagswens is niet altijd gemakkelijk. Soms komen de woorden ook gewoon niet, omdat bepaalde omstandigheden je zwaar vallen. Het is normaal dat je af en toe niet goed weet wat te zeggen. Dus zit er niet mee en kijk gewoon even naar onze pagina met teksten en gedichten om sterkte te wensen. Onze medewerkers zochten een reeks passende teksten bij elkaar die je kan gebruiken. Er zitten ook wat gedichten bij waarmee je iemand sterkte kan wensen. Of je gebruikt ze enkel als inspiratie, dat kan ook.