Cadeaus communie

De eerste communie is een feestelijke gebeurtenis die je natuurlijk niet ongemerkt voorbij wilt laten gaan! Daarom verras je de communicant met een gelukwens met daarbij een leuk cadeautje. Op deze pagina vind je communie cadeautjes voor jongens en meisjes. Bestel je voor 20:00 uur op een werkdag, dan versturen we jouw kaart met cadeau dezelfde dag nog! Alle cadeaus worden met een Track&Trace code verstuurd en binnen 1-2 werkdagen bezorgd.

Boeken & speelgoed

Sieraden

Chocolade & Snoep

Wat geef je cadeau bij een communie?

De eerste communie of het lentefeest van een kind is een speciaal moment. Hij of zij draagt een mooie jurk of een net pak, jullie gaan eventueel naar de mis en vieren natuurlijk het feest! De meeste kinderen die communie doen of hun groeifeest vieren, krijgen dan ook heel veel cadeaus ter ere van deze bijzondere dag. Kun je er als vriend of familielid helaas niet bij zijn? Stuur dan een communie of lentefeest felicitatiekaart. En je maakt hem of haar helemaal blij met een klein communie cadeautje bij je kaart.

Leuke tips voor een communie cadeau

Ben je op zoek naar een communie cadeau idee voor een jongen? Kies dan een stoer leesboek! Stuur bijvoorbeeld Het grote vaders en zonen voetbalboek bij je kaart. In dit boek staan heel veel leuke verhalen, feitjes en tips over voetballen. Daarnaast kun je kiezen voor het Ztringz regenboogtouw, dat zowel jongens als meisjes leuk vinden. Kinderen kunnen hier de grappigste vormen mee maken, zoals een huisje, ster of kat.

Communie cadeau voor een meisje

Een bijzonder cadeau voor de heilige communie of het lentefeest is een sieraad. De communicant wordt zo namelijk vaak herinnerd aan de bijzondere dag! We hebben schitterende sieraden voor meisjes in onze collectie. Ga bijvoorbeeld voor een rosé gouden armbandje met een eenhoorn bedeltje eraan of kies oorbellen met bloemen of eenhoorns. 

Chocola bij je communiekaart

Heb je geen idee waar je de communicant blij mee maakt? Kies dan gewoon een reep chocola bij je felicitatiekaart! Chocola valt namelijk letterlijk altijd in de smaak. Kies een leuke communiekaart, maak deze zoals jij wilt en kies er een lekkere reep Tony’s Chocolonely chocola bij. Je hebt de keuze uit karamel zeezout, melk en puur.

Zo maak je een leuke communie felicitatiekaart

Wil je gemakkelijk een leuke communiekaart maken? Dat kan al in een paar stappen. Als eerste kies je een leuke felicitatiekaart voor een communie uit. Vervolgens maak je deze helemaal naar je eigen wensen, met een leuke foto van de communicant, zijn of haar naam en een vrolijke tekst. Nadat je de kaart gemaakt hebt, kies je het cadeau en rond je je bestelling af.