Ga naar de inhoudGa naar het filter
Verjaardagskaart man

Verjaardagskaarten man

Elke man vindt het plezant om op zijn verjaardag een kaartje te krijgen. Mannen zowel als vrouwen krijgen graag een persoonlijke boodschap in de brievenbus. Je kan een man een hele algemene, of zelfs vrouwelijke, verjaardagswens te sturen, maar het is nog veel leuker om mannen te verrassen met een stoere verjaardagskaart. Daarom biedt Kaartje2go je de ideale selectie verjaardagswensen voor mannen aan, met onder andere veel humorkaarten. Onze ontwerpers onderzochten wat mannen graag krijgen en creëerden speciaal een collectie mooie kaartjes voor mannen.

Verjaardagskaarten voor man maken

We worden allemaal graag verrast met een persoonlijk kaartje in de bus. En al zeker op een speciale dag zoals onze verjaardag. Bij Kaartje2go vind je een ruime keuze aan kaarten voor elke gelegenheid, waaronder toffe verjaardagskaarten voor mannen, vrouwen en kinderen.

Een verjaardagskaart kiezen voor een man, het is niet altijd gemakkelijk. Want met een algemene of te vrouwelijke kaart doe je hem echt geen plezier. Daarom creëerden onze ontwerpers een speciale collectie verjaardagskaarten voor mannen, op maat van wat mannen leuk vinden. Je broer, je vader, je lief of je beste vriend: verras ze met een zelf ontworpen verjaardagskaart en toon hen dat je hun verjaardag niet vergeten bent.

Stoere verjaardagskaarten voor mannen

Hoe oud de jarige ook wordt, mannen hebben vaak een voorkeur voor een stoere kaart. Zwart, blauw en groen zijn de meest voorkomende kleuren. En ook een afbeelding mag niet ontbreken: een dino of leeuw voor je lievelingsneefje, een pintje voor je jarige broer of beste vriend. Want dat feestje met de maten, dat komt er heus wel!

Ook een verjaardagskaart met humor doet het altijd goed. Dus vind je in onze collectie tal van verjaardagskaarten met grappige teksten en cartoons. Een leuke woordspeling, een grappige quote of een afbeelding met een knipoog: we hebben het allemaal.

50 jaar

18 jaar, 30 jaar of ouder: er bestaat een passende verjaardagskaart voor elke leeftijd. Ken je iemand die binnenkort op tram 5 stapt? Dan is een aangepaste verjaardagskaart een absolute must. Per slot van rekening mag dit niet onopgemerkt voorbijgaan!

In onze collectie verjaardagskaarten 50 jaar voor mannen vind je de meest stijlvolle kaarten voor nieuwe vijftigers. Zo kan je de pijn verzachten voor wie het toch wat moeilijk heeft met de nieuwe voordeur. Of de dag extra feestelijk maken voor het feestbeest in kwestie.

Zelf de leukste verjaardagskaart voor een man maken

Heb je je keuze gemaakt? Dan kan je je favoriete verjaardagskaart verder personaliseren met de naam van de jarige, een eigen tekst, kaders, figuren of zelfs een foto. Zowel de voor- als de binnenzijde van de kaart geef je zo een persoonlijke toets. Als jarige twee identieke kaarten in de bus krijgen? Die tijd is voorgoed voorbij!

Je verjaardagskaart versturen

Geen tijd om een postzegel te kopen of naar de brievenbus te lopen? Geen probleem! Eenmaal je verjaardagskaart klaar is, sturen wij hem rechtstreeks op naar de jarige. Jij hoeft dus zelf niets meer te doen. Zo kan je snel en eenvoudig een verjaardagskaart versturen vanuit je luie zetel overal ter wereld. De levertermijn voor rechtstreeks verstuurde kaarten naar België bedraagt 3 tot 4 werkdagen. Een tip: maak meteen alle verjaardagskaarten aan voor de komende maand en vergeet nooit meer iemand een kaartje te sturen!

Geef je je kaartje toch liever persoonlijk af? Kies dan voor de optie “Thuis ontvangen”. Dan versturen wij jouw bestelling als pakje op naar je thuis en ontvang je bij je bestelling een gratis witte enveloppe. Pakjes in België worden binnen 1 à 2 werkdagen bezorgd.

Alle informatie rond de levering van jouw bestelling vind je terug op onze site. Kaarten die je voor 20.00 uur bestelt, worden steeds dezelfde dag nog door ons verstuurd.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.