Ga naar de inhoudGa naar het filter
Bloemen en planten

Brievenbus bloemen

Van bloemen door de brievenbus maakt ieder hart een sprongetje. Deze geurige en fleurige verrassing is geschikt voor bijna elke gelegenheid, en dat maakt brievenbusbloemen het perfecte cadeau bij je kaart. Wil je een bloemetje sturen? Dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres. We helpen je met ons assortiment brievenbus bloemen graag bij het verrassen van jouw dierbaren.

Verse roze rozen
Verse roze rozen
€ 14,95
Afgeprijsd
Vers gemengd boeket
Vers gemengd boeket
€ 14,95
Droogbloemen
Droogbloemen
€ 17,95
Zadenzakje 'Kracht'
Zadenzakje 'Kracht'
€ 4,95

Bloemen versturen per post

Iemand een hart onder de riem steken, feliciteren of de liefde verklaren; het kan allemaal met bloemen per post! Laat bloemen cadeau bezorgen en zet de liefste mensen om je heen in het zonnetje. En het voordeel van onze collectie bloemen per post is, dat alle bloemen door de brievenbus passen. Zo hoeft de ontvanger van je bloemen cadeau niet thuis te blijven en is de verrassing extra groot. Je maakt het fleurige feest compleet door een kaart met bloemen mee te sturen met je brievenbus bloemetje. 

🌸 Tip: wanneer je een kaart + bloemen cadeau naar een ziekenhuis of verzorgingshuis stuurt, kun je bij het adresseren de extra adresregels gebruiken voor de afdeling en het kamernummer. 

Verse brievenbus bloemen

Een heerlijk geurende bos bloemen op tafel, wie wordt daar nou niet gelukkig van? En onze bloemmetjes passen ook nog eens gewoon door de brievenbus. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het bezorgen van je bloemen cadeau. We doen alles om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, dus onze verse brievenbusbloemen zijn al voorzien van een handig vaasje. Deze kan de ontvanger uitvouwen en vastbinden met een schattig koordje. Een kant-en-klare verrassing dus, zo’n brievenbus boeket. 

Brievenbus rozen

Perfect voor je geheime, prille, grote of oneindige liefde: rozen cadeau! Een roos staat onder andere voor geluk, elegantie, romantiek en vreugde. Wie wil dat nou niet op de deurmat horen ploffen?! Onze brievenbusrozen zien er prachtig uit en ruiken ook nog eens heerlijk. 

🌹Rozen sturen per post wordt nog leuker met een liefdevolle liefdeskaart.  

Bloemzaadjes cadeau: een groene keuze

Vind jij duurzaamheid belangrijk bij het kiezen van een cadeautje? Dan is een kaart met bloemzaadjes echt iets voor jou. Hiermee verras je namelijk niet alleen je vrienden en familie, maar je maakt de bijen en vlinders ook enorm blij. Je kiest een van onze bloemzaden als cadeau bij je kaart, en wij versturen de zaadjes in een mooi vormgegeven zakje. Op dit zakje staat de bloemsoort en de betekenis van de bloem. 

🌱 Tip: De aanbevolen zaaitijden lees je op de pagina van de bloemzaden. Deze informatie kun je ook in je kaartje schrijven voor de ontvanger.  

Droogbloemen cadeau sturen

Extra lang genieten van een bloemen cadeau kan natuurlijk met droogbloemen. En onze droogbloemen versturen we op een hele bijzondere manier, namelijk met een houten kaarthouder! In de kaarthouder met droogbloemen kan de ontvanger jouw gepersonaliseerde kaart een extra mooi plekje geven. Onze favoriete kaart bij deze brievenbus bloemen is een fotokaart. Zo’n fleurig lijstje heb je nog nooit eerder gezien!  

Bloemen cadeaubon om zelf iets moois te kiezen

Weet je zeker dat de ontvanger van je kaart dol is op bloemen, maar heb je zijn of haar lievelings niet kunnen achterhalen? Dan is een bloemen cadeaukaart een hele goede optie. Daarmee kan hij of zij zelf iets moois uitzoeken. Een cadeaubon als bloemen cadeau is ook heel fijn wanneer iemand een tijdje op reis gaat of even niet zo lekker in diens vel zit. De bloemen cadeaubon verwelkt niet, dus dan kan hij of zij op een later moment de allermooiste bloemen of een gezellige plant uitkiezen. 

Veelgestelde vragen over onze brievenbusbloemen

Direct na het oogsten worden de bloemen koel en donker verpakt en bewaard. Hierdoor raken ze als het ware in een kunstmatige slaap. Zodra de bloemen in aanraking komen met daglicht en water, zullen ze weer opbloeien. 

We beloven voor onze brievenbus bloemen 7 dagen versgarantie op de vaas. Het is natuurlijk wel fijn als ze een beetje daglicht krijgen. Lieve woordjes fluisteren helpt ook!

Dat is een beetje afhankelijk van de bloemsoorten, maar over het algemeen kun je minimaal een half jaar genieten van de droogbloemen. Wanneer je de bloemetjes zoveel mogelijk met rust laat, en niet te vaak verplaatst of aanraakt, blijven ze vaak nog langer mooi.

Laten we beginnen met waarom een bloemen cadeau nou precies zo leuk is. Dat zit ‘m voornamelijk in de taal van bloemen. Nu horen we je denken: “Wat bedoelen ze daar nou weer mee?” Maar iedere bloem heeft een eigen betekenis. Zo staan narcissen bijvoorbeeld voor ‘nieuw leven’ en zijn gerbera’s gelinkt aan ‘opgewektheid’.  Het is dus superleuk om van tevoren even op te zoeken wat bepaalde bloemen betekenen, en of dit past bij de gelegenheid van jouw brievenbus bloemen cadeau. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.