Ga naar de inhoudGa naar het filter
Deelnemingskaarten kinderen

Condoleancekaarten voor kind en baby

Als een naaste van je zijn kindje verliest, wil je diegene graag sterkte wensen met dit gemis. In zo’n moeilijke tijd kan het ontvangen van een troostend kaartje net even dat lichtpuntje in het donker zijn. Bij Kaartje2go vind je een speciaal aanbod met de mooiste condoleancekaarten voor de nabestaanden van kinderen en baby’s.

Een condoleancekaart kiezen voor een kind of baby

Het kiezen van een condoleancekaart voor als er een kind of baby is overleden kan soms erg lastig zijn. Het kan helpen om de lievelingskleur of het favoriete dier van het overleden kindje in gedachte te houden bij het kiezen van het kaartje. Ook is een kaart met een mooie tekst op de voorkant is erg opbeurend. En het feit dat je een kaartje stuurt is al hartverwarmend!

Wat schrijf je op een condoleancekaart voor een kind of baby?

Vaak schieten woorden tekort na het overlijden van een kindje of baby. De woorden ‘We denken aan jullie!’ of ‘Sterkte’ zijn daarom al voldoende om neer te zetten. Je kunt er ook voor kiezen om een mooi gedichtje op te zoeken of het kaartje een persoonlijke twist te geven. Schrijf bijvoorbeeld dat je zijn of haar vrolijke lach gaat missen. Dit zullen de ontvangers vast erg waarderen!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.