Ga naar de inhoud

Bedankkaartjes voor overlijden

Bedank iedereen voor de steun

Je ging door een zware periode na het verlies van je dierbare, maar je kreeg veel steun van je omgeving. Om iedereen op een mooie manier te bedanken voor de steun en liefde die ze in deze moeilijke tijd aan je gaven, kun je een bedankkaartje sturen. De ontwerpers van Kaartje2go vinden het belangrijk dat mensen in deze droeve tijden elkaar een hart onder de riem kunnen steken en hebben daarom speciaal voor deze gelegenheid een reeks bedankkaartjes ontworpen. Maak je keuze uit ons ruime aanbod en laat hen blijken dat je de steunbetuigingen kon gebruiken.

Bedankkaartjes na overlijden versturen

Per jaar verstuurt Kaartje2go voor de bezoekers van de website meer dan 10.000 bedankkaartje na een sterfgeval. Zij die voor het verzenden van bedankkaartjes kiezen, beschikken over twee opties: ze kunnen de rouwbedankkaartjes rechtstreeks naar de geadresseerden versturen of de kaartjes als een setje thuis laten leveren en de omslagen daarna zelf posten. De bedankkaartjes worden door ons altijd verzonden in een klassieke ivoor-witte omslag zonder grijze rouwrand.

Wil je aan iemand je deelneming betuigen bij het verlies van een dierbare? Bij Kaartje2go vind je een klassieke en stijlvolle collectie kaarten om je deelneming te betuigen.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.753 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.