Ga naar de inhoudGa naar het filter
Verjaardagskaarten vrouw

Verjaardagskaart vrouw

Er is er een jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien, dat is ZIJ! Staat er een verjaardag van een vrouw op de kalender? Dan mag je uitpakken met een mooie verjaardagskaart. Feliciteer de jarige in stijl met vrouwelijke verjaardagskaarten in allerlei thema’s.

Verjaardagskaarten voor vrouwen

Bij Kaartje2go vind je verjaardagskaartjes voor een vrouw in allerlei stijlen. Zo vind je altijd een verjaardagskaart die perfect past bij haar karakter, hobby’s, levensfase of stijl. Een grappige verjaardagskaart is bijvoorbeeld geweldig voor vrouwen met humor. Liggen jij en je bestie altijd slap van het lachen? Stuur dan een verjaardagskaart met humor voor vrouwen. En voor de hipper-dan-hippe dames vind je trendy en moderne verjaardagskaarten voor vrouwen. Is je moeder regelmatig in de kringloop te vinden, dan kan een vintage of retro verjaardagskaart heel tof zijn voor deze vrouw. Maar ook spirituele en vrolijke verjaardagskaarten en kaarten met bloemen vind je terug in de collectie. 

Vrolijke kleuren, de mooiste illustraties, fotokaders en feestelijke teksten: onze verjaardagskaarten voor vrouwen zijn stuk voor stuk het sturen waard!

Welke lieve vrouw kan ik verrassen met een verjaardagskaart?

Omdat onze feestnummers van designers zo’n veelzijdige collectie verjaardagskaarten hebben samengesteld, kun je eigenlijk elke vrouw hiermee feliciteren. Verras je dochter, moeder, zus, oma, favoriete collega of die ene aardige buurvrouw die altijd zwaait. Ook voor je partner kun je uitpakken met feestelijke verjaardagskaarten voor vrouwen. En is je (beste) vriendin jarig, dan kan een verjaardagskaart voor je vriendin natuurlijk ook niet ontbreken. Elke jarige vrouw verdient een persoonijke verjaardagskaart.  

Verjaardagskaarten voor vrouwen van alle leeftijden

Kleine meisjes, die nog geduldig de nachtjes tot hun verjaardag aftellen, verras je met een verjaardagskaart voor kinderen. Maar ook voor tienermeisjes, volwassen vrouwen en oudere dames vind je het ultieme kaartje in het assortiment verjaardagskaarten voor vrouwen. Ook voor speciale verjaardagen kun je bij Kaartje2go terecht. Stuur bijvoorbeeld een verjaardagskaart voor een vrouw van 50 of 60 jaar. Maar ook verjaardagskaarten voor vrouwen van 21, 30 of 40 jaar vind je in de collectie. En heeft een dame de respectabele leeftijd van 80 of 90 jaar bereikt? Stuur dan een XL verjaardagskaart en maak er een groot feest van. 

Wil je alle verjaardagskaartjes met een specifieke leeftijd zien? Vul de leeftijd hieronder in en laat je inspireren! 

De juiste leeftijd op je kaart

In één klik zien hoe de leeftijd van het feestvarken op de verjaardagskaart komt te staan? Vul de leeftijd in en zie meteen op welke kaart hij er het meest uit springt.

Wat schrijf je op een verjaardagskaart voor een vrouw? 

Gefeliciteerd, vrouw! - dit kan natuurlijk wel iets gezelliger. Als je je favoriet hebt gevonden in onze collectie verjaardagskaarten voor vrouwen, is het tijd voor een persoonlijke verjaardagswens. Met deze drie tips maak je de verjaardagstekst voor een vrouw uniek en speciaal:

 1. Kies verrassende woorden. Wens in plaats van een ‘fijne verjaardag’ eens een liefdevolle, magische, sprankelende of gelukkige verjaardag.
   
 2. Verwijs naar een grappig of mooi moment dat jullie hebben gedeeld. Bijvoorbeeld: “Ik hoop dat je vandaag net zoveel lacht als die keer dat je in het park van je fiets viel.”
   
 3. Schrijf zelf je verjaardagswens. Laat je verjaardagskaart voor de jarige vrouw bij je thuis bezorgen, en schrijf zelf de felicitatie in de kaart. Extra punten voor een gezellige glitterpen in haar lievelingskleur.

Onze feestneuzen van tekstschrijvers hebben een confettikanon laten ontploffen in dit blogartikel. Je vindt hier meer dan 70 feestelijke verjaardagsteksten

Verjaardag vrouw: tips voor een complete verrassing

Een felicitatiekaart sturen naar een jarige vrouw is natuurlijk al een feestje op zich. Maar je kunt de ‘birthday girl’ met een paar simpele extra’s gigantisch in het zonnetje zetten. 

Zo maak je je vrouwen verjaardagskaart extra leuk

Een jaar rond de zon achter de rug, en een nieuwe in het vizier, vragen om een bijzonder gebaar. Je kunt verjaardagskaarten voor de vrouwen in je leven dan ook best een tikkie extra speciaal maken. Stop bijvoorbeeld confetti of een setje feestelijke stickers in de envelop. Wij zijn ook fan van onze videoboodschap, waarop je zelf een vrolijke ‘Gefeliciteerd, vriendin!’ kunt inspreken. Maar het allerleukst zijn toch wel de supergrote verjaardagskaarten. Breng ‘m persoonlijk langs met een bloemetje en wat lekkers voor een complete fuif. 

Wat geef je een vrouw voor haar verjaardag? 

Bij een verjaardagskaart hoort natuurlijk ook een presentje. Maar vrouwen lijken soms alles al te hebben, dus wat geef je dan nog cadeau?! Deze 5 cadeaus voor een jarige vrouw doen het altijd goed:

 1. Quality time: ga samen iets leuks doen op jouw kosten.
 2. Kook of bak haar favoriete gerecht.
 3. Jullie favoriete foto samen in een lijstje (of op een kaartje!)
 4. Bloemen: een fleurig bosje doet wonderen voor je humeur.
 5. Een getekend familieportretje: door jezelf of iemand anders.

Meer inspiratie vind je hier:

🎂 Wat wil ik voor mijn verjaardag?

🎂 10 originele verjaardagscadeaus voor je partner

🎂 De verjaardagscadeaus van Kaartje2go

Gratis verjaardagskaart vrouw 

Het is haar verjaardag, maar we geven jou ook graag een klein presentje. Als je een Kaartje2go account aanmaakt, krijg je de eerste kaart cadeau. Zo kun je de verjaardagskaart voor de dame in kwestie gratis versturen. Handig! 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.