Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging voetbal kinderfeestje

Hoera! Jullie kleine voetballer is binnenkort jarig en dat moet gevierd worden met een voetbal kinderfeestje. Organiseer een toernooitje, ga naar een wedstrijd of laat het elftal met vriendjes en vriendinnetjes trainen door een echte coach. Welke invulling je er ook aan geeft: met een voetbal uitnodiging lopen de kinderen al helemaal warm! ⚽

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

De leukste uitnodigingen voor een voetbal kinderfeestje

Met een voetbalfeestje kun je alle kanten op. Van een middag met leuke voetbalspelletjes tot het bijwonen van een wedstrijd van jullie favoriete club. En zo’n sportieve dag is natuurlijk niet compleet zonder de beste vriendjes van de jarige. Nodig ze daarom alvast uit met een uitnodiging voor een voetbal kinderfeestje van Kaartje2go! Er zit voor ieder feestbeest een passende kinderfeest uitnodiging in onze collectie. De leeftijd op de voorkant van de voetbalfeestje uitnodiging is namelijk eenvoudig aan te passen naar het juiste getal. 

⚽ Tof: Onze kaartontwerpers hebben aan alle supporters gedacht! Zo kun je bijvoorbeeld een uitnodiging voor een Ajax kinderfeestje bestellen. Voor de Kameraadjes zijn er dan weer uitnodigingen speciaal voor een Feyenoord kinderfeestje. 

Zelf een voetbal uitnodiging maken

Heb je samen met jullie Ronaldo of Martens in spe de perfecte uitnodiging voor een voetbal kinderfeestje gevonden? Dan is het tijd om de voetbal uitnodiging persoonlijk te maken. En dat is makkelijker dan je denkt, kijk maar: 

  • Kies je favoriete voetbal uitnodiging uit de collectie en klik op “Kaart bewerken”. 
  • Voeg feestelijke achtergrondjes, kaders en figuren toe. Ga bijvoorbeeld voor een voetbal, voetbalschoen of fluitje. 
  • Zet de jarige aanvoerder in het zonnetje door een foto op de kaart te plaatsen. Wat dacht je van een kiekje van hem of haar in voetbaltenue? 
  • Schrijf alle praktische informatie op de uitnodiging voor het voetbal kinderfeestje.
  • Heeft jullie kleine VAR de gepersonaliseerde uitnodiging voor zijn of haar voetbal verjaardag goedgekeurd? Dan is het tijd om de definitieve bestelling te plaatsen. 

⚽ Met deze voorbeeldteksten voor op een kinderfeestje uitnodiging schiet je sowieso raak!

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.