Ga naar de inhoud

‘Ik denk aan je’ cadeaus

Bij Kaartje2go vind je cadeaus voor elke gelegenheid. Maar we hebben ook een heleboel toffe cadeautjes per post als je zonder reden een kleinigheidje wilt versturen. Gewoon zomaar, omdat je aan iemand denkt. Wie ga jij verrassen?

Zomaar een cadeau omdat ik aan je denk

Een lief gebaar hoeft geen bijzondere reden te hebben. Soms wil je gewoon even laten weten dat je aan iemand denkt. Dat kan met een telefoontje of berichtje op social media, maar het is nog veel leuker om een persoonlijk kaartje te sturen. Bij Kaartje2go vind je de allerleukste zomaar kaartjes. Voorzie jou ik denk aan je kaart van een mooie boodschap en eventueel een gezellige foto. Je maakt het feest helemaal compleet met een lief cadeautje. Wij vertellen je met plezier wat de allerleukste ‘ik denk aan je’ cadeaus zijn.

5 uitstekende momenten om een kleinigheidje te versturen

Je kunt eigenlijk op elk moment een kleinigheidje sturen. Je hoeft geen specifieke reden te hebben. Maar tijdens sommige gebeurtenissen wil je graag aan je vrienden, familie en collega’s laten weten: “Hey, ik denk aan jou!”. En op die momenten stuur je eenvoudig en snel een ik denk aan je cadeau bij Kaartje2go.

Ik denk aan je omdat je bent verhuisd

Wat dacht je bijvoorbeeld van een verhuizing? Dit is een bijzondere stap in iemands leven en vraagt daarom om een persoonlijk geschenk. Een heerlijke fles bubbels om het nieuws te vieren is altijd een goed idee. Je verstuurt deze fles, of een van onze andere wijnen, bij je felicitatiekaart voor een nieuwe woning. Maar je kunt dit kleinigheidje voor een nieuw huis ook meesturen met een van onze woonkaarten. Deze kan de ontvanger van je verrassing ook nog een mooie plek in zijn of haar nieuwe paleisje geven.

Een cadeautje om je succes te wensen

Je kunt ook een ik denk aan je cadeau sturen wanneer je iemand een hart onder de riem wilt steken, motiveren of succes wensen. In dat geval zijn onze succes kaarten echt een aanrader. Maar hier hoort natuurlijk ook een cadeautje bij. En voor deze gelegenheid zijn onze geluksmuntjes echt het allerleukste kleinigheidje om te versturen. Je vindt ze tussen onze collectie wenscadeaus.

Ik denk aan je omdat je met pensioen gaat

Na jarenlang hard werken is het eindelijk tijd voor je vader, liefste tante of favoriete collega om met pensioen te gaan. Dit kun je vieren met een lekker biertje als cadeau per post. Als je liever een kleinigheidje als pensioen cadeau verstuurt zijn de stroopwafels ook heerlijk. 

Ik denk aan je omdat je verdrietig bent

Tot nu toe hebben we alleen nog maar feestelijke gelegenheden genoemd. Maar ook op verdrietige momenten is het belangrijk om te laten weten dat je aan iemand denkt. Het kan lastig zijn om dan een passend cadeau te versturen. Daarom hebben wij alvast een mooie selectie sterkte cadeaus voor je gemaakt. Deze voeg je eenvoudig toe aan jouw sterkte kaart.

Zomaar, omdat ik aan je denk

Een zomaar cadeau heet natuurlijk niet voor niets een zomaar cadeau. Deze kleinigheidjes zijn perfect om te versturen zonder reden. Gewoon omdat je iemand lief vindt of al een tijdje niet hebt gesproken. Met dit mooie gebaar tover je zonder twijfel een lach op het gezicht van de ontvanger. Wist je trouwens dat bijna al onze cadeaus door de brievenbus passen? Dat maakt de verrassing extra groot, want de ontvanger hoeft hier niet voor thuis te blijven.

De leukste zomaar cadeaus voor hem en haar

De keuze is reuze als het gaat om toffe ‘ik denk aan je’ cadeaus bij Kaartje2go. Maar we helpen je graag bij het vinden van het juiste kleinigheidje voor een vriendin, moeder of gezellige buurvrouw. Het is nu eenmaal geen geheim dat vrouwen blij worden van bloemen. Daarom zijn onze droogbloemen favoriet als het gaat om een kleinigheidje voor haar. De ontvanger kan jouw persoonlijke kaart bewaren in de speciale houder, en deze later vervangen door bijvoorbeeld een mooie foto. 

🌸 Tip: meer inspiratie voor bloemen cadeaus? Bekijk hier ons bloemen assortiment!

Eerlijk is eerlijk: mannen zullen minder enthousiast worden van een bloemetje. Maar geen paniek. Ook voor de mannen in je leven hebben we leuke cadeau-opties. Chocolade is natuurlijk altijd een goed kleinigheidje voor hem. En als je jouw vriendschap kaart wilt voorzien van een tof kleinigheidje voor een vriend, kunnen we onze verse brownies zeker aanraden.

Top 3 populairste ‘ik denk aan je’ cadeaus

We hebben natuurlijk al een hele waslijst aan cadeau-inspiratie gegeven. Maar soms wil je gewoon een cadeau versturen waar de ontvanger gegarandeerd blij mee is. Dit kan lastig zijn als je iemand niet zo goed kent of gewoon een beetje keuzestress krijgt van al onze leuke cadeaus. In dat geval kun je kiezen uit deze 3 populaire ik denk aan je cadeaus.

  1. Tony’s Chocolonely proeverijtje
  2. Knuffelbeertje
  3. Bloemzaadjes ‘Vrolijkheid zaaien’

Tip: verstuur je kleinigheidje per post met een supergrote kaart. Daarmee geef je jouw persoonlijke boodschap nog meer kracht. Veel geefplezier!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.