Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging kinderfeestje meisje

Ben je het kinderfeestje van je dochter aan het plannen? Onze designers hebben honderden uitnodigingen gemaakt, speciaal voor meisjes. Ze allemaal bekijken is niet nodig; met onze handige filters is een leuke kaart zo gevonden. Vink bijvoorbeeld een activiteit, thema of kleur aan en laat je kleine meid een mooie uitnodiging uitkiezen. 

  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Luxe papiersoorten
  • Nieuwe klant = 1e kaart cadeau

Kinderfeestje uitnodigingen voor een meisje 

De meeste meisjes vieren hun eerste kinderfeestje als ze 4 of 5 kaarsjes mogen uitblazen. Omdat zo’n feestje op deze leeftijd best nog spannend is, kiezen de meeste ouders ervoor om thuis of dichtbij huis te blijven. Knutselen is altijd een goed idee, net als spelen in een speeltuin of cupcakes versieren. Is je meisje al iets ouder, bijvoorbeeld 6, 7 of 8 jaar? Dan is een zeemeerminnen-, prinsessen- of paardenfeest ook een leuk idee. Voor deze - en veel andere thema’s - zijn in onze collectie passende kinderfeestje kaarten te vinden.

Roze uitnodigingen voor een meidenfeest! 

Wil je dochter een echt meidenfeest houden? Bij Kaartje2go vind je de leukste uitnodigingen voor een middag make-uppen, bakken of knutselen met vriendinnen. Dat deze uitnodigingen voor een feest met - vooral - meisjes zijn bedoeld, is niet lastig om te raden. De meeste ontwerpen hebben pasteltinten of een roze kleur en versieringen als hartjes, cupcakes en regenbogen. Ook dieren als eenhoorns, paarden en flamingo’s komen regelmatig terug op onze uitnodigingen voor een meisjes kinderfeestje. 

Samen een uitnodiging voor haar kinderfeestje maken 

Wordt je meisje al wat ouder, bijvoorbeeld 9, 10, 11 of zelfs al 12 jaar? Dan wil ze vast en zeker helpen bij het maken van haar kinderfeestjes uitnodiging. Kruip dus gezellig samen achter de computer en bekijk de ontwerpen voor meisjes. Een leuke uitnodiging gevonden? Open het ontwerp in de kaartmaker en pas de tekst, kleuren, cijfers en andere elementen naar wens aan. Ook kun je een mooie foto aan de uitnodiging toevoegen.Tevreden met het resultaat? Laat de uitnodigingen thuis bezorgen (samen met eventuele extra’s) of stuur ze direct op naar haar vriend(innet)jes!

Tip: de perfecte uitnodiging nog niet gevonden? Kijk gerust tussen onze kinderfeestje kaarten voor jongens!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.