MenukaartenVoor de mooiste dag van jullie leven!

Menukaarten voor jullie huwelijk

Meestal zet je op je trouwkaart hoe laat het diner begint, maar zeg je nog niet wat de gasten nu juist voorgeschoteld krijgen. Tijdens het huwelijk komen ze het dan te weten met de menukaart. Door zo’n kaart op de tafel te zetten, weet iedereen wat er gaat komen.

Menukaart ontwerpen voor jullie trouwpartij

Hoe trek je nu de aandacht op je trouw? Misschien kan je het eens proberen met een zelfgemaakte menukaart die nauw aansluit bij de stijl van je huwelijk. Het ontwerpen van zo’n menukaart met een eigen stijl is niet moeilijk. Kies een menukaart uit de reeks menukaarten en pas ze aan, door er iets aan toe te voegen of door er iets op te schrappen. Of ontwerp de menukaarten voor het huwelijk gewoon zelf. Met alles erop en eraan en in je eigen stijl.

Wat staat er op het huwelijksmenu?

Wat staat er op het huwelijksmenu, vragen de genodigden zich zeker af. Maar ook jij zal er tijd voor vrij moeten maken. Want je wilt toch ook graag dat de genodigden het lekker  vinden en ervan genieten? Daarom is het niet onverstandig om het met twee menuvoorstellen te doen. Maak er een voor vegetariërs of voor viseters, zodat iedere gast kan eten waar hij of zij van houdt. Een garantie dat het iedereen zal smaken. Kijk ook eens bij de menuteksten voor inspiratie.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.344 beoordelingen