Ga naar de inhoudGa naar het filter
Communie bedankkaartjes

Bedankkaartjes communie

Gefeliciteerd, je kind gaat de eerste communie doen! Het communiefeest is een heel speciaal moment, en dat is niet compleet zonder familie en vrienden. Het is dan ook mooi om hen te bedanken voor hun komst. Hoe je dat het beste kunt aanpakken? Met leuke bedankkaartjes voor communie!

🌸 Op zoek naar leuke uitnodigingen? Neem dan een kijkje bij onze communiekaartjes.

 

  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd
  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden

Bedankkaartje communie maken

Tijdens het communiefeest is je kind het stralende middelpunt. Dus hoe leuk is het om de gasten na afloop te bedanken voor hun aanwezigheid? Bij Kaartje2go vind je communie bedankkaartjes met verschillende vrolijke ontwerpen. En je kunt ze ook nog eens heel eenvoudig aanpassen naar je eigen smaak. Met behulp van onze filters vind je altijd een origineel communie bedankkaartje dat perfect bij je kindje past. Zo hebben we stoere en lieve kaartjes, maar ook hippe en klassieke ontwerpen. Verder kun je kiezen uit verschillende thema’s, zoals kaarten met bloemen, hartjes of christelijke symbolen. Ga er dus lekker voor zitten en maak de mooiste bedankkaartjes voor communie.

🌸 Kijk ook eens bij communiekaartjes voor meisjes en communiekaartjes voor jongens. Leuk om samen met je kind uit te zoeken!

Originele communie bedankkaartjes

De eerste heilige communie is een echte mijlpaal. Je kind straalt in een prachtige outfit, wordt overladen met felicitaties en krijgt vaak ook nog eens leuke cadeautjes. Reden genoeg om de gasten na afloop van het feest een lief bedankje te sturen. Met originele communie bedankkaartjes zorg je voor een mooie tastbare herinnering aan deze speciale lentedag. Zo zorg je voor de leukste bedankkaartjes communie:

🌷 Maak tijdens het communiefeest een gezellige groepsfoto. Je gasten maken namelijk het feest! Communiekaartjes met foto zijn trouwens ook altijd leuk.

🌷 Ga voor vrolijke kleuren, toffe kaders en feestelijke figuren, zoals hartjes en bloemetjes. Of kies voor communie bedankkaartjes met foliedruk!

🌷 Houdt je zoon of dochter meer van stoer? Kies dan voor een communie bedankkaartje met stoere kleuren, voetbalthema of dieren.

🌷 Maak je communie bedankkaart af met een persoonlijke videoboodschap.

🌷 Zet je gasten nog meer in het (lente)zonnetje door een lief cadeautje bij je kaart te versturen. Deze wenscadeaus zijn superlief voor bij communie bedankkaartjes.


Tip: Wil je iemand juist feliciteren met de eerste communie? Stuur dan een lief felicitatiekaartje!

Bedankkaartjes lentefeest

Als je zoon of dochter geen heilige communie doet, is het superleuk om een lentefeest te vieren. Dat is geen christelijk feest, maar wel een fijne manier om je kind te laten stralen. Ook bij een lentefeest is het mooi om vriendjes en familieleden te bedanken voor hun komst. Ze zijn er namelijk allemaal bij om te vieren dat voor jouw kind de ‘jaren van verstand’ zijn aangebroken. In het filtermenu kun je heel eenvoudig bedankkaartjes filteren op ‘lentefeest’. Op onze bedankkaartjes voor het lentefeest vind je geen religieuze verwijzingen, maar wel andere feestelijke symbolen, zoals bloemen, dieren en hartjes.

🌸 Tip: Lees ook onze blog met inspiratie en tips voor de communie.

Na de viering van de eerste communie wil je graag iedereen bedanken die erbij aanwezig was. Wil je originele bedankkaartjes voor een communie maken? Bij Kaartje2go maak je eenvoudig zelf de mooiste communiebedankjes in onze kaartmaker.

  1. Kies een leuk bedankkaartje communie uit en klik op ‘Kaart bewerken’ of begin met een blanco kaart en ontwerp de kaart helemaal zelf.
  2. Personaliseer de kaart in de kaartmaker. Dit kun je gezellig samen met je zoon of dochter doen. Speur samen in de galerij naar leuke figuren, upload een eigen foto of verander de kleuren. Samen maken jullie er iets moois van!
  3. Helemaal tevreden? Bestel dan je gratis proefdruk of plaats meteen de bestelling.

✍🏽 Tip: Vergeet niet om een persoonlijke boodschap op de kaart te zetten. Voor inspiratie kun je terecht bij onze bedankt teksten communie.

 

Jazeker. Bij Kaartje2go krijg je de eerste proefdruk van je communie bedankkaartje gratis. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een gratis account aanmaken. Op die manier kun je het ontwerp van je kaart altijd terugvinden in je account. 

Hier lees je meer over het bestellen van een proefdruk.

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.