Ga naar de inhoudGa naar het filter

Beterschapskaarten collega

Heb je een collega die wel een steuntje in de rug kan gebruiken tijdens zijn of haar ziekte en wil je hem of haar een beterschapskaart sturen? Dan hebben wij voor jou een ruim aanbod aan beterschapskaarten voor collega's waar je uit kan kiezen. Vergeet niet om een lieve en persoonlijke boodschap op de kaart te schrijven en versier ze desgewenst met figuurtjes of een kader om de kaart nog unieker te maken.

Hoe een beterschapskaart maken voor collega

Een beterschapskaart voor een zieke collega maken is heel gemakkelijk en het gaat ook snel. Zelfs als je er iets unieks van wilt maken. Kies een kaart uit ons ruime assortiment of maak er zelf een met een grappige foto van alle medewerkers of het hele team, zodat jouw zieke collega weet dat jullie nog steeds aan hem of haar denken. Je kan de kaart zelfs volledig op maat maken en ook opfleuren met een hartelijke beterschapswens.

Beterschapskaartje verzenden

Als je je beterschapskaart met wensen voor 20u verstuurt, dan gaat de kaart bij ons dezelfde avond nog de deur uit. Is er nog een collega op het werk die door een moeilijke periode gaat? Maak van de gelegenheid gebruik om hem of haar sterkte te wensen met een sterktekaart.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.