Verlovingskaarten: kondig je verloving aan!

Verlovingskaarten met een persoonlijk tintje

Zoek je naar een originele manier om het nieuws met je familie en vrienden te delen? Stuur ze dan een mooie verlovingskaart om over jullie toekomstplannen te vertellen. 

Say yes to … de perfecte verlovingskaart en tekst

Jullie liefde is uniek, dus het is logisch dat je een originele verlovingskaart zoekt. Daarom hebben onze designers verlovingskaarten gemaakt in allerlei stijlen: van stoer tot romantisch en van klassiek tot modern. Hebben deze kaarten je hart nog niet kunnen stelen? Neem dan een kijkje bij onze trouwkaarten of save-the-date kaarten. Je tovert deze kaarten namelijk eenvoudig om tot verlovingskaarten door de tekst aan te passen. Dit is echter niet het enige wat je kunt doen met onze online kaartenmaker. Je kunt bijvoorbeeld ook foto’s toevoegen, lettertypes veranderen en de kaart versieren met romantische figuren. Wil je zeker weten dat de ontvangers ondersteboven zijn van jullie kaart? Stuur dan een video met de kaart mee!

Verloofd? Vier het met een verlovingsfeest

Kun je niet wachten om jullie liefde te vieren op de bruiloft? Geef dan een verlovingsfeest! Hier hoef je geen aparte kaart voor te sturen. Je kunt je verlovingskaart hier namelijk ook voor gebruiken. Zet wel duidelijk op de kaart waar en wanneer je de genodigde verwacht en om wat voor soort feest het gaat. Een eventuele dresscode mag natuurlijk ook niet ontbreken. Wil je niet iedereen die je een verlovingskaart stuurt ook uitnodigen voor het verlovingsfeest? Maak dan twee aparte kaarten. Wil je dat de kaarten verder wel hetzelfde zijn? Kopieer in dat geval de gemaakte kaart en pas de kopie naar wens aan. Dit doe je door naar ‘Jouw Bestellingen > Ontwerpen’ te gaan en op kopiëren te klikken.

Met liefde gemaakt en verstuurd

Zijn jij en je geliefde in de zevende hemel met elkaar én jullie verlovingskaart(en)? We roepen onze postduiven erbij! Wil je toch even checken of de kaart in het echt net zo mooi is als jullie verwachten? Vraag dan eerst een gratis proefdruk aan om jullie creatie te beoordelen. Verder kun je tijdens het definitief maken van de bestelling kiezen uit leuke extra’s om de kaart op te laten vallen. Kies bijvoorbeeld voor enveloppen in romantisch roze of opvallend goud om een tipje van de sluier op te lichten. Liever een wat subtielere hint? Dan zijn sluitzegels met een hartje meer op hun plaats. Bepaal tot slot of je de kaarten thuis wilt laten bezorgen of direct naar de ontvangers wilt versturen. Doe je dit op een doordeweekse dag voor 20.00 uur ‘s avonds? Dan komt de postbode in 95% van de gevallen de volgende (werk)dag al langs.

P.S. Weet je al wie je als getuige wilt vragen? Stuur dit familielid of deze vriend(in) dan naast een verlovingskaart ook een ‘wil je mijn getuige zijn’ kaart om hem of haar mee te verrassen.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.327 beoordelingen