Verlovingskaarten: kondig je verloving aan!

Verlovingskaarten met een persoonlijk tintje

Het maken van een verlovingskaart is heel plezant. Geef de verlovingskaart een persoonlijk tintje door een bijzondere foto of je favoriete lettertype in de kaart te verwerken. Wil je inspiratie opdoen voor een gedicht ter ere van je huwelijksaankondiging? Kijk dan bij onze teksten voor trouwkaarten.

Uitnodigingen voor het verlovingsfeest

Natuurlijk breng je je familie, vrienden en kennissen met een verlovingskaart op de hoogte van je verloving. Wanneer je ook nog een verlovingsfeest geeft, kun je dit kaartje evengoed gebruiken als uitnodiging voor het verlovingsfeest.

Het plannen van je huwelijk kan beginnen

Zodra je ten huwelijk bent gevraagd, gaat de verlovingstijd in. Tijdens de verloving moet er vanalles geregeld worden voor het aanstaande huwelijk. Meestal worden eerst de locatie en de trouwdatum bepaald. Wanneer de trouwdatum geprikt is, is het handig om alle gasten die u wilt uitnodigen hiervan op de hoogte te stellen met een save-the-datekaartje. Zo ben je er zeker van dat iedereen op het huwelijksfeest aanwezig zal zijn. Neem ook al eens een kijkje bij onze trouwkaarten voor de officiële uitnodiging van je huwelijk.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.570 beoordelingen