Ga naar de inhoudGa naar het filter

Filmfeestje uitnodiging

Popcorn? Check! Frisdrank? Ook check! Leuke film? Check, check, check! Gaat jouw zoon of dochter een filmfeestje geven, dan kunnen deze dingen niet ontbreken. Een uitnodiging hoort daar natuurlijk ook bij. Of het kinderfeestje nu gevierd wordt in de bioscoop, thuis of beide, Kaartje2go heeft voor ieder filmfeestje een leuke uitnodiging.

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodiging voor een kinderfeestje in de bioscoop 

De bioscoop is dé plek voor een kinderfeestje met het thema ‘film’. De reis ernaartoe vereist logistiek misschien even wat planning, maar eenmaal in de bioscoop zijn de kids zoet. De zachte bioscoopstoelen en natuurlijk het grote scherm geven de echte cinema beleving. Om de kinderen vooraf alvast een voorproefje te geven, kun je ze uitnodigen met een uitnodiging voor een kinderfeestje in de bioscoop. Helemaal in stijl!

Uitnodiging voor een kinderfeestje met het thema film

Misschien is het niet het eerste waar je aan denkt bij een kinderfeestje met het thema film, maar ook thuis kun je een onvergetelijk feest organiseren. Laat de kinderen zelf popcorn maken, zet een leuke cola-tap neer, leg wat kussens op de grond en de film kan beginnen. Nodig de kinderen uit met een bijpassende uitnodiging en ze zijn ook nog voorzien van voorpret.

Extra leuk aan thuis een filmfeestje geven is dat je niet gebonden bent aan het bioscoopprogramma. Daardoor heb je meer mogelijkheden om de activiteit met andere thema’s te combineren. Denk aan een jungle feestje met de film Jungle Book of een kinderfeestje in dino-thema. Natuurlijk moet de uitnodiging daar wel bij passen. Bekijk bijvoorbeeld onze uitnodigingen voor een kinderfeestje in jungle thema of de uitnodigingen voor een dino feestje.

Zelf een uitnodiging voor een filmfeestje maken

Naast de bestaande ontwerpen van Kaartje2go kun je ook zelf een uitnodiging voor het filmfeestje maken. Een uitnodiging voor een kinderfeestje in filmthema kun je op allerlei manieren aanpakken. Om de kinderen alvast in de stemming te laten komen, is het leuk om typerende elementen toe te voegen aan de uitnodiging, zoals:

  • Een doos popcorn
  • Een zwart/wit filmstrip
  • Een bioscoopticket
  • Een rijtje bioscoopstoelen
  • Een bioschoopscherm

Ook heb je bij Kaartje2go de mogelijkheid om zelf teksten, figuren en foto’s toe te voegen. Dat is het voordeel van zelf een uitnodiging voor een filmfeestje maken: je kunt er alle kanten mee op!

Bonus idee: zelf een film maken als kinderfeestje

Wil je de kinderen een activiteit laten ondernemen in filmstijl, dan is het leuk om ze zelf een film te laten maken. Help de kinderen met het bedenken van een leuk script, zorg voor het juiste materiaal en ze kunnen beginnen. De filmploeg en figuranten staan klaar .. actie!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.