Uitnodiging babyshower

Heb je binnenkort een babyshower? Stuur dan een mooie uitnodiging voor een spetterende babyshower. Kies uit meer dan 100 babyshoweruitnodigingen en bewerk daarna de kaart zelf. De babyshower wordt dan zeker een geslaagd feest.

In het zonnetje zetten met een babyshower

De toekomstige mama wordt door vrienden en familie met een babyshower in het zonnetje gezet. Maar je hebt natuurlijk geen leuke babyshower als je vrienden en familie niet uitgenodigd zijn. Stuur daarom een mooie babyshoweruitnodiging naar iedereen die erbij mag zijn.

Uitnodiging babyshower sturen

Heb je een  mooie kaart gemaakt en een tekst en foto toegevoegd? Vul dan de adressen in en wij regelen de rest. De babyshoweruitnodigingen doen wij op de post op de dag dat jij opgegeven hebt. Heel gemakkelijk. Wil je aan meerdere mensen tegelijk een babyshoweruitnodiging sturen? Upload dan je eigen adresboek of kies voor de optie ‘meerdere adressen’ in het adresboek. Iedereen uitnodigen voor de babyshower is dus heel gemakkelijk. Vergeet niet om op de babyshoweruitnodiging een aantrekkelijke tekst te schrijven.

Vergeet ook de geboortekaartjes niet? Kijk snel ook nog naar onze allermooiste geboortekaartjes.

Veelgestelde vragen over babyshower uitnodigingen

De babyshower wordt vaak gevierd met goede vriendinnen van de aanstaande moeder. Maar ook vrouwelijke familieleden zoals (schoon)zussen, de moeder en schoonmoeder van de aanstaande moeder worden vaak uitgenodigd.

Probeer erachter te komen of degene voor wie je een babyshower wilt organiseren bepaalde mensen persé op de babyshower wil hebben.

Je bent er helemaal vrij om te kiezen hoeveel mensen je uitnodigt.

Je kunt gedurende de hele zwangerschap een babyshower geven, maar de meeste babyshowers worden gegeven als de vrouw rond de dertig weken zwanger is. 

Een ander goed moment is als de vrouw net met verlof is. Je weet zo bijna zeker dat ze geen andere plannen heeft.

Vervolgens kun je de uitnodigingen voor de babyshower een of twee weken eerder sturen, zodat vriendinnen en familie nog genoeg tijd hebben om hun agenda vrij te houden of om afspraken te verzetten.

Wanneer je op werkdagen voor 20:00 uur ‘s avonds bestelt, worden je kaarten nog dezelfde dag verzonden.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.636 beoordelingen