Ga naar de inhoudGa naar het filter
Cadeaus verjaardag

Verjaardagscadeau per post

Twee violen, een trommel en een fluit, er is een jarig dus zoek maar snel een mooi cadeautje uit! Het feest kan pas echt beginnen met een persoonlijk kaartje en een verjaardagscadeau op de deurmat. En daarvoor ben je bij Kaartje2go helemaal aan het juiste adres. Wij hebben speciaal voor jou de allermooiste cadeautjes verzameld. Wie ga jij verrassen met een verjaardagscadeau en -kaart per post?

🎂 De feestelijkste verjaardagskaartjes vind je hier!

Verse roze rozen
Verse roze rozen
€ 14,95
Vers gemengd boeket
Vers gemengd boeket
€ 16,95
Snoephartjes
Snoephartjes
€ 2,95
Bol.com € 25
Bol.com € 25
€ 25,00
Duurzaam
Tony's Chocolonely proeverijtje
Tony's Chocolonely proeverijtje
€ 12,95
Bol.com € 15
Bol.com € 15
€ 15,00
Chocolade Chunk LOVE
Chocolade Chunk LOVE
€ 4,95
Droogbloemen
Droogbloemen
€ 17,95
Luxe bonbons
Luxe bonbons
€ 15,95
Knuffel schaap
Knuffel schaap
€ 9,95
Duurzaam
Theeset ‘Liefde schenken’
Theeset ‘Liefde schenken’
€ 5,95
Rituals € 15
Rituals € 15
€ 15,00
Autodrop Total Loss
Autodrop Total Loss
€ 2,95
Keuze cadeaukaart € 25
Keuze cadeaukaart € 25
€ 25,00
Keuze cadeaukaart € 15
Keuze cadeaukaart € 15
€ 15,00
Bruisende Cava
Bruisende Cava
€ 14,95
Chocoladereep Hoera
Chocoladereep Hoera
€ 5,95
Knuffelbeertje
Knuffelbeertje
€ 9,95
Rituals € 25
Rituals € 25
€ 25,00
Afgeprijsd
Zeephartje 'Speciaal voor jou'
Zeephartje 'Speciaal voor jou'
€ 2,50
Geluksmuntje hart
Geluksmuntje hart
€ 6,95
Verse brownies
Verse brownies
€ 15,95
La Trappe Blond (75 cl)
La Trappe Blond (75 cl)
€ 12,95
Bol.com € 50
Bol.com € 50
€ 50,00
Armbandje 'Topper'
Armbandje 'Topper'
€ 5,95
Duurzaam
Fruitmand luxe
Fruitmand luxe
€ 24,95

Verjaardagscadeau versturen: Happy Birthday!

Een verjaardagscadeau sturen is niet alleen heel makkelijk, maar ook ontzettend leuk. Je kunt lekker door de lijst met cadeautjes per post scrollen, tot je dat ene perfecte presentje vindt. En we hebben voor ieder wat wils. Chocolade en snoep voor de ultieme zoetekauw, fleurige bloemen voor jarigen met groene vingers en een cadeaubon voor degene die het liefst zelf iets moois uitzoekt. Zoek je een verjaardagscadeau voor de allerkleinsten? Er staan ook hele leuke speelgoedcadeaus en kraamcadeaus in de collectie verjaardagscadeaus per post..

🎁 Dat ene ultieme verjaardagscadeautje nog niet gespot? Neem dan een kijkje bij alle brievenbuscadeaus.

Brievenbus verjaardagscadeau

Is de jarige een bezige bij, en kun je er bijna wel van uitgaan dat hij of zij niet thuis is op de grote dag? Dan zit je écht goed bij Kaartje2go. Want vrijwel al onze verjaardagscadeaus passen door de brievenbus. Het feestvarken hoeft hier dus niet voor thuis te blijven, waardoor je verjaardagscadeautje per post echt een verrassing blijft. 

🍾 De enige uitzondering hierop zijn onze bier- en wijncadeaus. Proost!

Een verjaardagscadeau versturen bij Kaartje2go is super makkelijk. En het kost ook nog eens weinig tijd. Je kunt op twee manieren een verjaardagscadeau opsturen.

Beginnen met een verjaardagscadeau

  1. Kies jouw favoriet uit alle verjaardagscadeaus.

  2. Klik op ‘Ga verder met dit cadeau’, er verschijnt een pop-up.

  3. De volgende stap is ‘Kies je kaart’.

  4. Maak een keuze uit onze verjaardagskaartjes, bewerk deze en plaats je bestelling.

Beginnen met een verjaardagskaart

  1. Kies de mooiste kaart voor de jarige.

  2. Bewerk je kaart en maak hem persoonlijk met een felicitatie.

  3. Nadat je de papiersoort hebt gekozen klik je op ‘Naar cadeaus’.

  4. Kies je verjaardagscadeau en voeg deze toe aan je bestelling, tijd voor een feestje! 

Lukt een verjaardagscadeau bestellen toch niet helemaal? Lees dan onze meest gestelde vragen over cadeaus of neem contact op met het klanttevredenheidsteam.

We zijn vliegensvlug! Bestel je jouw verjaardagscadeau op werkdagen voor 20:00? Dan drukken we je kaartje dezelfde avond nog. Deze geven we samen met het verjaardagscadeau als pakketje aan PostNL. Het verjaardagscadeau bezorgen doet PostNL in 95% van de gevallen al de volgende dag. 

Valt de verjaardag op zondag of maandag? Ai, op die dagen wordt helaas geen post bezorgd. Maar daar hebben we natuurlijk iets op bedacht. Laat je verjaardagscadeau bezorgen op zaterdag en gebruik de extra adresregel voor een persoonlijke boodschap. Bijvoorbeeld “Pas openmaken op je verjaardag!” . Een andere optie is het verjaardagscadeau versturen naar je eigen adres. Dan kun je jouw verrassing persoonlijk afgeven.

🎉 Meer weten? Kijk dan bij onze bezorginformatie.

We helpen jou graag om de jarige ultiem te verrassen. Om die reden passen bijna alle verjaardagscadeaus door de brievenbus. De enige uitzonderingen hierop zijn onze bieren en wijnen per post. Dat wordt een slordige bedoeling, dus daarvoor belt de bezorger gewoon even aan.

Een verjaardagscadeau bezorgen bij instellingen

Je kunt een verjaardagscadeau opsturen naar alle adressen in Nederland. Maar sommige adressen vragen net een beetje meer aandacht. Wil je bijvoorbeeld een verjaardagscadeau sturen naar iemand die in het ziekenhuis ligt? Of je lieve omaatje in het verzorgingstehuis verrassen? Gebruik dan de extra adresregels voor de afdeling en het kamernummer. Des te eerder kan de jarige genieten van jouw persoonlijke verrassing.

Verjaardagscadeau versturen: nooit meer vergeten!

Het is ons allemaal wel eens gebeurd: een verjaardag vergeten. Helemaal niet leuk natuurlijk, want veel mensen hechten veel waarde aan hun verjaardag. Maar het vergeten van verjaardagen is vanaf nu verleden tijd. Maak een gratis account aan en gebruik de handige kalenderfunctie. Hiermee kun je in een keer alle verjaardagen opslaan. Een paar dagen voor de verjaardagsdatum sturen we je een mailtje met een herinnering. Ook superhandig voor verjaardagen van collega’s en relaties.

Als je echt alles al in kannen en kruiken wilt hebben, kun je ook alle verjaardagskaarten met cadeau alvast inplannen. Kies in de verzendstap een datum in de toekomst en rond je bestelling af. Wij gaan je kaartje met verjaardagscadeau versturen op de door jou gekozen datum.

Oeps! Toch per ongeluk een verjaardag vergeten? Geen paniek! Je vindt bij Kaartje2go ook een heleboel toffe ‘te laat’ kaartjes. Daarmee maak je het helemaal goed. Zeker wanneer je de kaart voorziet van een origineel verjaardagscadeau.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.