Ga naar de inhoud

Laat een verjaardagscadeau bezorgen

Hieperdepiep hoeraaa! Bij een verjaardag horen liedjes, slingers, taart en natuurlijk: cadeautjes. Reden genoeg om jouw persoonlijke verjaardagskaart te voorzien van een gezellig verjaardagscadeau.

Dubbel feest met een kaart + verjaardagscadeau

Twee violen, een trommel en een fluit, er is een jarig dus zoek maar snel een mooi cadeautje uit! Het feest kan pas echt beginnen met een persoonlijk verjaardagskaartje en een verjaardagscadeau op de deurmat. En daarvoor ben je bij Kaartje2go helemaal aan het juiste adres. Wij hebben speciaal voor jou de allermooiste verjaardagscadeaus verzameld. Wie ga jij verrassen met een cadeau per post?

Een origineel verjaardagscadeau door de brievenbus

Je was waarschijnlijk al van plan de jarige te verrassen met een persoonlijk kaartje. Maar soms heeft je feestelijke gebaar net dat beetje extra nodig. En dat beetje extra is natuurlijk een brievenbuscadeau. Superhandig wanneer je niet in de gelegenheid bent om op visite te gaan, maar je het feestvarken wel wilt laten weten dat je aan hem of haar denkt. Een verjaardagscadeau opsturen is de perfecte manier om op afstand attent te zijn.

🎉 Tip: maak je verrassing extra persoonlijk met een verjaardagskaart met foto

Leuke verjaardagscadeaus voor iedereen

Kreeg jij ook zin in een feestje bij het zien van al onze verjaardagscadeautjes? Dat snappen we wel! De keuze is reuze als het gaat om feestelijke cadeaus per post. Bij Kaartje2go vind je voor iedere jarige een passend verjaardagscadeau. We helpen je graag een beetje op weg bij het kiezen van jouw cadeautje. 

Verjaardagscadeaus voor mannen

Is je vader, beste vriend, favoriete mannelijke collega of buurman de jarige job? Dan ben je vast op zoek naar een cadeau bij je verjaardagskaart voor mannen. Met iets lekkers zit je natuurlijk altijd goed. Dus neem zeker even een kijkje bij onze chocoladecadeaus. Maar met een boek als verjaardagscadeau scoor je ook punten. Een 18e verjaardag betekent natuurlijk dat je legaal een biertje mag drinken. Dan is een lekkere fles La Trappe wel heel passend bij jouw felicitatiekaart.

Verjaardagscadeaus voor haar

Wanneer je de perfecte verjaardagskaart voor vrouwen hebt uitgezocht voor je bff, zus of liefste moeder, is het tijd voor een cadeau voor haar verjaardag. Wat dacht je van een mooi sieraad? Je tovert ook zeker weten een lach op haar gezicht met iets lekkers om op te smikkelen. En je brengt je boodschap pas echt goed over met een wens cadeau voor je vriendin of moeder.

Verjaardagscadeau tips voor baby’s en kids

Eindeloos kroelen met een knuffelbeer of friemelen met een olifanten speendoek. Ook voor de allerkleinsten hebben we vrolijke verjaardagscadeaus. Neem voor deze mini’s een kijkje bij onze kraamcadeaus. Voor de wat oudere kinderen kun je los in de speelgoedcategorie. Kies een grappige verjaardagskaart en voeg hier een kleurboek, houten boerderijpuzzel of een zakje snoep aan toe.

Populaire verjaardagscadeaus

Wil je iemand verrassen die je nog niet zo goed kent? Dan is een verjaardagscadeau versturen misschien wat lastiger. Maar geen zorgen, met een verjaardagscadeau per post uit dit rijtje schiet je altijd raak.

 1. Tony’s Chocolonely proeverijtje - 6 verschillende smaken choco! 

 2. Bruisende cava - geen feestje zonder bubbels 🥂

 3. Bol.com cadeaubon - om zelf iets leuks uit te kiezen

 4. Bloemzaadjes box - met 3 soorten eetbare bloemen

 5. Chunk confetti - met confetti is het altijd feest

Met deze top 5 populaire cadeaus kun je vrijwel iedereen blij maken. Deze verjaardagscadeaus zijn een feestje om te krijgen, maar ook om te geven!

Verjaardagscadeau versturen: 3x handig om te weten

Een verjaardagscadeau versturen bij Kaartje2go is super makkelijk. En het kost ook nog eens weinig tijd. Je kunt op twee manieren een verjaardagscadeau opsturen.

Beginnen met een verjaardagscadeau

 1. Kies jouw favoriet uit alle verjaardagscadeaus.

 2. Klik op ‘Ga verder met dit cadeau’, er verschijnt een pop-up.

 3. De volgende stap is ‘Kies je kaart’.

 4. Maak een keuze uit onze verjaardagskaartjes, bewerk deze en plaats je bestelling.

Beginnen met een verjaardagskaart

 1. Kies de mooiste kaart voor de jarige.

 2. Bewerk je kaart en maak hem persoonlijk met een felicitatie.

 3. Nadat je de papiersoort hebt gekozen klik je op ‘Naar cadeaus’.

 4. Kies je verjaardagscadeau en voeg deze toe aan je bestelling, tijd voor een feestje! 

Lukt een verjaardagscadeau bestellen toch niet helemaal? Lees dan onze meest gestelde vragen over cadeaus of neem contact op met het klanttevredenheidsteam.

We zijn vliegensvlug! Bestel je jouw verjaardagscadeau op werkdagen voor 20:00? Dan drukken we je kaartje dezelfde avond nog. Deze geven we samen met het verjaardagscadeau als pakketje aan PostNL. Het verjaardagscadeau bezorgen doet PostNL in 95% van de gevallen al de volgende dag. 

Valt de verjaardag op zondag of maandag? Ai, op die dagen wordt helaas geen post bezorgd. Maar daar hebben we natuurlijk iets op bedacht. Laat je verjaardagscadeau bezorgen op zaterdag en gebruik de extra adresregel voor een persoonlijke boodschap. Bijvoorbeeld “Pas openmaken op je verjaardag!” . Een andere optie is het verjaardagscadeau versturen naar je eigen adres. Dan kun je jouw verrassing persoonlijk afgeven.

🎉 Meer weten? Kijk dan bij onze bezorginformatie.

We helpen jou graag om de jarige ultiem te verrassen. Om die reden passen bijna alle verjaardagscadeaus door de brievenbus. De enige uitzonderingen hierop zijn onze bieren en wijnen per post. Dat wordt een slordige bedoeling, dus daarvoor belt de bezorger gewoon even aan.

Een verjaardagscadeau bezorgen bij instellingen

Je kunt een verjaardagscadeau opsturen naar alle adressen in Nederland. Maar sommige adressen vragen net een beetje meer aandacht. Wil je bijvoorbeeld een verjaardagscadeau sturen naar iemand die in het ziekenhuis ligt? Of je lieve omaatje in het verzorgingstehuis verrassen? Gebruik dan de extra adresregels voor de afdeling en het kamernummer. Des te eerder kan de jarige genieten van jouw persoonlijke verrassing.

Verjaardagscadeau versturen: nooit meer vergeten!

Het is ons allemaal wel eens gebeurd: een verjaardag vergeten. Helemaal niet leuk natuurlijk, want veel mensen hechten veel waarde aan hun verjaardag. Maar het vergeten van verjaardagen is vanaf nu verleden tijd. Maak een gratis account aan en gebruik de handige kalenderfunctie. Hiermee kun je in een keer alle verjaardagen opslaan. Een paar dagen voor de verjaardagsdatum sturen we je een mailtje met een herinnering. Ook superhandig voor verjaardagen van collega’s en relaties.

Als je echt alles al in kannen en kruiken wilt hebben, kun je ook alle verjaardagskaarten met cadeau alvast inplannen. Kies in de verzendstap een datum in de toekomst en rond je bestelling af. Wij gaan je kaartje met verjaardagscadeau versturen op de door jou gekozen datum.

Oeps! Toch per ongeluk een verjaardag vergeten? Geen paniek! Je vindt bij Kaartje2go ook een heleboel toffe ‘te laat’ kaartjes. Daarmee maak je het helemaal goed. Zeker wanneer je de kaart voorziet van een origineel verjaardagscadeau.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.