Ga naar de inhoudGa naar het filter

Tekst geboortekaartje & geboortegedichtjes

Een origineel geboortekaartje maken is heel eenvoudig, maar het vinden van de juiste woorden is vaak een stuk lastiger. We helpen je graag een handje met onze leuke geboorteteksten en lieve geboortegedichtjes. De teksten kun je eenvoudig kopiëren of als voorbeeldtekst voor op het geboortekaartje gebruiken.

Meer geboorteteksten: voor jongen | voor meisje | voor tweeling & meerling | adoptie teksten

Gratis proefdruk geboortekaartjes

Bedje afstaan

Ik was een klein beetje aangedaan, want ik moest mijn bedje afstaan. Maar ik ben er niet rouwig meer om, als je weet waarom! Iedereen mag het horen, mijn ZUSJE/BROERTJE NAAM is geboren!

Een stille wens

Een stille wens, werd een diep verlangen, naar jou, een klein mens, jij hebt hoop door geluk vervangen.

Adoptie gedicht

Als antwoord op een groot verlangen, mochten wij jou hier ontvangen. Prachtig kindje, teer en klein, jij mag voortaan bij ons zijn. En wij zullen elke nieuwe morgen, blij en dankbaar voor je zorgen

adoptie tekst en gedicht (China)

Soms wordt een kindje zomaar geboren. Soms komt een kindje precies gepland. Wij mochten hier niet bij horen, wij hebben er achteraan gerend. Maar nu intens gelukkig alle moeite beloond, ons kindje van ver dat nu bij ons woont. Op een prachtige dag in JAAR, schonk ons China, land van de sterren, NAAM HIJ/ZIJ is geboren op DATUM. Wij zijn samen thuisgekomen op DATUM. Zijn trotse ZUS/BROER: NAAM. Zijn trotse ouders: NAMEN ADRES PLAATS TEL NUMMER

Adoptiekindje

Samen thuis, een gelukkig gezin eindelijk: je bent er!

Adoptiekindje opgehaald

Twee mensen uit Holland, samen afgereisd naar dat verre land. Met zijn drieën komen jullie weer naar huis, welkom lief kindje, dit is je nieuwe thuis.

Adoptiekindje, ons wonder

We hielden al van je voor we je vonden, jij bent voor ons het enige echte wonder.

Allergrootste schat op aarde

Een kindje is de allergrootste schat op aarde, het is een engeltje van hemelse waarde.

Als antwoord op een groot verlangen

Als antwoord op een groot verlangen, mochten wij jou hier ontvangen. Prachtig kindje, teer en klein, jij mag voortaan bij ons zijn. Wij zullen elke nieuwe morgen, blij en dankbaar voor je zorgen. NAAM geboren op DATUM te PLAATS aangekomen op DATUM JAARTAL te PLAATS NAMEN ADRES TELEFOONNUMMER

Begin van nieuw leven

Het begin van een nieuw leven, zo heel erg fijn en klein. Wonderbaarlijk en niet te omschrijven, hoe blij wij met jou zijn.

Blij je grote zus/broer te mogen zijn

Ik heb mama's buik zien groeien, ik heb je geknuffeld en voelen schoppen. Ik heb zelfs je hartje horen kloppen, en daar ben je dan lief en klein, wat ben ik blij je grote ZUS/BROER te mogen zijn!

Compleet

Compleet gelukkig, en gelukkig compleet, zijn we met de geboorte van NAAM!

Dag klein zusje/broertje

Op mijn teentjes kijk ik over het randje van de wieg, dag klein ZUSJE/BROERTJE, ik vind je lief!

De allermooiste baby van de wereld

Wij hebben er een prachtig MEISJE/JONGETJE bij! De allermooiste baby van de wereld heet NAAM, en is geboren op DATUM.

De Wind

De wind fluistert zacht jouw naam, wie goed luistert kan het horen. De wereld staat heel even stil, een nieuw wonder is geboren. Het begin van een nieuw leven, zo lief, puur en klein. Het is eigenlijk niet te beschrijven, hoe blij we met je zijn! Wil je mijn oogjes zien twinkelen, laat de telefoon dan even rinkelen!

Diep onder de indruk

Diep onder de indruk van de grootheid van God, dat hij jou aan ons heeft gegeven. Jij bent zo geweldig, zo mooi en zo zacht, jij bent het bewijs van een nieuw leven! God vertrouwt ons gezin de zorg van een ZOON/DOCHTER en BROERTJE/ZUSJE toe! NAAM KINDJE DATUM NAAM VADER, MOEDER, KINDEREN ADRES

Dit kind door God gekend

Dit kind, door God gekend, uniek, ontluikend wonder. Zo klein, nog onbekend, en toch al zo bijzonder. Wij zijn heel gelukkig en dankbaar, met de geboorte van onze ZOON/DOCHTER! NAAM HIJ/ZIJ is geboren op DATUM, en woog toen GEWICHT gram. NAMEN ADRES POSTCODE PLAATS TELEFOONNUMMER Wij rusten van TIJDSTIP tot TIJDSTIP en na TIJDSTIP.

Droom werd werkelijkheid

Een droom werd een wens, en die wens werd werkelijkheid: jij bent ons kleine wonder.

Dubbel zoveel geluk

Twee keer zoveel moeite, twee keer zo druk, maar ook dubbel genieten, en dubbel zoveel geluk!

Een beetje hulp van doktoren

De tijd van wachten is voorbij, wij hebben er een ZOONTJE/DOCHTERTJE bij! We hebben jarenlang getrappeld van ongeduld, maar onze hartenwens is nu toch eindelijk vervuld. Want met een beetje hulp van de doktoren, is onze baby dan toch geboren! Dit kindje, zo hulpeloos en klein, dat HIJ/ZIJ voor altijd bij ons mag zijn.

Een kleine ukkepuk

Welk geluk, een kleine ukkepuk. Het is een JONGEN/MEISJE, gezond en fit. NAAM is ZIJN/HAAR naam, vol kracht en pit. Ons geluk kan niet meer stuk!

Een tweeling

Na de eerste schrik kregen we toch wel schik. Nu zijn we alleen maar blij, we hebben er een tweeling bij.

Een ver land

Een ver land, een klein mens. Een huis vol liefde, een grote wens.

Een zoon is ons geschonken

Een zoon ons geschonken, niet om te bezitten, maar om te leren leven. Leuk als je wilt komen, wel graag even afspreken, wij rusten tussen TIJDSTIP en TIJDSTIP. Ons adres is: ADRES POSTCODE PLAATS Op DATUM is onze zoon geboren. NAAM KINDJE Hij meet LENGTE cm, weegt GEWICHT gram en is blakend gezond! De trotse ouders; NAMEN

Eigen geluk

Elk kind draagt zijn eigen geluk mee de wereld in.

Eigenlijk niet te beschrijven

Het begin van een nieuw leven, zo ontzettend mooi en klein. Het is eigenlijk niet te beschrijven hoe blij wij met ons MEISJE/JONGETJE zijn.

Eigenlijk niet te omschrijven

Het begin van een nieuw leven, zo ontzettend mooi en klein. Het is eigenlijk niet te omschrijven hoe blij wij met jou zijn.

Geboorte Engelse aankondigingszin 1

It is with great joy that we announce the birth of our DAUGHTER/SON

Geboorte Engelse aankondigingszin 2

We welcome, with love, our DAUGHTER/SON!

Geboorte Engelse aankondigingszin 3

We proudly announce the birth of our beautiful SON/DAUGHTER!

Geboorte Engelse aankondigingszin 4

We are delighted to introduce NAME, our beautiful DAUGHTER/SON.

Geboortegedicht mama is nog mama

Mama is nog mama. Papa blijft gewoon papa. Maar mij wacht een hele nieuwe klus. Want ik ben ineens een grote zus! -x- NAAM zus

Geboortegedicht mama's dikke buik

Waar is mama's dikke buik gebleven? En wie is ze nu toch eten aan het geven? Hij is zo lief, zo mooi en zo klein, dat moet mijn nieuwe, kleine BROERTJE/ZUSJE zijn. En o wat zijn wij allemaal toch weer blij, want we hebben er een prachtig VENTJE/MEISJE bij!

Geboortegedicht Zo puur, lief en klein

We willen je lieve woordjes zeggen, laten weten hoe welkom je bent en hoe blij we met jou zijn. Eigenlijk valt niet uit te leggen, hoeveel we nu al van jou houden, zo puur, lief en klein.

Geboortegedichtje De kleur van je oogjes

De kleur van je oogjes, de vorm van je mond. De kleur van je haartjes, donker of blond? Een jongen of een meisje, wat zal het toch zijn? Negen maanden wachten, was niet altijd fijn. Lijk je op papa, of op mama misschien? We konden haast niet wachten, tot we je mochten zien. Nu ben je geboren, en weten we wie je bent. En het is alsof, we jou altijd al hebben gekend!

Geboortegedichtje dromen

We dromen van je eerste stapjes, de allereerste vlechtjes in je haar. We dromen van gezellig aan tafel, samen lekker eten met elkaar. Van even naar de eendjes gaan, tevreden hand in hand. We dromen van je eerste woordjes, en je allereerste tand. We dromen van je eerste brief, je eerste rekenlesje. Maar eerst een hele dikke kus, een luier en een flesje.

Geboortegedichtje Een wonder

Elk kind….een wonder, elk kind….zo speciaal, elk kind….ons gegeven, elk kind een nieuw verhaal….

Geboortegedichtje Grote zus

Ik ben allang niet meer klein, en merk dat papa en mama heel druk zijn. Dus voordat zij het vergeten, laat ik het jullie maar weten: Ik ben nu echt een grote zus, mijn broertje is er dus!

Geboortegedichtje Pret voor tien

Bij de echo had ik pret voor tien, met dichtgeknepen billen konden ze niks zien. Maar nu mag iedereen het weten, dat ik een JONGEN/MEISJE ben en NAAM zal heten.

Geboortegedichtje Tweede donder

Ik was hun eerste wonder, nu hebben papa en mama een tweede donder. Ik mag jullie ook laten weten, dat mijn BROERTJE/ZUSJE NAAM zal heten. Wil je onze donder zien? Bel dan even, anders slaapt hij misschien.... TELEFOONNUMMER

Geboortekaartje tekst Job 33:4

De geest van God heeft mij gemaakt, de adem van de Ontzagwekkende doet mij leven. Dankbaar en blij zijn wij met de geboorte van onze ZOON/DOCHTER en BROERTJE/ZUSJE. NAAM DATUM GEWICHT NAMEN OUDERS EN ZUSJES/BROERTJES ADRES POSTCODE PLAATS TEL.NUMMER EMAIL Bezoekje? Graag even bellen!

Geboren uit liefde

Een nieuw leven, geboren uit onze liefde. Zo klein, zo mooi, zo bijzonder. Welkom in ons leven, groot wonder.

Gedichtje voor een tweeling

Twintig roze vingertjes, zo zacht en klein, daarbij nog twintig teentjes, dat moet een tweeling zijn.

Gekregen

Niet cadeau en toch gekregen, alleen liefde laat geloven, vertrouwen en leven.

Geloof, hoop en liefde

Ontvangen in geloof. Teken van hoop. Geboren uit liefde.

Gelukkig en blij

Gelukkig en blij zijn wij met de geboorte van onze zoon en broertje. NAAM KINDJE DATUM - GEWICHT gram NAMEN ADRES POSTCODE PLAATS TELEFOONNUMMER - EMAILADRES

Geschenk van God

Groot is het wonder, een hartje dat klopt, een kindje dat leeft, een geschenk van God . Heel blij en dankbaar zijn wij , met de geboorte van onze zoon. NAAM Hij is geboren op DATUM, om TIJDSTIP. Hij weegt GEWICHT gram. NAAM OUDER & NAAM OUDER ADRES POSTCODE PLAATS TELEFOONNUMMERS Voor bezoek graag even bellen. Wij rusten van TIJDSTIP-TIJDSTIP en na TIJDSTIP.

Groei, geniet en geef

Groei, geniet en geef. Lach, laat gaan en leef! Straal met je aanwezigheid, en wees jezelf!

Grote broer

Papa is nog steeds Papa, Mama is nog steeds Mama, Maar ik ben vanaf nu heel stoer! Want ik ben de grote broer!

Hand in Hand

Jouw handje in het mijne, zo gaan we hand in hand. Als broertje en als zusje, een ijzersterke band. Ik ben al wat groter, en jij bent nog zo klein. Maar ik hoop dat wij voor altijd elkaars vriendjes zullen zijn. Kusje NAAM BROERTJE. Wil je mijn zusje zien? Bel dan even, anders slaapt zij misschien. Op DATUM JAARTAL om TIJDSTIP is onze dochter en mijn zusje geboren. NAAM KINDJE LENGTE cm lang en GEWICHT gram NAMEN ADRES POSTCODE TELEFOONNUMMER

Handjes en voetjes

Onze liefde heeft handjes en voetjes gekregen.

Het begin van nieuw leven

Het begin van nieuw leven, zo mooi en zo klein. Het is eigenlijk niet te beschrijven, hoe blij we met jou zijn. We zijn naar jouw komst gaan toeleven, en hebben jou de naam van beide oma's meegegeven.

Het evangelie van de liefde

Ieder kind dat geboren wordt, predikt het Evangelie van de liefde.

Hoe mijn broertje/zusje gaat heten

Omdat mijn ZUSJE/BROERTJE nog niet kan praten, en ik het kwebbelen niet kan laten, wil ik je hierbij laten weten hoe mijn ZUSJE/BROERTJE gaat heten: NAAM.

Ik ben nog zo klein

Ik ben nog zo klein en heb nog niets bewezen, maar met NAAM als grote BROER/ZUS, heb ik niets te vrezen!

Ik vond het fijn om bij mijn mama te zijn

Ik vond het fijn om bij mijn mama te zijn, maar nu ik ook mijn papa ken, ben ik blij dat ik geboren ben!

In het ritme van ons kleintje

Vanaf nu leven wij in het ritme van ons kleintje. Wil je ons bezoeken, geef dan eerst een seintje.

in leaf lyts famke (Fries)

Berne út leafde kostberder as goud in leaf lyts famke oan ús tabetroud

Je was er eerder dan verwacht

Je was er eerder dan verwacht, en met AANTAL gram en AANTAL cm ook iets kleiner dan gedacht. Op DATUM kwam je in ons leven, een prachtige ZOON/DOCHTER, aan wie wij veel liefde zullen geven.

Jij bent een geschenk

Jij bent een geschenk, bewijs dat God bestaat. Jij bent een wonder, deel van ons leven. Jij bent voor altijd, geschreven in ons hart.

Klein

Bijna te klein om vast te houden, maar te groot voor woorden.

Kleine hartedief

Al word je een klein boefje, of ben je altijd lief. Je bent vanaf de eerste dag onze kleine hartedief.

Kleur gekregen

Ons leven heeft nog meer kleur gekregen! Welkom, lief klein kindje.

Koning te rijk

Wij voelen ons de koning te rijk, met de geboorte van onze ZOON/DOCHTER en BROERTJE/ZUSJE! NAAM HIJ/ZIJ is geboren op DATUM om TIJDSTIP, weegt GEWICHT gram en is LENGTE cm lang. NAMEN ADRES, POSTCODE PLAATS Wil je vingertjes en teentjes komen tellen, graag eerst even bellen, TELEFOONNUMMER.

Kusje voor mijn zusje

Toen je nog in mama's buik zat, gaf ik je vaak een kusje. Maar nu ben je er dan eindelijk; mijn lieve kleine zusje!

Kusjes overal

Een kusje hier een kusje daar kusjes overal in je nek en in je haar op je neus ook nog een paar!

Lief klein meisje

Een koetje en een kalfje die stonden in de wei. Toen kwam er een lief klein meisje voorbij. Die zei, die zei: "Mag ik er ook nog bij?". " Ja, zei de koe; boe, boe, boe! Kom er maar snel bij, want je broers zijn dolblij."

Lief pasgeboren kindje

Lief pasgeboren kindje, alles even klein, twee verbaasde oogjes, "waar zou ik nu toch zijn?" In een mooie grote wereld, je nu nog onbekend, maar waar jij, klein hummeltje, heel erg welkom bent!

Mama en Papa hebben lang op mij gewacht

Mama en Papa hebben lang op mij gewacht, toen heb ik maar gedacht... nu is het moment ik word liever door allebei verwend!

Mamas buik

Wij hebben mama's buik zien groeien, wij hebben voor je gezongen en je voelen schoppen. Wij hebben zelfs je hartje horen kloppen! En daar ben je dan, lief en klein, wat zijn wij blij dat we jouw broer en zus mogen zijn!

Meesterstuk

Korte beentjes, mini teentjes. Lachend mondje, pamperkontje. Welkom kleine ukkepuk, jij bent ons eerste meesterstuk. NAAM Is geboren op DATUM. Om TIJDSTIP en weegt GEWICHT en is LENGTE cm. We rusten met zijn drietjes van TIJDSTIP tot TIJDSTIP, voor bezoek graag even bellen TELEFOONNUMMER. Cadeautip: NAAM heeft al zoveel gekregen daarom vraagt hij jullie cadeaubonnen te geven.

Mijn zusje/broertje

Mijn ZUSJE/BROERTJE, je ligt zo lief te slapen. Ik kijk naar jou, raak heel behoedzaam , je kleine handje even aan. Ik zou je heel veel kusjes willen geven, totdat je oogjes open gaan.

Moeders mooiste, vaders trots

En dan is ze er plots, moeders mooiste, vaders trots!

Mooi kind

Er is maar één mooi kind in de wereld, en elke moeder heeft het.

Mooi kindje erbij

Wat zijn we blij met zo'n mooi KINDJE/MEISJE/JONGETJE erbij!

Na een blik

We wisten niet dat we na één blik, zoveel om je zouden geven. Maar we weten nu al niet eens meer hoe we zonder jou zouden moeten leven.

Niet helemaal gepland

Niet helemaal gepland, maar reuze verblijd zijn wij dolgelukkig met onze kleine meid!

Nog maar net ter wereld

Nog maar net ter wereld en nu al zo belangrijk.

Nog meer geluk

Met één kindje waren we al blij, maar nu hebben we er nog meer geluk bij!

nu jij er bent

Nu jij er bent.. Heb je van een moeder een oma gemaakt, van een vader een opa gemaakt, van een dochter heb je een moeder gemaakt, van een zoon heb je een vader gemaakt, je hebt de wereld nu al anders gemaakt, alleen al omdat jij geboren bent!

Ogen als sterretjes

Ogen als sterretjes, een mensje heel klein, je gedachten nog verretjes. Wat zijn wij gelukkig, jouw papa en mama te zijn!

Onbeschreven blad

Je bent zo onbeschreven, nog geen groot verhaal, jij blaakt alleen van leven dat in jou ademhaalt.

Ons grote geluk

Leven is wachten dagen en nachten denken en dromen wanneer je zou komen: ons grote geluk.

Ons kleine wondertje

Negen maanden heb ik je bij me gedragen, een beetje onzeker, met heel veel vragen, Hoe gaan we dit doen, zo'n eerste keer? Gaat het ons lukken? Luiertjes, flesjes, badderen en zoveel meer, He he, eindelijk! Het moment is daar, dat ook papa je echt kan voelen, je kleine voetjes, zachte huidje en dat zachte haar, Ons kleine wondertje, zo klein en fijn, ons leven zal nooit meer hetzelfde zijn, Maar dat maakt ons niet uit, we gaan ervoor, jij maakt ons zo gelukkig, Ja! Hier deden we het allemaal voor!

Ons tweede wonder

Ons tweede wonder, grote blijdschap, vol van vreugde, liefde en trots! Dolgelukkig zijn wij met de geboorte van onze ZOON/DOCHTER en BROERTJE/ZUSJE. NAAM NAAM is geboren op DAG DATUM JAARTAL om TIJDSTIP, HIJ/ZIJ weegt GEWICHT gram en is LENGTE cm lang. NAMEN ADRESGEGEVENS NAAM MOEDER & NAAM KIND rusten van TIJDSTIP-TIJDSTIP en na TIJDSTIP.

Onze engel

Onze engel, ze is zo bijzonder. Onze NAAM, als geen ander heeft zij licht geworpen in ons leven. Op DATUM heeft onze NAAM als een gezond MEISJE/JONGEN, voor het eerst ZIJN/HAAR ogen geopend. Wij zijn blij jullie dit nieuws te kunnen mededelen.

Oogjes als diamantjes

Oogjes als diamantjes, een huidje o zo zacht, piepkleine handjes, een mondje dat lacht. Een neusje bijzonder en haartjes van dons. Het is echt een wonder, dit kindje van ons.

Piepkleine handjes

Oogjes als diamantjes, een huidje zo zacht. Piepkleine handjes, een mondje dat lacht. Een neusje bijzonder, en haartjes van dons. Het is echt een wonder, dit kindje van ons. Wij zijn onbeschrijfelijk gelukkig , met de geboorte van onze prachtige DOCHTER/ZOON. NAAM Ze is geboren op DATUM om TIJDSTIP uur Ze weegt GEWICHT gram en is LENGTE cm lang Willen jullie haar oogjes zien twinkelen? Laat dan eerst even onze telefoon rinkelen: TELEFOON/MOBIEL NAAM & NAAM ADRES POSTCODE PLAATS

Poppeslok (Fries)

Diel mei ús dit grutte lok, kom gau om in poppeslok!

Prachtige vent

Onze prachtige vent, zo blij dat jij er bent. Zo lief en ook zo klein, wat fijn om bij elkaar te zijn!

Stralend als de zon

Je bent stralend als de zon Je bent volmaakt, zo mooi en klein, de wereld lijkt voor eventjes perfect te zijn. Dolgelukkig zijn wij met ons kleine MEISJE/JONGETJE. NAAM HIJ/ZIJ is geboren op DAG DATUM NAMEN OUDERS NAMEN KINDEREN ADRES POSTCODE PLAATS TEL:

Tien kleine vingertjes

Tien kleine vingertjes, tien kleine teentjes. Twee kleine oogjes, één kleine neus. Wil je na komen tellen? Vergeet dan niet eerst even te bellen!

Toen kwamen er twee

Wat ooievaar? Niks ooievaar. Gewoon van hupsakee, en toen kwamen er twee.

Twa bliere eachjes (Fries)

Twa bliere eachjes in mûltsje dat ropt Hantsjes dy't gripe in fuotsje dat skopt Tank foar dit wûnder sa lyts en sa tear. Jo binne de Makker, Oan Jo is de ear.

Twee harten

Twee harten, één liefde. Uit liefde, één nieuw hart.

Twee keer

Onze wens ging twee keer in vervulling!

Twee kindjes

Eén kindje is al een wonder, laat staan twee!

Twee kindjes geboren

Twee kindjes geboren, dat is twee keer een wonder. Twee hartjes, twee schatjes, dubbel zo bijzonder!

Twee kleine handjes

Je hebt twee kleine handjes, geef ons er allebei één. Dan leiden wij je rond totdat je zegt: "Ik kan het wel alleen".

Twee paar oogjes

Twee paar oogjes kijken ons aan. Wij weten het zeker: wonderen bestaan!

Tweeling erbij

Wij zijn ontzettend blij met deze twee erbij!

Uit onze liefde

Jij ontstond uit onze liefde, en nu ben jij onze liefde.

Uit verlangen, hoop en liefde

Uit verlangen werd hoop geboren; uit hoop werd liefde geboren; uit liefde werd jij geboren.

Uitnodiging Kraamborrel

Hierbij wil ik jullie uitnodigen voor een hapje en een drankje om mijn geboorte te vieren! Jullie kunnen mij bewonderen op DATUM vanaf TIJDSTIP. Ben je verhinderd? Wil je dit mijn papa en mama dan eventjes laten weten? Liefs, NAAM

Van jou is er maar één

Al het mooie in de wereld overtref jij moeiteloos. Je bent ons kleine MEISJE/JONGETJE, van jou is er maar één!

Verwondering

Bij een nieuw leven past verwondering, om de belofte die het in zich draagt. Een nieuw begin in de wereld, waarin jij zal worden wie je bent. Wij zullen je omhelzen en ruimte geven, je dragen en er voor je zijn. Je met onze liefde zeggen, dat je bij ons altijd welkom en veilig bent. Op DATUM is onze zoon geboren! NAAM KINDJE Hij meet LENGTE cm, weegt GEWICHT gram en is blakend gezond. De trotse ouders; NAMEN

Vol vreugde

Vol vreugde verwacht, met liefde ontvangen.

Voor het wonder van dit nieuwe leven

Voor het wonder van dit nieuwe leven Voor ons dochtertje, zo klein en teer Voor het geluk dat ons is gegeven Danken wij Hem, onze Heer

Voor ons heel speciaal

Samen een kindje, dat lijkt zo normaal. Jij bent van ons samen en voor ons heel speciaal.

Wanneer komt de baby?

Wanneer komt de baby nou? Dat was steeds mijn vraag. Nu weet ik het eindelijk! Het is vandaag! Ik ben zo blij, en iedereen mag het horen, want vandaag is mijn BROERTJE/ZUSJE geboren!

Wat een pracht

Ons kindje zo klein, zo zacht wat een wonder wat een pracht!

Welkom

Er zullen handen zijn die je dragen, en armen waarin je veilig bent. Er zullen mensen zijn die je zonder het te vragen, zeggen dat je welkom bent.

Welkom adoptiekindje

Helemaal uit het verre buitenland overgevlogen, verwelkomen wij jullie adoptiekindje met tranen in onze ogen. Het is jullie van harte gegund! Welkom thuis, lief kindje.

Welkom thuis baby (kan ook voor adoptie)

Van harte gefeliciteerd met jullie kindje en welkom thuis!

Wereld

Voor de wereld ben jij o zo klein... voor ons ben jij de wereld.

Wie had daar zo veel lol?

Na al die weken luisteren aan mama's buik zo bol Nu wil ik wel eens weten wie had daar zo veel lol?

Wij hebben er een broertje/zusje bij

Mama zegt: wees even stil, omdat de baby slapen wil. Op onze teentjes lopen wij, Want wij hebben er een BROERTJE/ZUSJE bij!

Wij rusten

Eventjes van te voren bellen is een klein gebaar, maar dan staat er wel koffie, sap en een beschuitje klaar! Wij rusten van TIJDSTIP tot TIJDSTIP en vanaf TIJDSTIP

Wonder in ons midden

Een wonder in ons midden, je bent zo klein en lief. Ja, jij bent zonder twijfel onze mooie hartendief.

Wonder rijker

De wereld is een wonder rijker.

Zacht en nog zo klein

Je huid is zacht en je bent nog zo klein, je bent flink gegroeid in de maanden die je in mijn buik mocht zijn. Maar wat is het toch fijn, dat je nu in onze beide armen kunt zijn.

Zo klein verpakt

Zo veel geluk, zo klein verpakt, je bent een wonder en lang verwacht.

Zoiets moois als dit begin

Wij zoeken al even naar een passende zin, voor zoiets moois als dit nieuwe begin. Maar er is geen zin die beschrijft wat wij nu voelen, woorden zeggen niet wat wij bedoelen.

Nooit een stuiver zonder jou waard

Ondanks dat je eigenlijk nog maar heel kort bestaat, Ben ik nooit een stuiver zonder jou meer waard!

Een stukje van ons allebei

Een groot, klein gelukje. Een stukje van ons allebei, dat ben jij!

Op handen dragen

Je kleine handjes strek je naar ons uit. Je mondje lacht en stelt geen vragen. We zijn ontroerd door jouw vertrouwen. Schatje, we zullen jou op handen dragen

Dagen en nachten zitten wachten

In je kamertje hebben we zitten wachten, vele dagen en ook nachten. Duizend keer schreven wij je naam, in onze adem op het raam. Nu lig je hier zo mooi en klein, en zijn wij trots dat we jou papa en mama mogen zijn.

Jouw kleine handje

Jouw kleine handje grijpt mijn grote vinger vast mooi toch dat mijn vinger zo in jouw handje past

Een cadeau gekregen

We hebben een cadeau gekregen, NAAM is hoe hij heet. Dit mooie lieve jongetje maakt ons gezin compleet.

Uit een toverdoos ontstaan

Als uit een toverdoos ontstaan, kondigde jij je leven aan. Al was het aardig persen en zweten, laten wij weten dat hij NAAM zal gaan heten.

Wolkom yn ús gesin (fries)

Nij libben yn ús earms, Sa tear en o sa unyk Opnij oan ús tabetroud Wat fiele wy ús ryk. It libben is moai, Mar ek kwetsber fanôf it begjin. Wy wille der foar dy wêze, Wolkom yn ús gesin.

Zo mooi en bijzonder

Zo mooi en bijzonder Het is echt een wonder Dit kindje van ons

Adoptiekind

Van heel ver gekomen. Het kind van onze dromen! Kijkt de wereld peinzend aan. Wat daar toch in om zal gaan … In (….land) was voor jou geen huis. Hoop'lijk vindt je hier je 'thuis.' En, wat gaat zoiets toch gauw, nu al houden wij van jou! Wil jij in onze vreugde delen? Kom dan langs. Graag wel even bellen. (mailen) (Maria Riksten-Brouwer)

Uitnodiging babyborrel

Aan elk die het wil horen, onze: NAAM is geboren! 't Is altijd weer een wonder. Wat wij graag willen delen. En je snapt het wel, ook het liefst met velen! Als jij op DATUM kan, maken we er een feestje van! (Maria Riksten-Brouwer)

Babyborrel kraamfeest

Wij bazuinen het maar rond: een zoon/dochter en kerngezond! Het lange wachten is voorbij En wij zijn onbeschrijf'lijk blij. Ook al is 't bij elk geluid: Húp, je bed weer uit! Voor dit nieuwe leven gaan wij een feestje geven. op: datum Kom je, meldt je dan maar even. (Maria Riksten Brouwer)

Een cadeautje gekregen

We hebben een cadeautje gekregen, NAAM is hoe hij heet. Dit mooie lieve jongetje maakt ons gezin compleet.

Ons jongetje

Ons jongetje Zo klein, zo zacht Wat een wonder Wat een pracht

Het wachten is voorbij

De maanden van wachten zijn voorbij We hebben er een lief klein jongetje bij Het voelt haast als een wonder Je bent zo lief, zo klein en zo bijzonder

ik heb een zoon

Van alles wat ik zei Drong nog niets zo tot me door Ik heb een zoon - Veldhuis en Kemper - Ik heb een zoon

Een geschenk van god

Groot is het wonder Een hartje dat klopt Een jongetje dat leeft Een geschenk van God

Een cadeatje

We hebben een cadeautje gekregen, NAAM is hoe hij heet. Dit mooie lieve jongetje maakt ons gezin compleet.

Zo veel geluk

Zo veel geluk Zo klein verpakt Je bent een wonder We hebben zo lang op jou gewacht Welkom lief meisje

Helemaal in de wolken

Helemaal in de wolken met de geboorte van ons allerliefste meisje

Een wens

Een stille wens werd een diep verlangen Naar jou, een klein meisje Jij hebt hoop door geluk vervangen

Isn’t she lovely

I never thought through love we’d be Making one as lovely as she Isn’t she lovely made from love? - Stevie Wonder - Isn’t she lovely

Gedichtje voor tweeling

Twintig roze vingertjes, zo zacht en klein, daarbij nog twintig teentjes, dat moet een tweeling zijn.

Tegelijk op deze wereld

Tegelijk op deze wereld Maar allebei uniek Een eigen plekje in het leven Willen wij jullie met liefde geven

Het bewijs van nieuw leven

Diep onder de indruk van de grootheid van God Dat hij jullie aan ons heeft gegeven Jullie zijn zo geweldig, zo mooi en zo zacht Jullie zijn het bewijs van nieuw leven

Miracles come in pairs

Sometimes miracles come in pairs

Wie had dat verwacht

Hoera, bij ons is het feest Want de ooievaar is geweest En weet je wat hij bracht? Twee kindjes Wie had dat verwacht!

Adoptie gedicht

Als antwoord op een groot verlangen, mochten wij jou hier ontvangen. Prachtig kindje, teer en klein, jij mag voortaan bij ons zijn. En wij zullen elke nieuwe morgen, blij en dankbaar voor je zorgen

Vol vertrouwen

Vol vertrouwen gaf je ons je kleine hand En kwam je met ons mee uit dat verre, warme land

Je bent er!

Samen thuis Eindelijk Een gelukkig gezin Je bent er!

Gewoon door er te zijn

Je hebt ons in het hart geraakt Je bent zo mooi, zo lief en klein Je hebt ons leven compleet gemaakt Gewoon, door er te zijn

Lieve woordjes zeggen

We willen je lieve woordjes zeggen Laten weten hoe welkom je bent en hoe blij we met jou zijn Eigenlijk valt het niet uit te leggen Hoeveel we nu al van jou houden Zo puur, lief en klein

Een geboortekaartje met tekst maken is heel eenvoudig. Zo maak je een kaartje met geboortetekst:

  1. Kies een kaart uit de collectie en klik op ‘Kaart bewerken’.
  2. Personaliseer de kaart in de kaartmaker. Upload bijvoorbeeld je eigen foto, voeg figuren toe of pas bestaande elementen aan. 
  3. Schrijf vervolgens een leuke tekst op de kaart. Dit kan een geboortegedichtje zijn, een songtekst of quote. Het mogen natuurlijk ook gewoon je eigen woorden zijn. Inspiratie nodig? In de kaartmaker kun je leuke voorbeeldteksten vinden. 
  4. Klaar met bewerken? Vraag meteen een gratis proefdruk aan.

Een geboortegedichtje of tekst schrijf je op de voorkant, binnenkant of achterkant van het geboortekaartje. Het ligt er beetje aan hoe lang de geboortetekst is. Zo past een stukje van een songtekst of korte quote prima op de voorkant, maar een langer gedicht meestal niet. Dit kun je vaak beter aan de binnenkant zetten. Met een geboortetekst geef je het geboortekaartje een persoonlijke touch en dat is zeker de moeite waard!

Bestel nu een proefdruk van je geboortekaartjes

Roze waterverf geboortekaartje met een konijn en vogeltje
Hip en trendy geboortekaartje gestreept roze oranje hartje
Foliedruk
Geboortekaartje lief roze dieren luchtballon vintage sterren
Geboortekaartje broertje twee beertjes bijtjes en bloemen
Lief geboortekaartje met vosje en vogel
Foliedruk
Stijlvol geboortekaartje initiaal met naam en wolkjes groen
Foliedruk
Stijlvol geboortekaartje olifantje met gouden accenten
Foliedruk
Geboortekaartje stijlvol velvet blauw goud hartje
Geboortekaartje met lief hertje voor meisje
Foliedruk
Geboortekaartje broer geeft zusje op schoot een kusje koper
Foliedruk
Geboortekaartje blauwe luchtballon dieren vintage sterren
Geboortekaartje broertje 2 ijsbeertjes onder de maan
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 23.473 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.