Geboortekaartjes tweeling & meerling

De kans op een tweeling is niet zo groot: 1 op 100, niet meer. We mogen dus gerust stellen dat het een klein wonder is dat je gaat bevallen van een tweeling. Daar horen uiteraard speciale geboortekaartjes bij, die op passende wijze je twee gelukzalige spruiten zullen aankondigen. Onze designers hebben een uitgebreid aanbod aan geboortekaartjes voor tweelingen ontworpen. Bekijk dus rustig  de kaartjes eens en ga op zoek naar je favoriete tweelingkaartje.

Een geboortekaartje voor je tweeling

Heb je eindelijk het ideale geboortekaartje gevonden, speciaal voor jouw babietjes? Ga dan direct aan de slag met de kaart en begin met het geboortekaartje te personaliseren. Met onze kaartontwerper heb je veel vrijheid bij het toevoegen van teksten, figuurtjes en kaders. En uiteraard mag een schattige  foto van de tweeling er niet op ontbreken. 

Wat zet je op een geboortekaartje?

Een tekst voor op een geboortekaartje schrijven of er een nieuwe verzinnen is niet gemakkelijk. Dat weten wij ook en daarom helpen we je daar natuurlijk graag bij. We hebben speciaal daarvoor een interessant overzicht gemaakt van plezante geboortegedichtjes en geboorteteksten. Gebruik ze ter inspiratie. Je kunt ze natuurlijk ook gewoon kopiëren.

Ben je op zoek een retro stijl geboortekaartjes? Kijk dan bij onze retro geboortekaartjes.

Geboortekaartjes meerling

In verwachting van een meerling? Dat is heel speciaal! Niet gemakkelijk om dan geschikte geboortekaartjes te vinden. We vroegen onze designers om bijzondere geboortekaartjes voor meerlingen te ontwerpen en op deze pagina vind je het resultaat. Leuk en origineel, ook met je eigen foto.

Geboortekaartjes voor een meerling maken: zo werkt het

Als je op deze pagina een kaartje naar je goesting hebt gevonden, dan kun je beginnen met personaliseren. Voeg grappige figuurtjes en kaders toe en denk na over de tekst die je op het geboortekaartje wilt zetten. Het spreekt voor zich dat je ook een foto van je meerling kunt toevoegen maar je kunt ook wachten tot de geboorte plaatsvindt en ondertussen eventjes een andere foto gebruiken.

Meerling geboortekaarten versturen

Neem ook een gratis account bij Kaartje2go want dan wordt het ook mogelijk om een adressenlijst up te loaden. Op deze manier staan alle adressen in 1 keer in het adressenboekje van je account. Nadat je de geboortekaartjes voor een meerling besteld hebt, moet je niets speciaals meer doen. Wij verzenden alle kaartjes naar de juiste adressen. Wil je liever zelf de adressen met de hand schrijven? Dan kun je de kaartjes in pakketvorm naar jou laten sturen.

eKomi
Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 17.874 beoordelingen