Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes tweeling

Hoera, een tweeling! Twintig vingertjes, twintig teentjes; er komt dubbel zoveel moois op jullie af. En dat verdient een prachtig geboortekaartje. Onze tweeling geboortekaartjes zijn speciaal ontworpen voor alle kleintjes die straks met een even oude broer of zus én maatje door het leven gaan. Kies een kaart uit onze collectie met geboortekaartjes voor tweelingen en vraag een gratis proefdruk aan!

 

Dubbel zo leuk: Onze geboortekaartjes voor tweelingen

Nog even geduld en dan liggen jullie kleine wondertjes in je armen. Maar voordat het zover is, moeten er nog wel een aantal dingen geregeld worden. Zo ook de tweeling kaart. Gelukkig is bij ons het maken van een tweeling geboortekaartje heel leuk en zo gepiept. We hebben namelijk de allergrootste kaartencollectie van Nederland! Zo vind je bij ons in ieder geval toffe tweeling kaarten voor elke samenstelling: van tweeling geboortekaartjes voor een jongens of meisjes tweeling, tot tweeling kaartjes voor beide geslachten. En ben je op zoek naar een tweeling geboortekaartje met een grote zus of broer, dan zit je hier ook goed. Verder is een tweeling geboortekaartje met silhouet van je kindje erg lief. En dieren geboortekaartjes voor een tweeling met bijvoorbeeld olifantjes, girafjes of vosjes zijn natuurlijk helemaal snoezig! 

👶🏻 👶🏻 Leestip: Een tweeling vraagt om wat extra confetti! Met deze ideeën maak je het geboortekaartje extra bijzonder.

Goedkope geboortekaartjes voor een tweeling

Dubbel zoveel luiers, rompertjes en flesjes. Er komen best wat kosten kijken bij de geboorte van jullie twins. Gelukkig kun je een tweeling geboortekaart zo goedkoop maken als je zelf wilt. Zo ben je minder kwijt aan verzendkosten als je de kaarten in een pakketje thuis laat bezorgen. Meer tips? Bekijk onze pagina over goedkope geboortekaartjes

👶🏽 👶🏽 Doe mee: Win gratis tweeling geboortekaartjes met de uitgerekende datum actie.

Geboortekaartjes tweeling zelf maken: zo doe je dat

Wist je dat je heel gemakkelijk een geboortekaartje voor één kindje omtovert tot een tweeling kaart? Heel handig voor als je het tussen onze tweelingkaartjes nog niet helemaal kunt vinden. Een geboortekaartje maken tot een tweeling kaartje doe je het makkelijkst als de verschillende elementen op een geboortekaartje apart te verslepen zijn. Kopieer bijvoorbeeld een extra diertje of andere illustratie en voeg nog een naam toe. Er zijn trouwens verschillende thema’s die zich hier extra goed voor lenen:

🦁 Geboortekaartjes met dieren

🎨 Abstracte geboortekaartjes 

🤍 Minimalistische kaartjes

🌾 Geboortekaartjes met natuurlijke elementen

Veelgestelde vragen over tweeling geboortekaartjes

Het is natuurlijk helemaal aan jou of je één of twee geboortekaartjes voor een tweeling verstuurt. Zoals je hierboven al zag hebben we een boel geboortekaartjes die geschikt zijn voor een tweeling. Bij sommige kaartjes kun je in de binnenkant zowel links als rechts aandacht geven aan een kindje. 

We kunnen ons ook goed voorstellen dat je voor elk kindje een geboortekaartje wilt sturen. Ze zijn dan wel een tweeling, het zijn ook twee verschillende kindjes. Extra makkelijk en leuk is het dan om twee enkele geboortekaartjes in één envelop te versturen. Zo wordt het één aankondiging, met voor elk kindje een eigen kaartje. Bekijk in dat geval ook onze andere geboortekaartjes.

Wat ontzettend verdrietig dat jullie afscheid moeten of moesten nemen van één van je twee kindjes. Of je zoon of dochter nou bij de geboorte overleed of al vroeg in de zwangerschap, het is mooi om hier op jouw manier aandacht aan te besteden in het geboortekaartje. We hebben een paar ideeën hoe je de aankondiging van de geboorte van je kindjes en daarbij ook het verlies kunt overbrengen.

  • Vind je het mooi om één geboortekaartje te sturen waarop je allebei je kindjes aankondigt, zet dan bijvoorbeeld een sterretje of vlindertje achter de naam van je overleden kindje. Met een gedichtje of tekstje in de kaart kun je daarnaast ook aandacht geven aan jullie verlies. 
  • Je kunt ook een geboortekaartje kiezen dat speciaal ontworpen is voor als één van de twee kindjes overleden is. Klik hiervoor in het filter bij Thema op ‘Regenboogbaby’.
  • Sommige ouders vinden het mooi om voor allebei hun kindjes een kaartje sturen. Stuur bijvoorbeeld een geboortekaartje voor het kindje dat je wel in je armen kon sluiten, en een rouwkaartje voor het kindje waar je afscheid van moest of moet nemen. Je kunt natuurlijk ook een geboortekaartje voor je overleden kindje maken. Als trotse ouder wil je dit lieve, bijzondere kindje namelijk misschien net zo graag voorstellen aan de wereld! Wil je beide kaartjes in één envelop sturen, dan is het handig om voor twee enkele kaarten te gaan. 
  • Heb je een geboortekaartje gezien dat je graag iets aangepast wilt hebben? Neem dan gerust contact op met ons klanttevredenheidsteam. Een van onze designers kijkt graag samen met jou hoe we dit kaartje kunnen aanpassen naar hoe jij het zou willen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.