Uitnodiging babyborrel

Na je zwangerschap en bevalling krijg je het heel zwaar. Als kersverse ouders staat kraambezoek niet altijd als nummer één op je verlanglijstje. Daarom organiseren sommige jonge ouders eerder een babyborrel, waarbij alle vrienden en kennissen in één keer op bezoek komen. Nodig ze alvast uit met een speciale babyborreluitnodiging.

Hoe regel je een babyborrel

Het kan best wat tijd kosten om een babyborrel te organiseren. Het is verstandig om daarom op tijd te beginnen met de voorbereidingen. Je partner kan bijvoorbeeld ook een aantal taken op zich nemen. De uitnodigingen voor het babyborrel maak je natuurlijk wel zelf. Gewoon bij Kaartje2go.

Vind passende uitnodigingen voor jouw babyborrel

Staat er geen leuk kaartje tussen de uitnodigingen voor een babyborrel? Kijk dan ook eens bij onze geboortekaartjes. Waarschijnlijk vind je bij de geboortekaartjes wel een kaartje dat bij jouw stijl past. Deze kaartjes zijn natuurlijk ook gewoon als uitnodiging voor de babyborrel te gebruiken.

Veelgestelde vragen over kraamfeest uitnodigingen

Tijdens een kraamfeest ontmoeten familie en vrienden jouw pasgeboren kindje op één moment. Zo kun je in de eerste weken van je kindje genieten en wennen aan je nieuwe ritme. Een kraamfeest is een groot feest, want iedereen maakt kennis met de nieuwe wereldburger. Als ouders heb je in de weken na je bevalling dus veel minder kraamvisite. Vind je het toch leuk om wat kraamvisite te krijgen? Houd je kraamfeest dan alleen voor collega’s en voor familie die wat verder van je afstaat.

Wil je graag een kraamfeest houden maar weet je niet precies hoeveel weken na de geboorte dit gebruikelijk is? Een kraamfeest houd je ongeveer 4 tot 8 weken nadat je bevallen bent, want je wilt familie en vrienden natuurlijk niet te lang in spanning houden! Let er wel op dat een bevalling en een nieuw mensje veel energie vragen. Je kunt de datum daarom het beste na je bevalling prikken en je kraamfeest uitnodigingen van tevoren opslaan in je account. De kraamborrelkaartjes verstuur je vervolgens ongeveer 4 weken voor het kraamfeest.

Als kersverse ouders kan het best zwaar zijn om elke keer bezoek te ontvangen. Daarom is het handig en bovendien heel gezellig om iedereen op een specifiek moment uit te nodigen – voor een kraamfeest. 

Nodig je broers en zussen, zwagers en schoonzussen, ouders en schoonouders uit. Maar ook je opa en oma en goede vrienden en vriendinnen. Eventueel kun je ook teamgenoten van je sportteam en collega’s met wie je een nauwe band hebt uitnodigen.

Een kraamfeest of babyborrel wordt meestal 4 tot 8 weken na de geboorte gehouden. De uitnodiging wordt tegelijk met of vlak na het geboortekaartje verstuurd. Mensen die graag langs willen komen weten dan precies wanneer ze verwacht worden. Zo voorkom je ongeplande bezoekjes.

Bestel de uitnodigingen op werkdagen voor 20:00 uur ‘s avonds en ze worden nog dezelfde dag verzonden.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.482 beoordelingen