Trouwkaarten: prachtige uitnodigingen voor jullie huwelijk

Trouwkaarten maken voor jouw bijzondere dag

Een huwelijk is op zich een hele bijzondere gebeurtenis. Je geeft elkaar het jawoord en je belooft elkaar eeuwige trouw. Bij zo’n speciale gelegenheid horen natuurlijk ook prachtige trouwkaarten. Er is niets plezanter dan deze trouwkaarten zelf te maken en te ontwerpen. Zo creëer je een unieke en stijlvolle trouwkaart, die perfect bij je als bruidspaar past. Gegarandeerd dat je hier veel spontane reacties op krijgt.

Papiersoorten
Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Betrouwbare verzending

Kies voor rechtstreeks versturen (wij posten dan de kaarten voor je) of een pakketje kaarten thuis geleverd krijgen.
Bekijk levertijden

Uitnodiging voor je huwelijk

Niets plezanter dan een uitnodiging voor je huwelijk maken met Kaartje2go. Je maakt je trouwkaart volgens je eigen inspiratie van de dag en  je zet bijvoorbeeld een prachtige  foto van jullie tweetjes op de voorkant van de kaart. Een trouwkaart met een foto erop komt heel persoonlijk over en zorgt gegarandeerd voor een persoonlijke en originele touch. Het begin van een prachtige trouwdag en een geweldig huwelijksfeest.

Wil je dat jullie trouwkaartje extra opvalt, kies dan voor een unieke langwerpige kaart.

Wat zet je op een uitnodiging voor een huwelijk?

Trouwkaarten dienen als aankondiging van het huwelijk en zijn ook ineens de uitnodiging voor het huwelijk. Op de uitnodiging geef je de gasten meer details over wanneer de grote dag zal plaatsvinden, en waar en wanneer de gasten verwacht worden. Soms wordt ook op de trouwkaart vermeld of de gasten voor zowel de kerkelijke of burgerlijke plechtigheid als het feest zijn uitgenodigd of alleen voor het avondfeest.

Controleer ook zeker nog eens alle informatie op het kaartje voor je jouw trouwkaarten bestelt en check of er geen foute gegevens op de kaart staan. Wil je er zeker van zijn dat je trouwkaart helemaal naar wens is? Vraag dan hier een gratis proefdruk aan.

Save-the-date kaartjes

Om er zeker van te zijn dat iedereen die je voor je huwelijk uitnodigt ook echt kan komen, kies je best een save-the-date kaartje dat aan de officiële trouwkaart voorafgaat. Hiermee kondig je aan op welke dag je trouwt. Zo kunnen alle gasten deze dag alvast in hun agenda vrijhouden.