Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging paarden kinderfeestje

Is jouw kleine ruiter binnenkort jarig en wil je een leuk kinderfeestje organiseren? Plan dan een gezellig paardenfeestje! Met een mooie paarden uitnodiging maak je alle vriendjes en vriendinnetjes direct enthousiast. Dat een paarden thema veel te bieden heeft, is terug te zien in onze collectie uitnodigingen. Voor welke paarden uitnodiging kies jij?

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Vind de perfecte uitnodiging met paard voor een kinderfeestje

Onze ontwerpers zitten elke dag aan de tekentafel om mooie, nieuwe uitnodigingen te maken. De collectie uitnodigingen voor paarden kinderfeestjes groeit dan ook gestaag. Om eenvoudig een leuke kaart te vinden, hebben we een handig filtermenu gemaakt. Een kinderfeestje met een paardenthema is trouwens geschikt voor zowel jongens als meisjes. Je vindt in onze collectie dan ook uitnodigingen voor een paardenfeestje in allerlei kleuren en met verschillende soorten paarden. Zo zitten er bijvoorbeeld ook kaarten tussen met paarden die veel op een eenhoorn lijken. 

🐴 Tip: Nog niet helemaal zeker over het thema van het kinderfeestje? We hebben ook leuke uitnodigingen met andere dieren

Zelf een paarden uitnodiging maken

Hoefwerpen, paardje prik en op speurtocht door de stal. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het past wel in het thema van een paarden kinderfeestje. Dit maakt het personaliseren van een uitnodiging met paarden ook zo leuk. Je kunt er alle kanten mee op! 

  • Stap 1: Kies een leuke uitnodiging met paarden uit onze collectie en klik op “Kaart bewerken”. 
  • Stap 2: Voeg een feestelijke achtergrond toe, pas de kleuren aan en kies wat leuke figuren uit. Wat dacht je van een paard, cap of hoefijzer? 
  • Stap 3: Schrijf een leuke tekst op de kaart. Vergeet ook niet de datum, tijd en locatie op de uitnodiging van het paardenfeestje te zetten. 
  • Stap 4: Is de paarden uitnodiging klaar? Klik dan op “Afronden”, kies het formaat en plaats je bestelling. 

🐴 Kaart-maak tip: Zet een mooie foto van jullie kleine ruiter op de kaart. Ga voor een kiekje in rijkleding of plaats in onze kaartmaker een cap op het hoofd van de jarige job of jet.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.