Uitnodiging kinderfeestje paard

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten & gekleurde enveloppen
  • Klantwaardering 9.6/10
  • Gratis proefdruk
  • Voor 20 uur besteld, vandaag verstuurd
  • Niet goed = geld terug
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.326 beoordelingen

Zelf een paarden uitnodiging maken

Hoe nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een kinderfeestje van een kind dat gek is op paarden? Juist, in stijl: met een uitnodiging met pony’s en paarden! Deze edele en statige, maar lieve viervoeters laten kinderharten sneller kloppen. Paarden zijn daarom bij uitstek een goed thema voor een uitnodiging of zelfs voor een compleet kinderfeestje. Bij Kaartje2go hebben we allerlei uitnodigingskaarten met paarden. Met zo’n leuke paardenkaart op de mat kan de voorpret voor het kinderfeestje direct beginnen. Yee-haa!

Wanneer je zelf een uitnodiging in paarden thema maakt, kun je bij Kaartje2go alle kanten op. Je kunt een bestaande uitnodiging kiezen met illustraties, met foto’s of een combinatie van beide. Het is daarna een kwestie van aanpassen totdat het naar je zin is. Je hebt bij de meeste kaarten de mogelijkheid om een eigen foto toe te voegen. Hierbij kun je denken aan een foto van de jarige. Heb je een foto van de jarige op een paard, dan is dat natuurlijk helemaal leuk. Daarnaast kun je paarden uitnodigingen maken in verschillende kleuren en formaten. Op de meeste kaarten kun je zelfs leuke (illustratieve) figuren en teksten toevoegen. Hierdoor heb je het gemak van een kader en genoeg vrijheid om het naar eigen wens aan te passen.

Ben je op zoek naar een uitnodiging met een unicorn? Kijk dan eens bij onze uitnodigingen met eenhoorn.

Bestaande uitnodigingen met paarden

Wil je een leuke paardenkaart als uitnodiging versturen en is eenvoud en gemak belangrijk voor jou? Ook dan heb je genoeg keuze. Selecteer een uitnodiging in de stijl en kleur die bij de jarige past. Kies voor een bestaand ontwerp en pas hooguit de leeftijd of naam van de jarige aan. Je hoeft dan alleen nog de benodigde informatie (tijdstip, locatie, benodigdheden) op de kaart te schrijven en je bent klaar. Op die manier kun je binnen een paar klikken op de knop klaar zijn voor een onvergetelijk kinderfeest. 

Nodig kinderen uit voor een paarden verjaardagsfeest

Als de jarige écht helemaal gek is op paarden, dan zorgt een compleet kinderfeest in paardenthema voor een onvergetelijke verjaardag. Zo’n feest is een hele beleving voor de kinderen. Gedurende de dag kunnen ze helemaal opgaan in alles wat het paardenthema te bieden heeft. Naast de uitnodiging kun je het thema met deze lieve viervoeters laten terugkomen in allerlei feestaccessoires. Denk aan vrolijke vlaggetjes, pony-gerelateerde activiteiten en een taart met paardenfiguurtjes.

Cowboy & indianen feestje uitnodiging paard

Is het thema van het kinderfeestje ‘cowboys en indianen’, dan past een uitnodiging met paarden daar natuurlijk ook goed bij. Voeg bijvoorbeeld een foto van de jarige als cowboy of indiaan aan de uitnodiging toe. En heb je al gedacht aan een cowboyhoed en een tipi tent? Deze kun je makkelijk aan de uitnodiging toevoegen vanuit onze figuren. Giddy-up, laat de voorpret beginnen en maak een mooie uitnodiging met paarden en pony’s!