Uitnodiging met foto maken

Vier je binnenkort je verjaardag of heb je een andere reden voor een feestje? Verras de genodigden dan met een zelf ontworpen foto uitnodiging.  

Je eigen foto uitnodiging maken bij Kaartje2go is heel eenvoudig en leuk, alleen het maken van de uitnodiging zelf is al een feestje. Kies eerst de foto die je wilt gebruiken op de kaart en versier de kaart daarna met kaders, teksten en figuren. Je kunt ook kiezen voor één van de foto uitnodigingen die onze ontwerpers gemaakt hebben. Bedenk een leuke tekst voor in de kaart en verstuur de uitnodigingen als pakketje naar jouw huis, zodat je ze zelf met de juiste adressen kunt versturen. Wil je liever dat wij de uitnodigingen direct voor je versturen? Wij bieden je ook de mogelijkheid om je adressen te uploaden, zodat wij ze kunnen versturen.

1. Je kaart kiezen

Begin met het selecteren van de foto uitnodigingen die jij leuk vindt. Ben je op zoek naar een hippe, vrolijke of grappige kaart? De collecties zijn misschien uitgebreid, maar met het handige filter selecteer je precies de fotokaart die jij zoekt. Er zit altijd een kaart tussen die bij jou past. 

2. Je foto uploaden

Heb je een kaart gekozen? Upload dan jouw foto of meerdere foto’s en het ontwerpen kan beginnen. De foto’s blijven in jouw account staan, zodat je ze later eenvoudig opnieuw kan gebruiken.

3. Je fotokaart bewerken

Nu je de foto’s hebt geüpload is het tijd om te bewerken. Sleep de foto naar de juiste locatie of gebruik een foto als achtergrond. Ook kun je de foto’s vergroten of verkleinen. Voeg figuren en fotokaders toe en schrijf een leuke tekst op de uitnodiging. Dat is alles wat je nodig hebt om zelf een uitnodiging met foto maken.

4. Je uitnodiging met foto bestellen

Ben je helemaal tevreden, dan is het tijd om de uitnodigingen te bestellen. Laat de uitnodiging met foto als pakketje thuis bezorgen of gebruik onze verzendservice. Het enige wat jij hoeft te doen is de adressenlijst te uploaden. Wij versturen de uitnodigingen daarna rechtstreeks naar de ontvanger. Wil je eerst nog even kijken of alles goed is? Bestel dan een GRATIS proefdruk van de uitnodigingskaart.

Foto uitnodiging ontwerpen voor elke gelegenheid

Geef je een housewarming? Plaats een foto van je huis of verbouwing op de uitnodiging. Ben je van plan om een huwelijksjubileum te vieren? Upload een oude foto van jullie als stel op de kaart. Superleuk om die foto van vroeger nog eens aan familie en vrienden te laten zien. Ook voor een verjaardagsfeest of babyshower maak je met een foto de leukste en meest originele uitnodiging. 

TIP: Erg leuk om te maken is een langwerpige uitnodiging met foto. Een hele chique en stijlvolle kaart, geschikt voor zo’n beetje elk feestje. 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.327 beoordelingen