Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging kerstdiner

Is het dit jaar jouw beurt om het kerstdiner te organiseren? Of organiseer je voor de eerste keer een kerstdrink? Dan ben je hier op de juiste pagina om een uitnodiging te vinden. Bij Kaartje2go maak je bovendien heel snel en gemakkelijk je eigen kaarten om je naasten uit te nodigen voor het kerstdiner. Heb je een thema voor het kerstdiner voorzien? Vermeld het dan op je uitnodiging. En waarom niet een keer het kerstmenu op de kerstuitnodiging vermelden? Je gasten weten dan op voorhand wat ze gaan eten tijdens het kerstdiner.

Uitnodiging kerstdiner maken

Organiseer jij dit jaar een kerstdiner en wil je jouw gasten een persoonlijke uitnodiging sturen? Het kerstdiner is pas geslaagd als iedereen van de partij is. Maak daarom een mooie uitnodiging voor een kerstdiner, een kerstontbijt of een kerstlunch. Je kunt iedere kaart aanpassen naar jouw wensen. Zo maak je jouw unieke kerst uitnodigingen:

  • Begin met een leuke kaart uit de collectie kerstdiner uitnodigingen of kies een blanco kaart en ontwerp je kerst uitnodiging helemaal zelf. 
  • Klik op ‘Kaart bewerken’ om de kaart aan te passen. 
  • In onze kaartmaker kun je snel en eenvoudig je eigen kaarten ontwerpen. Met je eigen foto’s en teksten maak je de kaart nog persoonlijker.  
  • Kies na het ontwerpen de verzendmethode en eventueel leuke extra’s en je bent klaar om te bestellen.

TIP 1: Wil je het kerstetentje nog verder aankleden? Maak dan ook persoonlijke menukaarten in kerstsfeer. Dit is een mooie aanvulling op de uitnodiging voor het diner. Bekijk hier de menukaarten voor het kerstdiner.

TIP 2: Wil je zeker weten dat je niets vergeet? Gebruik dan onze handige kerstdiner checklist.

De kerstdiner uitnodiging versturen

Natuurlijk wil je zeker weten dat al jouw geliefden bij het kerstdiner aanwezig kunnen zijn! Stuur de uitnodigingen voor de kerstmaaltijd daarom op tijd. Zo weet je zeker dat jij de eerste bent die met een goed voorstel komt. 

Bij Kaartje2go kun je de uitnodigingen enige tijd van tevoren maken en een verzenddatum opgeven. Terwijl jij je concentreert op de voorbereidingen, sturen wij de uitnodigingen op de gewenste datum direct naar jouw vrienden, familie en collega’s.

Je kan er ook voor kiezen om de kerstdiner uitnodigingen thuis te laten bezorgen. Zo kun je zelf een mooie tekst in handlettering op de kaart zetten. Bovendien kun je bij een pakketje ook prachtige sluitzegels en rode enveloppen bestellen. Het pakketje ontvang je gratis thuis.

Kerstbrunch, kerstontbijt en kerstlunch uitnodigingen

Misschien ben je niet in de gelegenheid om een kerstdiner te organiseren maar vind je het wel leuk om gezellig met familie of vrienden te eten. Misschien is een kerstbrunch, kerstontbijt of kerstlunch dan een goede optie. Zo kun je toch samen zijn op de gezelligste dagen van het jaar. 

De uitnodigingen voor het kerstontbijt, de kerstbrunch of -lunch maak je eenvoudig zelf. Je kan de titel op de kaart eenvoudig aanpassen. Vervang het woord diner voor ontbijt, brunch of lunch en klaar is je persoonlijke uitnodiging.

Kerstborrel

Hou jij wel van een gezellig feestje? Organiseer dan een kerstborrel met familie, vrienden of collega’s. We hebben de leukste kerstborrel uitnodigingen voor je verzameld, zodat je eenvoudig een uitnodiging kan maken. Bekijk hier al onze kerstborrel uitnodigingen.

Ook voor een zakelijk etentje met collega’s

De kerstdiner kaarten zijn zo aan te passen dat ze ook geschikt zijn om collega’s uit te nodigen voor een zakelijk kerstdiner. Kies een mooie kerstdiner uitnodiging, klik op ‘Kaart bewerken’ en ontwerp je eigen kaart. Voeg bijvoorbeeld een bedrijfslogo toe of de naam van je bedrijf. Een zakelijke kerstdiner uitnodiging heb je zo gemaakt.

Wil je ook nog graag een persoonlijke kerstgroet sturen? Bekijk ook eens onze kerstkaarten.

Wat zet je op een kerstdiner uitnodiging?

Op een kerstdiner uitnodiging zet je in ieder geval de volgende informatie:

  1. Het TIJDSTIP van het diner
  2. De DATUM waarop het etentje plaatsvindt
  3. De LOCATIE van de kerstmaaltijd
  4. Een gezellige KERSTGROET mag natuurlijk ook niet ontbreken
  5. Evenals WAAROM je gasten uitnodigt

Enkele voorbeelden

***************

De laatste dagen van 2023 zijn aangebroken. We wensen jullie prettige feestdagen en een gezond 2023 toe.

Om het jaar samen af te sluiten nodigen we jullie graag uit voor een kerstdiner op dinsdag 25 december rond 17:00.

Fijne dagen en tot dan!

[NAMEN]

***************

THEMA: Luxe kerstdiner

WAAROM: Afsluiting van een succesvol jaar

WANNEER: 25 december 2023

WAAR: Het Glazen Plafond in Brussel

TIJD: vanaf 20.00 uur

***************

Kerst is de mooiste tijd van het jaar.

Op 25 december geven we een heerlijke kerstbrunch en we vinden het fijn als jullie hierbij kunnen zijn.

Jullie zijn van harte uitgenodigd bij ons aan de Molenstraat 11 vanaf 17.00 uur

We zien jullie dan!

[NAMEN]

***************

We willen jullie bedanken voor het werk dat jullie dit jaar gedaan hebben. Onze groei hebben we mede aan jullie te danken en daarom willen we je uitnodigingen voor een heerlijke kerstborrel.

Graag sluiten we het jaar gezamenlijk af met een kerstborrel op 19 december op [LOCATIE].

Op naar een gelukkig en gezond 2024 en tot dan!

***************

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.