Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?
Feliciteren is ook een feestje!
Feliciteren is ook een feestje!

Een verhuizing, geboorte of huwelijk? Stuur een felicitatiekaart voor je gelukwensen!

  • Nieuwe klant = 1e kaart gratis
  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Als beste getest
Papiersoorten
  • Nieuwe klant = 1e kaart gratis
  • Voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Als beste getest

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 10567 beoordeling

Gelukwensen versturen

Jouw felicitatie is origineel

Bij alle gelegenheden die we ons maar kunnen bedenken, komen er felicitaties aan te pas. In eerste instantie gaat het bijvoorbeeld om een verjaardag, maar ook bij een recente verloving of een bevalling kan je gerust een felicitatie op de post doen. Tegenwoordig gebeurt dit meer en meer met een mailtje of een telefoontje en daarom is het juist origineel om een felicitatiekaart te sturen, die je speciaal voor de gelegenheid gekozen of gemaakt hebt. Je mag er zeker van zijn dat de ontvanger zal glunderen.

Voor ieder moment een passende gelukwens

Wie feliciteert er geen bekenden via de telefoon of via de sociale media? Bijna iedereen. Met een persoonlijke wenskaart doe je vandaag de dag echt iets bijzonders. En het is ook nog eens plezant ook om zo’n kaart te maken. Ontwerp je eigen, unieke kaart en beleef een hoop plezier met het personaliseren.

Voor ieder passend moment een passende gelukwens

Kaartje2go heeft een ruim aanbod aan wenskaarten. “Waarom is de keuzemogelijkheid zo uitgebreid?”, vraag je je misschien af. Het antwoord is logisch : er is ook een groot aanbod aan verschillende gelegenheden waarop je iemand wensen of felicitaties kan toesturen. Denk aan gelukwensen voor een huwelijk of bij een geboorte. Voor ieder moment heeft Kaartje2go een toepasselijke kaart die bedoeld is om je wensen over te maken. Daarnaast vind je bij Kaartje2go ook nog felicitatiekaarten in allerlei soorten stijlen, van grappige en vrolijke, tot hippe en trendy kaarten. Kijk ook eens bij onze reeks felicitatieteksten om aan iemand op een originele manier je gelukwensen over te maken.