Ga naar de inhoudGa naar het filter
Felicitatiekaarten

Felicitatiekaarten

Gelukwensen versturen: Maak je felicitatie origineel

Bij alle gelegenheden die we ons maar kunnen bedenken, komen er felicitaties aan te pas. In eerste instantie gaat het bijvoorbeeld om een verjaardag, maar ook bij een recente verloving of een bevalling kan je gerust een felicitatie op de post doen. Tegenwoordig gebeurt dit meer en meer met een mailtje of een telefoontje en daarom is het juist origineel om een felicitatiekaart te sturen, die je speciaal voor de gelegenheid gekozen of gemaakt hebt. Je mag er zeker van zijn dat de ontvanger zal glunderen.

Voor ieder moment een passende gelukwens

Wie feliciteert er geen bekenden via de telefoon of via de sociale media? Bijna iedereen. Met een persoonlijke wenskaart doe je vandaag de dag echt iets bijzonders. En het is ook nog eens plezant ook om zo’n kaart te maken. Ontwerp je eigen, unieke kaart en beleef een hoop plezier met het personaliseren.

Voor ieder passend moment een passende gelukwens

Kaartje2go heeft een ruim aanbod aan wenskaarten. “Waarom is de keuzemogelijkheid zo uitgebreid?”, vraag je je misschien af. Het antwoord is logisch : er is ook een groot aanbod aan verschillende gelegenheden waarop je iemand wensen of felicitaties kan toesturen. Denk aan gelukwensen voor een huwelijk of bij een geboorte. Voor ieder moment heeft Kaartje2go een toepasselijke kaart die bedoeld is om je wensen over te maken. Daarnaast vind je bij Kaartje2go ook nog felicitatiekaarten in allerlei soorten stijlen, van grappige en vrolijke, tot hippe en trendy kaarten. Kijk ook eens bij onze reeks felicitatieteksten om aan iemand op een originele manier je gelukwensen over te maken.

Felicitatiekaarten maken en versturen

Feliciteren is het mooiste wat er is. Als je iemand een felicitatie toewenst, dan wens je hem of haar geluk toe. En iemand anders gelukkig zien, daar word je zelf dan weer gelukkiger van. Er zijn ontelbaar veel redenen om iemand te feliciteren, bijvoorbeeld voor een verjaardag, geboorte of huwelijk. Dus waar wacht je nog op? Maak vandaag nog je felicitatiekaart.

Ontelbare redenen voor een felicitatie

Er zijn ontzettend veel redenen om iemand te feliciteren. Je kan iemand een gefeliciteerd kaart sturen voor zijn of haar verjaardag of stuur een kaartje naar een vriendin omdat ze zwanger is. Maar ook als een goede vriend een nieuwe baan heeft is dat een felicitatie waard. Zo zijn er heel veel momenten om iemand te feliciteren. En voor elke persoon is er wel een felicitatiekaart die bij hem of haar past. Wat dacht je bijvoorbeeld van een:

  • Felicitatie voor een huwelijk, trouwdag of huwelijksjubileum
  • Felicitatie voor een geboorte of zwangerschap
  • Felicitatie voor een nieuwe baan
  • Felicitatie voor een nieuwe woning
  • Felicitatie voor als je geslaagd bent

Voor hem en voor haar

Als je een man wil feliciteren wil je natuurlijk wel een kaart die goed bij hem past. Hetzelfde geldt als je een vrouw een felicitatiekaart wilt sturen. De kaart moet passen bij de ontvanger. Daarom hebben we het makkelijk gemaakt om een felicitatiekaart voor een man of een felicitatiekaart voor een vrouw te vinden. Gebruik eenvoudig de filters en vind de perfecte kaart voor hem of haar.

Jouw felicitatie springt eruit

Er zijn enorm veel gelegenheden te bedenken om iemand te feliciteren. In eerste instantie denk je misschien aan een verjaardag, maar ook als iemand recent verloofd is of een kindje heeft gekregen kun je diegene een felicitatie sturen. Omdat zovelen dit via een mailtje of belletje doen, spring jij eruit met je originele felicitatiekaart!

Felicitatiekaart maken

Een persoonlijke felicitatiekaart kun je eenvoudig zelf maken. Kies een leuke kaart uit de collectie door bijvoorbeeld te filteren op de gelegenheid waarmee je iemand wil feliciteren. Heb je een mooie kaart gevonden? Dan is het tijd om deze te bewerken.

In de kaartmaker kun je de felicitatiekaart helemaal aanpassen naar je wensen. Pas bijvoorbeeld de achtergrond, het lettertype of de kleuren aan. Voeg eventueel een gekke foto toe of een grappig figuur uit de galerij en schrijf een leuke boodschap op de kaart. Ben je klaar met bewerken? Dan kun je de kaart eenvoudig bestellen en versturen.

Felicitatie teksten

Wil je graag iemand feliciteren maar weet je nog niet zo goed wat je op de kaart moet zetten? Dan kun je vast wel wat inspiratie gebruiken. Hier vind je felicitatie teksten voor elke gelegenheid.

Een felicitatiekaart met een cadeau geven

Soms wil je iets meer geven dan alleen een kaartje. Bijvoorbeeld omdat je het leuk vind om iemand te verrassen of eens lekker te verwennen. Bestel dan bij je felicitatiekaart een cadeau. Wat dacht je van een lekker reep Tony Chocolonely, een bierpakket of een doosje met heerlijke thee. Met een cadeautje wordt je felicitatie nog specialer.

Bekijk hier alle leuke felicitatie cadeaus

Voor ieder moment een passende kaart

Naast felicitatiekaarten heeft Kaartje2go ook veel andere soorten kaarten. Zo ben je hier ook voor geboortekaartjes, trouwkaarten en verjaardagskaarten aan het juiste adres. Voor ieder moment hebben we een passende kaart.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.