Uitnodigingen voor de communie van een jongen

Communie van een jongen: de uitnodiging maken

De uitnodiging voor de communie van een jongen maak je helemaal zoals jullie willen. Kies de kaart en pas deze vervolgens aan in onze kaartmaker. Je vindt hier verschillende soorten lettertypes, kaders en figuren om de uitnodiging nog opvallender te maken. Maak samen ook een paar leuke foto’s en voeg ze toe aan de voorkant en binnenkant van de uitnodiging. Zo kondig je de eerste communie van jouw jongen spetterend aan en informeer je je gasten over deze grote dag.

Uitnodigingen voor de communie bestellen

Heb je de uitnodiging gemaakt zoals jullie hem leuk vinden? Kies dan nog een luxe papiersoort om de uitnodigingen helemaal af te maken. Ga voor een matte look of kies de papiersoort oudhollands. De uitnodigingen voor de communie van jouw zoon bestel je vervolgens als pakketje of verstuur je rechtstreeks naar de ontvangers. Zo hoef je zelf niet meer de deur uit om de uitnodigingen te posten of rond te brengen naar alle gasten!

Is de Eerste Communie of de Heilige Communie achter de rug? Verstuur dan vriendelijke communiebedankjes om de aanwezigen te bedanken.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.482 beoordelingen