Ga naar de inhoudGa naar het filter
Zakelijke kaarten

Zakelijke kaarten

Verjaardagskaarten

Verjaardagskaarten

Zet je medewerkers op hun verjaardag in het zonnetje met een verjaardagskaart! Tip: Zet verjaardagskaarten alvast klaar voor het hele jaar.

Verjaardagskaarten

Kaarten mailing

Kaarten mailing

Met een kaarten mailing breng je klanten op de hoogte van een leuke korting of van de laatste ontwikkelingen binnen je bedrijf.

Kaarten voor klanten

Jubileum medewerker

Jubileum medewerker

Bedank medewerkers die 5, 12,5, 25 of 40 jaar in dienst zijn met een persoonlijk kaartje. Ze verdienen de aandacht en blijk van waardering!

Jubileum medewerker
Maatwerk bij zakelijke kaarten - we helpen je graag

Opening bedrijf

Uitnodigingen opening

De start van een nieuw bedrijf of vestiging is een speciaal moment én een mooie gelegenheid om je bedrijf onder de aandacht te brengen.

Uitnodigingen opening

Bedrijfsfeest

Uitnodiging bedrijfsfeest

Maak nu uitnodigingen voor jullie bedrijfsfeest en nodig collega’s, medewerkers en/of zakelijke contacten uit voor een gezellige avond.

Uitnodiging bedrijfsfeest

Pensioenfeest

Uitnodiging pensioenfeest

Bedank personeel dat met pensioen gaat voor hun jarenlange inzet. Nodig contacten, collega’s en familie uit met een mooie uitnodiging.

Pensioenfeest

Bedrijfsjubileum

Uitnodiging bedrijfsjubileum

Bestaat je bedrijf 40, 50 of 100 jaar of vier je een lustrum? Nodig al je contacten uit en maak er een onvergeetelijk feest van!

Uitnodigingen borrel

Verhuiskaarten

Zakelijke verhuiskaarten

Ga je verhuizen naar een nieuwe locatie? Breng leveranciers en klanten op de hoogte met een zakelijke verhuiskaart.

Verhuiskaarten

Kerstkaarten

Zakelijke kerstkaarten

Bedank je contacten aan het einde van het jaar met een zakelijke kerstkaart. Voeg je logo of bedrijfsfoto toe en schrijf een mooie kerstboodschap

Zakelijke kerstkaarten

De voordelen van bestellen bij Kaartje2go

Bij Kaartje2go profiteer je als bedrijf van een aantal handige voordelen. Jij bent op je werk druk zat en daarom hebben we de vier belangrijkste hieronder kort toegelicht:

1. Maatwerk

In onze kaartmaker kan je jouw kaart helemaal naar je eigen wensen en smaak maken. Wil je toch nog iets extra’s toevoegen? Neem dan contact met ons op, want onze designers helpen je graag! Onze klantenservice medewerkers zullen overigens voor al je wensen altijd een luisterend oor zijn  ツ

2. Betaling

Voor de betaling hebben we meerdere mogelijkheden. Veel bedrijven kopen een tegoed. Dit tegoed kan worden opgewaardeerd via het account middels iDeal. Een afschrift van opwaardering kan vervolgens via het account worden opgevraagd. Mocht het niet mogelijk zijn om per iDeal te betalen, kunnen we ook van tevoren een afschrift sturen, aan de hand waarvan betaald kan worden. Op zo'n afschrift staat geen BTW vermeld. 
Per bestelling kan vervolgens een BTW-factuur worden opgevraagd via je account. Een factuur vraag je op middels de knop Factuur naast de bestelling in je account. Wanneer je veel losse kaarten wilt bestellen (bijvoorbeeld verjaardagskaarten), kun je het beste gebruik maken van een tegoed.
  
Voor grote bestellingen is er een tweede manier. Hierbij kies je voor de betaalmethode Overboeking, en stuur je ons na het afmaken van de bestelling een mail met het bestelnummer. Dan keuren wij je bestelling alvast goed, zodat je daarna de factuur op kunt vragen middels de knop Factuur naast de bestelling in je account. Dit is alleen mogelijk bij grote bestellingen, niet voor losse kaartjes.

3. Adressen

De adressen kun je middels een Excelbestand in je account plaatsen zodat je deze alleen nog aan hoeft te vinken voor de bestelling.
Wanneer je de verjaardagen in de kalender zet ontvang je enkele dagen voor de verjaardag een mailtje zodat je op tijd de kaart kunt versturen. Hier lees je hoe je dat kunt aanleveren: /contact/adressering#kan-ik-ook-een-excel-adressenbestand-gebruiken

4. Privacy

Uiteraard zijn de gegevens van je klanten en medewerkers bij ons veilig. Kaartje2go voldoet aan alle privacy wetten. Wij zullen dan ook nooit en dan ook nooit de persoonsgegevens van jouw klanten/medewerkers ergens anders voor gebruiken dan het leveren van onze diensten. Vind je het prettig om met ons een verwerkingsovereenkomst af te sluiten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Jouw zakelijke kaart is meer dan een kaart!

Wist je dat een zakelijke kaart zoveel meer is dan een kaart? De ontvanger merkt namelijk direct dat je moeite hebt gedaan voor het contact. Met zakelijke wenskaarten kun je het contact met relaties warm houden of kun je je waardering uitspreken naar je medewerkers of collega’s. Zakelijke kaarten zijn daarbij een goed middel om je merk te laten zien aan je zakelijke contacten. Een kaartje blijft vaak op de koffietafel staan en wordt dan door meerdere personen in het bedrijf bekeken. En daarbij is echte post toch veel leuker?

Zakelijke kaarten voor medewerkers of collega’s

Persoonlijke aandacht voor je medewerkers is belangrijk! Zet je collega’s of medewerkers daarom op hun verjaardag in het zonnetje met een van onze verjaardagskaarten. Je geeft de verjaardagskaart trouwens echt een feestelijk tintje met een van onze cadeaus. Is een medewerker 5, 12,5, 25 of misschien wel 40 jaar in dienst? Stuur hem of haar dan een mooie jubileumkaart. En als je een afscheidsreceptie organiseert voor een medewerker die met pensioen gaat, dan nodig je iedereen in stijl uit met een uitnodiging voor een pensioenfeest.

Kaarten mailing

Wil je je bedrijf onder de aandacht brengen bij klanten of relaties? Kies dan voor een kaarten mailing! Anders dan bij een e-mail, wordt een kaart meestal niet direct weggegooid door de ontvanger. Daarbij worden kaarten bijna altijd geopend en gelezen. Een kaarten mailing is een goed middel om de ontwikkelingen in je bedrijf te delen. Ook is het erg geschikt voor het delen van korting. Met een kaarten mailing zet je jezelf letterlijk en figuurlijk op de kaart en kun je potentiële klanten benaderen!

Zakelijke kerstkaarten en nieuwjaarskaarten

Wil je je contacten of medewerkers een wenskaart sturen rond de feestdagen? Stuur dan zakelijke kerstkaarten of nieuwjaarskaarten! Vertel de ontvanger bijvoorbeeld wat hij het afgelopen jaar heeft betekend voor het bedrijf of bedank je contacten voor hun inzet of de samenwerking. Een zakelijke kerstkaart of nieuwjaarskaart is daarbij perfect om terug te blikken op het afgelopen jaar. En natuurlijk mag een kerstwens of nieuwjaarswens ook niet ontbreken! Spreek je je contacten liever persoonlijk toe? Organiseer dan een kerst- of nieuwjaarsborrel en stuur zakelijke uitnodigingen naar de genodigden.

 

6 tips voor het versturen van zakelijke kaarten

Wil je zakelijke wenskaarten versturen naar je contacten? Wij geven je graag 6 handige tips!

  1. Start met een blanco kaart of kies een ontwerp van een van onze designers. Je kunt je kaart vervolgens helemaal naar je eigen smaak maken.
  2. Met je bedrijfslogo op de kaart zorg je voor herkenning bij de ontvanger.
  3. Het kost misschien wat meer moeite, maar een persoonlijke boodschap wordt erg gewaardeerd!
  4. Met een oprechte en eerlijke tekst heeft je kaart het meeste effect.
  5. Voeg een foto toe van alle medewerkers. Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden.
  6. Je zakelijke wenskaart valt extra op met een luxe papiersoort, gekleurde envelop of met een cadeau!

Scroll door de galerij, klik op het leukste kaartje en kies voor ‘Kaart bewerken’. Voeg figuren en kaders toe op de kaart zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Of kies voor een leuke achtergrondfoto met het hele team. Schrijf een persoonlijke tekst en kies voor een gratis proefdruk of verzend de kaarten. Wij doen de rest!

Ja, dat kan zeker! Zorg dat je ingelogd bent en kies voor de gratis proefdruk. Je ontvangt van ons een leuk pakketje thuis met het kaartje en meer informatie over onze papiersoorten en enveloppen. Zo kun je rustig bekijken of alles in orde is en of je dit wil versturen naar je zakelijke relaties. Helemaal tevreden? Het kaartje staat nog in je account en is met een druk op de knop te bestellen. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.