Ga naar de inhoudGa naar het filter

De mooiste teksten voor op een trouwkaart

Een trouwkaart is, naast het geboortekaartje, één van de enige kaartjes die echt uniek is. Je trouwt immers maar één keer in je leven. Maar wat moet je eigenlijk op een trouwkaart zetten? Soms is het lastig om de inspiratie te vinden om echt wat leuks op een trouwkaart te schrijven qua tekst. Vaak is er wel nagedacht over locatie, datum en andere handige informatie voor de bruiloftsgasten, maar niet aan een leuke trouwtekst. Daarom hebben we een selectie gemaakt met voorbeeld teksten voor op je trouwkaart. Succes!

Gratis proefdruk trouwkaarten

1 Korinthe 13

De liefde is geduldig en vol goedheid. Alles verdraagt ze, alles gelooft ze, alles hoopt ze, in alles volhardt ze. (1 Korinthe 13)

Als man en vrouw door het leven gaan

Vanaf DATUM zullen wij voortaan, als man en vrouw door het leven gaan! NAAM BRUIDEGOM zal voor het huwelijk NAAM BRUID ophalen bij haar ouderlijk huis, u bent welkom om hier een kop koffie te nuttigen. Aanvang TIJDSTIP. De huwelijksvoltrekking vindt plaats in LOCATIE, aanvang TIJDSTIP. Aansluitend geven wij een receptie tot TIJDSTIP. Wij hopen dat u ons wilt vergezellen bij het diner. Aanvang TIJDSTIP in LOCATIE. Gezamenlijk vertrekken wij na het diner richting de feestlocatie. Wij gaan daar een borreltje drinken, om op een mooie toekomst klinken! Wilt u ons laten weten of u komt? Cadeautip Het enige wat ons nu nog hindert, is dat ons banksaldo flink is verminderd! Daarom vragen wij u om ons varkentje te spekken, zodat wij op huwelijksreis door LAND kunnen trekken!

Alsnog de dag van onze dromen

Na jaren van uitstel gaat het er dan toch eindelijk van komen: DATUM wordt de dag van onze dromen! NAAM BRUIDEGOM & NAAM BRUID Geven elkaar dan het jawoord om TIJDSTIP in de trouwzaal van LOCATIE. Aansluitend zal er een receptie gegeven worden met een hapje en een drankje. Ter afsluiting is er om TIJDSTIP een groot feest. Cadeautip: Wij hebben al een heleboel mooie spullen en willen liever iets ontvangen om ons spaarvarken mee te kunnen vullen.

Bedank tekst trouwen

Bedankt voor jullie komst en gezelligheid, bedankt voor de mooie en liefdevolle woorden. Bedankt voor alle lieve kaarten, bedankt voor de prachtige bloemen. Bedankt voor de persoonlijke cadeaus, bedankt voor de bijzondere alcoholische versnaperingen. Bedankt voor alle hulp, bedankt voor de film en foto’s. En tot slot bedankt dat een polonaise én sketches ons bespaard zijn gebleven! Liefs van ons, NAMEN

Bedankkaartje bruiloftsdag

We hebben enorm genoten van onze onvergetelijke bruiloftsdag op DATUM! Heel veel dank voor jullie aanwezigheid, cadeaus en kaartjes! Veel liefs, NAAM & NAAM

Bedankt voor uw aanwezigheid

Bedankt voor je aanwezigheid op onze bruiloft! Wij hebben samen met jullie genoten van deze prachtige dag. Hartelijke groetjes, NAMEN

Bedanktekst na 40 jarig huwelijksfeest

Heel veel dank voor jullie aandeel tijdens ons 40-jarig huwelijksfeest. Een droom kwam voor ons uit en we hebben ontzettend genoten. We kunnen, dankzij jullie, nu met een goed gevoel, een geweldige bijdrage leveren aan NAAM GOED DOEL! Hartelijke groet, NAAM en NAAM

Bedankttekst bruiloft

Lieve familie en vrienden, Wij willen jullie graag bedanken voor onze fantastische bruiloft! Wij denken nog vaak terug aan deze dag. Het was fijn dat jullie er bij waren. NAAM & NAAM

Blijde dag

Op deze blijde dag, vol van vreugdetranen. Heel veel liefde en geluk, en een mooie toekomst samen! DATUM & TIJD in PLAATS zullen wij elkaar het jawoord geven.

Droombruiloft bedankt

Super bedankt, want onder meer dankzij jullie aanwezigheid is het onze droombruiloft geworden!

Een belofte van liefde

Een belofte van liefde, een belofte van trouw, een bezegening voor altijd, ik hou van jou!

Een groot wonder

Ons geluk is heel bijzonder, stralend gaan we door het leven. Onze liefde is een groot wonder, en blijft ons leven lang een streven. Om onze liefde te bezegelen, trouwen wij op DATUM & TIJD in PLAATS.

Eerst samenwonen

Na lang en gelukkig samenwonen gaat het er eindelijk van komen! Komen jullie met ons klinken opdat ons bootje nooit zal zinken?

Eeuwig ik en jij

Van ik en jij, naar eeuwig wij. Maak ons blij, en wees erbij!

Er moest een trouwerij komen

Door toeval vonden wij elkaar, we raakten verbonden en werden verliefd. Voor we het wisten waren we een paar, geen van ons beiden voelde zich ooit zo geliefd. Toen werd de volgende stap genomen: NAAM ging op zijn knieën, er moest een trouwerij komen.

Fantastische dag

We hebben een fantastische dag gehad en ontzettend genoten! We zullen er nog vaak met veel plezier aan terugdenken. Bedankt voor jullie belangstelling, attenties en aanwezigheid! Per DATUM is ons nieuwe adres: ADRES Kom gerust eens langs! Liefs, NAMEN

Feestdag werd een onvergetelijke herinnering

Kaarten, cadeaus en bloemen, teveel om op te noemen Feestelijke mensen, mooie klanken, wij willen u daarvoor hartelijk bedanken. Mede door uw warme belangstelling en aanwezigheid, werd onze feestdag in korte tijd een onvergetelijke herinnering!

Geen geschenken, maar denk aan ons spaarvarkentje

Zo gelukkig zijn we nog nooit geweest. Jullie zijn uitgenodigd op ons huwelijksfeest! Liefst voor ons huishouden geen geschenken. Maar je mag altijd aan ons spaarvarkentje denken.

Gezang 293

Wat de toekomst brengen moge, mijn geleid des Heeren hand. Moedig sla ik dus de ogen naar het onbekende land. Leer mij volgen zonder vragen; Vader wat Gij doet is goed! Leer mij slechts het heden dragen, met een rustig kalme moed. (Gezang 293)

God is Liefde

God is Liefde, Liefde is God, De essentie van alles.

Het Diamanten Bruidspaar

Liefde is voor twee mensen die zielsveel van elkaar houden. Twee mensen met een gouden hart, liefde met passie en smart, ze hebben alles voor elkaar over. Met pieken en dalen, zijn ze nog steeds bij elkaar. Ja, al 60 jaar... zijn ze een prachtig paar.

Het jawoord

Na X jaar samenwonen zullen wij ons geluk bezegelen met een huwelijk. Op DATUM, om TIJDSTIP zullen wij elkaar in het stadhuis van PLAATS het jawoord geven. Wij nodigen je graag uit voor onze huwelijksreceptie. Deze zal plaats vinden vanaf TIJDSTIP in LOCATIE, te PLAATS. Wij zouden het bijzonder leuk vinden als je hierbij aanwezig kunt zijn. NAAM & NAAM

Huwelijk werkelijk sprookje

Bij deze willen we jullie graag ontzettend bedanken! Ons huwelijk is een werkelijk sprookje geworden. We vonden het heel fijn dat jullie erbij waren. Bedankt voor jullie bijdrage aan deze geweldige herinnering!

Huwelijksdag enorm

We kunnen het maar niet vergeten: het feest, de muziek en het eten. Jullie gelukwensen in elke vorm, onze huwelijksdag was enorm!

Huwelijksfelicitatiegedicht Liefde

Liefde voor nu, voor straks, voor morgen, liefde om voor elkaar te zorgen. Liefde om te nemen, om te geven, liefde voor alle dagen van het leven. Zonder liefde wordt het rondom ons kil, zonder liefde, staat het leven stil.

Huwelijkstekst na lange tijd samenwonen

Na X jaar samenwonen zullen wij ons geluk bezegelen met een huwelijk. Op DATUM JAARTAL, om TIJDSTIP zullen wij elkaar in het stadhuis van PLAATS het "jawoord" geven. Wij nodigen je graag uit voor onze huwelijksreceptie en avondfeest. Dit zal plaatsvinden vanaf TIJDSTIP in LOCATIE, te PLAATS. RSVP: Voor DATUM graag bericht of je komt en met hoe veel mensen. TELEFOONNUMMER/E-MAILADRES Wij zouden het bijzonder leuk vinden als je hierbij aanwezig kunt zijn. NAAM & NAAM

Ik ben van mijn geliefde

Ik ben van mijn geliefde, en mijn geliefde is van mij. - Hooglied 2:16

Ik weet dat ik op jou kan bouwen

Liefde van mijn leven, jij was zo langverwacht. Toen kwam ik jou tegen dat had niemand verwacht. Nu gaan we alweer trouwen, wat is dat heerlijk, altijd samen. Ik weet dat ik op jou kan bouwen en weet dat jij dat kunt beamen.

In dromen en in de liefde is niets onmogelijk

"In dromen en in de liefde is niets onmogelijk." Janus Arony

In het klein

Trouwen deden we in het klein. Te veel mensen vonden we niet fijn maar dat wil absoluut niet zeggen dat we het jullie niet uit wilden leggen. Dus hierbij een kaart met het bericht: wij zijn ook voor de burgerlijke stand gezwicht!

In kleine kring gevierd

In kleine kring hebben we onze huwelijksvoltrekking gevierd, nu willen we je deelgenoot maken van ons grote geluk.

Jaren geleden

Jaren geleden vonden wij elkaar heel erg leuk, en na al die tijd is dat nog steeds niet afgenomen. Vaak liggen we met elkaar in een deuk, maar ook serieus hebben we de relatie van onze dromen. Daarom is dan nu een belangrijk moment gekomen: we gaan trouwen, en bij deze ben je uitgenodigd! Op DATUM & TIJD ben je welkom in LOCATIE.

jubileum 50-jarig huwelijk

Al 50 jaar geleden beloofden zij elkaar hun trouw, een halve eeuw gelukkig als man en vrouw. De huwelijksboot heeft vaste koers gevaren, hoewel ook moeilijke tijden waren. Gelukkig ook voorspoed op zijn tijd, vol liefde en saamhorigheid. Dankbaar voor deze 50 jaar, feliciteren wij dit gouden paar.

Kadotip

Komt de gedachte aan een kadootje bij u op, Stop het dan voor MIJ/ONS in een envelop!

Kort en krachtig

Wij gaan trouwen! Dit doen wij op DATUM om TIJD in LOCATIE. Graag nodigen wij u uit om deze feestelijke dag met ons te vieren vanaf TIJDSTIP in LOCATIE. RSVP voor DATUM

Liefde en inzet

Met liefde en inzet voor elkaars geluk kan ons huwelijk niet meer stuk! Jullie zijn uitgenodigd op onze bruiloft te LOCATIE op DATUM & TIJD.

Liever geen bloemen als cadeau

Bloemen en planten zijn natuurlijk een leuk idee, maar kunnen op onze huwelijksreis helaas niet mee. Dus om te voorkomen dat ze thuis staan te vergaan, kunt u ze beter bij de bloemist laten staan.

Met blijdschap

Met blijdschap delen wij mee, ook namens onze ouders, dat wij D.V. DATUM JAARTAL gaan trouwen. De huwelijksvoltrekking zal plaatsvinden om TIJDSTIP in het LOCATIE, ADRES te PLAATS. Wij willen Gods zegen vragen over ons huwelijk tijdens een kerkdienst, in de NAAM kerk, ADRES te PLAATS. Deze dienst wordt geleid door ds. NAAM en begint om TIJDSTIP. Wij waarderen uw aanwezigheid bij deze dienst. U bent van harte welkom op onze receptie van TIJDSTIP tot TIJDSTIP in LOCATIE, ADRES te PLAATS. NAAM BRUID ADRES NAAM CEREMONIEMEESTERS ADRES

mooie huwelijksdag

Op deze mooie gedenkwaardige dag, vol van vreugdetranen. Met heel veel liefde en geluk, wensen wij jullie een mooie toekomst samen! Op deze prachtige dag; Zie je het wonder van het samen leven, samen krijgen, samen geven, samen zullen jullie één zijn na deze dag. Met liefde en inzet. Voor twee gelukkige mensen onze hartelijke wensen wij hopen dat deze stralende dag in liefde en voorspoed verder gaan mag

Niet in de aarde begraven lig je daar, maar in mijn hart

Niet in de aarde begraven lig je daar, maar in mijn hart.

Niets onmogelijk

In de dromen en in de liefde, is niets onmogelijk.

Onvergetelijke fantastische dag

Lieve familie en vrienden, DATUM is dankzij jullie een onvergetelijke, fantastische dag geworden! Bedankt voor alle mooie woorden, wensen, geschenken, muziek en feestvreugde. Veel liefs, NAAM & NAAM

Onvergetelijke trouwdag

Dankzij jullie hebben we een onvergetelijke trouwdag gehad! Hartelijk dank namens ons allemaal, NAMEN

Partners voor het leven

We waren al partners voor het leven, maar hebben elkaar op DATUM toch het jawoord gegeven.

Pssst...stiekem getrouwd

Pssst... Wij zijn stiekem getrouwd! Maar niet gerouwd... Op DATUM wordt er een feestje gebouwd. Kom je langs bij LOCATIE om TIJD?

Rechtoe rechtaan

Wij gaan trouwen! En wel op DATUM om TIJDSTIP in LOCATIE te PLAATS. Wij zouden deze bijzondere dag graag samen met jou/jullie beleven. Wij verwachten je/jullie om TIJDSTIP in feestelijke stemming op ADRES te PLAATS.

Samen sterk

Samen Sterk, dat hebben we de afgelopen X jaar wel bewezen. Samen Sterk, zullen we ook de komende jaren zijn. X jaar samen, dat vinden wij wel een feest waard. Daarom gaan wij op DATUM trouwen. Hierbij nodigen wij jullie uit om, om TIJDSTIP uur aanwezig te zijn in LOCATIE. Om TIJDSTIP uur zullen wij daar getrouwd worden. Na de plechtigheid zijn jullie hierbij uitgenodigd om met ons een borrel te drinken en daarna aan tafel te gaan. NAAM & NAAM

Stiekem getrouwd

Helaas voor jullie wordt er geen feestje gebouwd, want we zijn lekker stiekem getrouwd!

Straks ben je echt van mij

Lief van mij, straks ben je echt van mij, dan horen wij niet alleen bij elkaar, maar dragen we ook dezelfde naam. We zullen ons leven samen vervolgen, dat doen we nu en zeker morgen!

Tekst bedankkaart bruiloft

Wat was het mooi en wat was het bijzonder. Wij hebben genoten van een fantastische bruiloft!

Tekst bedankkaart trouwen

Bedankt …voor jullie komst en gezelligheid …voor de mooie en liefdevolle woorden …voor alle lieve kaarten …voor de prachtige bloemen en optredens …voor de persoonlijke cadeaus en lekkers …voor de sms’jes, telefoontjes en reacties via het internet …voor de film en foto’s …voor alle hulp en spullen …en voor de fantastische afsluiting van ons huwelijksfeest!

Tekst bedankkaartje huwelijk

Bedankt voor het geweldige feest dat we samen op DATUM hebben gevierd. Het was een prachtige dag en we hebben ontzettend genoten. Nu nog even nagenieten. Veel liefs, NAAM & NAAM

Tekst voor cadeautip op trouwkaart of uitnodiging

Wat telt is dat jullie met z'n allen komen... Maar kun je het niet laten, dan weet je waarvan wij dromen!

Tot jij er was

Tot jij er was, was ik niet wie ik hoor te zijn. Het leven zonder jou was mooi, maar nooit had ik het als met jou zo fijn. We vullen elkaar aan, dat heb ik wel gezien. Ik mag blij zijn dat God vond dat ik jou verdien.

Trouwen met internetliefde

Toen het begon, waren we ver uit elkaar. Een toetsenbord hier, een beeldscherm daar. Al snel wisten wij, dit is niet voor even. Dus wij hebben besloten elkaar het Jawoord te geven. Dit zullen wij doen op DATUM.

Trouwen vieren met diner

Wij gaan trouwen. Op DATUM JAARTAL nodigen we je uit dit met ons te vieren tijdens een diner. Vanaf TIJDSTIP ben je welkom in LOCATIE, ADRES in PLAATS. Het diner start om TIJDSTIP. Laat ons even weten of je erbij kunt zijn. NAAM BRUID & NAAM BRUIDEGOM

Trouwgedicht Beleven

Op DATUM gaan we het beleven, dan willen wij elkaar het jawoord geven. TIJDSTIP in LOCATIE willen wij dit doen, ADRES te PLAATS tussen het groen. Daarna moet u weten, willen wij met u bij LOCATIE wat eten. Vanaf TIJDSTIP kunt u daar terecht voor een drankje, rond TIJDSTIP sluiten we af met een bedankje. NAAM hebben wij als ceremoniemeester aangewezen, voor eventuele verrassingen moet u bij HEM/HAAR wezen. Verder vinden wij het fijn, tijdig te horen of u erbij zult zijn. Voor DATUM willen wij dit horen, anders gaat uw plaats verloren. Als u van plan bent ons iets te geven stellen wij dat op prijs, dan graag een envelop met bijdrage voor onze huwelijksreis.

Trouwgedicht Huwelijksbootje

Het huwelijksbootje kabbelt soms zachtjes op het ritme van het water. Je hoort alleen maar wat stilletjes geklater. Soms vaart het op woeste baren en gaat het wild tekeer, op grote golven op en neer. Soms dreigt het uit koers te gaan en dobbert het doelloos verder, als een schaapje zonder herder. Hoe ruw het water ook mag zijn, of hoe rimpelloos de zee, in een huwelijksbootje zit je steeds met twee. Op DATUM JAARTAL gaan wij trouwen! Dit willen wij met familie en vrienden op DAG DATUM vieren! U bent van harte welkom vanaf TIJDSTIP uur bij ons thuis. NAAM & NAAM ADRES POSTCODE PLAATS TELEFOONNUMMER Laat ons even weten of u komt!

Trouwgedicht huwelijksfeest

NAAM & NAAM gaan elkaar het Jawoord geven! En wel op DAG DATUM JAARTAL om TIJDSTIP in het gemeentehuis van PLAATS. Wij hopen samen met jullie dit tot een onvergetelijke dag te maken en vinden het daarom erg fijn, als jullie om TIJDSTIP bij het huis van het bruidspaar kunnen zijn. Tegen TIJDSTIP gaan we in een stoet, ons burgerlijk huwelijk tegemoet. Na een toost op ons huwelijk komt het diner, Eten jullie met ons mee? Als het toetje is geweest, Dansen we de sterren van de hemel op ons huwelijksfeest!

Trouwgedicht Ja-woord geven

Een bewuste keus, niet zomaar voor even. Wij gaan vol overgave, elkaar het jawoord geven.

Trouwgedicht met uitnodiging

Een mooie stap in het leven, de keuze elkaar altijd liefde te geven. Elkaar ja zeggen, de eed van trouw. Verbonden worden tot man en vrouw. Eindelijk is het zo ver. Na bijna AANTAL jaar samenzijn, willen wij ons geluk bezegelen met een huwelijk. Op DATUM JAAR geven wij elkaar om TIJDSTIP het "jawoord" in LOCATIE, ADRES te PLAATS. Wij nodigen je uit om dit samen met ons te vieren om TIJDSTIP in LOCATIE, ADRES te PLAATS. Mocht je verhinderd zijn laat dit dan vóór DATUM weten. Bijgesloten zit een kaartje. Wij vinden het leuk als je deze meeneemt met een persoonlijke boodschap erop voor in ons gastenboek. NAAM & NAAM ADRES TELEFOONNUMMER

Trouwgedicht Na X jaar samenwonen

Wij gaan trouwen DATUM Na AANTAL jaar samenwonen, zag ik het er niet meer van komen. Toch heel onverwacht, heeft NAAM zich bedacht. Hij heeft mij ten huwelijk gevraagd, ik zei JA: missie geslaagd! Op DATUM gaan wij trouwen en een heerlijk feestje bouwen. Dus heb je zin in wat plezier, kom die dag dan naar hier. LOCATIE ADRES Jullie worden om TIJDSTIP verwacht om het feestje bij te wonen. Laat de rest de dag maar op je af komen. Graag zouden we jullie vragen, om die dag iets van KLEUR te dragen.... Aanvang TIJDSTIP tot TIJDSTIP NAMEN BRUIDSPAAR

Trouwgedicht onverwacht elkaar gevonden

Totaal onverwacht hebben wij elkaar gevonden. Grenzeloze liefde heeft ons al verbonden. Op DATUM gaan wij elkaar het jawoord geven. Daarom vragen wij jullie om dit samen met ons te beleven. Wij vinden het daarom erg fijn, als jullie om TIJDSTIP uur in de LOCATIE zullen zijn. Na de ceremonie en verrassing komt het diner, daarbij eten jullie ook een hapje met ons mee. Als het toetje en de feestelijke avond zijn geweest, besluiten wij om TIJDSTIP samen met jullie ons feest. NAMEN Jullie aanwezigheid, gelukwensen en lach, zijn de mooiste geschenken op onze huwelijksdag. Mochten jullie ons toch willen verrassen, dan hopen wij dat dit in een envelopje zal passen.

Trouwgedicht Papa en Mama

Papa en mama en hebben er lang over zitten dromen, en gaan daarom hun liefde met een huwelijk bekronen. De familienaam is ons bij de geboorte al gegeven, en nu krijgt mama hem ook voor de rest van haar leven!

Trouwgedicht Samen

Voor altijd samen, nooit meer alleen. Dit is voor eeuwig, dat wisten we meteen. Elkaar zo vertrouwen, elkaar zo aanvoelen. Dit is wat ze met echte liefde bedoelen.

Trouwgedicht Vragende ogen

Na al die vragende ogen gaan we het op DATUM aan elkaar beloven. Dat we altijd voor elkaar zullen gaan en in goede en slechte tijden naast elkaar willen staan. In LOCATIE zullen we om TIJDSTIP elkaar het jawoord geven. Deze dag willen wij graag van begin tot aan het eind met jullie beleven. Wij vinden het daarom erg fijn als jullie om TIJDSTIP bij LOCATIE kunnen zijn. Laten ons voor DATUM even weten of jullie kunnen komen op de dag van onze dromen.

trouwkado in enveloppe

Uw aanwezigheid, gelukswensen en uw lach, dat is het mooiste geschenk op onze huwelijksdag. Mocht u ons toch willen verrassen, dan hopen we dat het in een envelop zal passen.

Trouwplannen

Wij maken onze trouwdroom werkelijkheid op DATUM om TIJD uur in het stadhuis van PLAATS. Dit zal plaatsvinden onder het oog van naaste familie en vrienden. Wij nodigen je van harte uit op ons huwelijksfeest in LOCATIE. Je bent vanaf TIJD van harte welkom om met ons een hapje te eten, borreltje te drinken en samen op een goede toekomst te klinken. Er zijn genoeg spullen dus we hebben liever iets om het spaarvarken mee vullen... Graag horen we van je of je bij ons feest aanwezig bent Tot dan! NAAM & NAAM

Trouwring besteld

De trouwring is besteld, de ambtenaar zojuist gebeld, En voor echte gezelligheid, rekenen we op jullie aanwezigheid!

Trouwtekst Na vallen en opstaan

Na vallen en opstaan hebben wij besloten om voor elkaar te gaan. Op DAG DATUM JAARTAL trouwen wij. Samen met de kinderen nodigen wij jullie uit om hierbij aanwezig te zijn. Vanaf TIJDSTIP worden jullie verwacht in LOCATIE, ADRES te PLAATS. NAMEN ADRES E-MAIL TELEFOON

Uitnodiging bruiloft

In LOCATIE te PLAATS zullen wij om TIJDSTIP elkaar het Jawoord geven. Deze dag willen wij graag van het begin tot het eind met jullie beleven. We vinden het daarom erg fijn als jullie om TIJDSTIP bij de locatie kunnen zijn. Na een toast op ons huwelijk komt het diner. Eten jullie met ons mee? Als het toetje is geweest, Gaan we met de voetjes van de vloer op het huwelijksfeest.

Van echt paar naar echtpaar

Al een tijdje net een echt paar. Vanaf DATUM een net echtpaar.

Vertrouwen in elkaar

Vertrouwen in elkaar, vertrouwen in het leven. Dat kan niet anders dan, een mooie toekomst geven.

Zevende hemel

Nog altijd niet uit de zevende hemel geland, toch hebben we het laten weten bij de burgerlijke stand.

Wat echte liefde doet

Toen ik jou ontmoette, kreeg ik weer moed. Toen ik jou ontmoette, werd alles goed. Dát is, wat echte liefde doet! (Maria Riksten-Brouwer)

Bestel nu een proefdruk van je trouwkaarten

Foliedruk
Minimalistische trouwkaart grote datum goud neutraal
Trouwkaart klaproos met takjes
Foliedruk
Stijlvolle trouwkaart beige steenlook wij gaan trouwen
Foliedruk
Trouwuitnodiging grote datum met foto achtergrond
Geregistreerd partnerschap festival style wegwijzers hout
Foliedruk
Trouwkaart mr. mrs. waterverf mintgroen goudlook hartjes
Trouwkaart schattige tortelduifjes staan voor een hart
Foliedruk
Stijlvolle trouwkaart goud met spetters krijtbord
Trouwkaart vierkant handgeschreven we say yes met foto kader
Foliedruk
Save the date kalender waterverf bloemen met koperen hartjes
Foliedruk
Originele VIP-ticket uitnodiging bruiloft met zwart en goud
Foliedruk
Botanische trouwkaart Mr. & Mrs. met waterverf en goudfolie
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 23.292 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.