Ga naar de inhoud

Uitnodiging jungle kinderfeestje

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • CO2-neutraal gedrukt
  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt
Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 20.773 beoordelingen

Uitnodigen in jungle thema 

De apen slingeren vrolijk door de bomen, de olifant eet een stuk taart en de leeuw brult ‘gefeliciteerd!’. Een jungle kinderfeestje geeft gegarandeerd plezier. Niet alleen voor kids, maar ook voor ouders. Het is een spannend thema dat net als de echte jungle veel mogelijkheden heeft: hutten bouwen, op ontdekkingstocht en dieren spotten. Het kan allemaal! Tegelijkertijd biedt een jungle kinderfeestje een fijn kader voor activiteiten. Vraag de vriendjes en vriendinnetjes mee voor een onvergetelijk avontuur in de jungle met een uitnodiging in jungle thema.

Wanneer je kids uitnodigt voor een kinderfeestje in jungle stijl, kan op de uitnodiging de natuur niet ontbreken. Wilde dieren, hoge bomen en tropische planten laten de verbeelding van kinderen spreken. Je leest het al: je kunt binnen het jungle thema allerlei kanten op. Zelfs in combinatie met andere thema’s is er genoeg te bedenken. Zo wordt de uitnodiging voor het kinderfeest op zichzelf al een hele beleving! 

Een uitnodiging voor een jungle feestje maken

Een uitnodiging voor een feest met jungle thema is hartstikke leuk om te ontvangen, maar het is ook leuk om er een te maken! Door een uitnodiging te maken met de kleur groen wordt al snel duidelijk dat het onderwerp te maken heeft met de natuur. Voeg daar wat aardetinten aan toe en je hebt je kleurenpalet compleet. Het feestelijke randje geef je met vrolijke kleuren. Ook met illustraties en afbeeldingen kun je het thema kracht geven. Kaartje2go heeft allerlei uitnodigingen die in dit thema passen, waaronder met:

  • Jungle dieren, zoals apen, leeuwen, giraffes en olifanten
  • Mooie groene planten en bomen
  • De mogelijkheid om een avontuurlijke foto van de jarige op de uitnodiging te zetten

Wil je het jungle thema een exotisch tintje geven, dan kun je er natuurlijk ook een uitnodiging voor een tropisch kinderfeestje van maken. De stijlen matchen goed. Denk bijvoorbeeld aan een kaart met knalroze flamingo en allerlei kleuren planten.

Uitnodiging eerste verjaardag jungle

Ook voor de allerkleinsten is het jungle thema leuk. Voor de ouders is het ook nog eens makkelijk: je kunt alles rondom het verjaardagsfeest erop aansluiten. Denk aan een heerlijke taart met een illustratie van wilde dieren en vrolijke groene vlaggetjes in de woonkamer. Nodig familie en vrienden uit voor de eerste verjaardag van je zoon of dochter met een uitnodiging in jungle stijl.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.