Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodiging jungle kinderfeestje

De apen slingeren vrolijk door de bomen, de olifant een stuk taart en de leeuw brult “Gefeliciteerd!”. Een jungle kinderfeestje is onvergetelijk, spannend en superleuk. Dat de jungle veel te bieden heeft, zie je ook terug in onze collectie. Bekijk ze maar eens! Voor welke uitnodiging in jungle thema kies jij?

  • Gratis proefdruk
  • Eenvoudig personaliseren
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodiging jungle feestje: beestachtig leuk! 

Hieperdepiep hoera! Jullie kleine avonturier wordt een jaartje ouder en dat moet gevierd worden met een supergaaf feestje. En bij Kaartje2go vind je de tofste uitnodigingen voor een kinderfeestje in jungle thema. Van stoere tot lieve en kleurrijke kaartjes; aan iedere jarige avonturier is gedacht. In zo’n (regen)woud aan mooie jungle uitnodigingen kán je natuurlijk verdwalen. Daarom kun je binnen onze jungle uitnodigingen makkelijk filteren. Filter bijvoorbeeld op leeftijd, activiteit, thema of stijl. 

🌿 Wist je dat… een jungle uitnodiging een populaire keuze is voor kindjes die 1 jaar worden? 

Zo maak je de tofste uitnodiging voor een jungle kinderfeestje

Helemaal zelf een jungle uitnodiging maken is heel eenvoudig. Zo werkt het: 

  1. Kies een jungle-tastische uitnodiging uit en klik op “Kaart bewerken”.. 
  2. Personaliseer de uitnodiging voor het jungle kinderfeestje met kaders en figuren. Groene bladeren, tropische bloemen en wilde dieren zijn ontzettend leuke toevoegingen. 
  3. Voeg een tekst toe en pas het lettertype, de grootte en de kleur aan. 
  4. Klaar? Bestellen maar!

🌿 Heeft het jungle thema je geïnspireerd en wil je zelf een uitnodiging maken? Kies dan voor een blanco kaart. Je hebt hiermee alle vrijheid om de jungle zelf vorm te geven. Een jungle met de allerhoogste bomen of ontelbaar veel dieren; het kan allemaal!

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.