Uitnodigingen voor het vormsel

Met uitnodigingen voor het vormsel van je zoon of dochter vertel je je gasten dat ze bij een grote stap in zijn of haar leven mogen zijn. Tijdens het vormsel ontvangt je kind Gods kracht en kiest hij zelf doelbewust voor het geloof in zijn leven. En omdat dit bijzondere moment natuurlijk bijgewoond moet worden door familie en vrienden vertel je hen met een vormsel uitnodiging precies waar en wanneer het feest plaatsvindt.

Vormsel uitnodiging: een persoonlijk uitnodiging maken

Uitnodigingen voor het vormsel geven net wat meer aandacht aan het vormsel van 2018 waar je zoon of dochter aan deelneemt. Met een vormsel uitnodiging worden je gasten namelijk positief verrast. Een vormsel uitnodiging maak je trouwens heel gemakkelijk persoonlijk. Voeg een of meerdere foto’s toe aan de voorkant en plaats de naam van je zoon of dochter erbij. Je gasten zien zo in een oogopslag over wie het gaat en ze vinden het vaak leuk om de vormsel uitnodiging met foto in hun woonkamer neer te zetten!

Vormsel uitnodiging met leuke details

Uitnodigingen voor het vormsel maak je heel gemakkelijk nog speelser met onze leuke figuren en kaders. Kies bijvoorbeeld een feestelijke slinger of een toepasselijke rozenkrans. Daarbij vind je in onze kaartmaker tientallen lettertypes om de vormsel uitnodiging nog vrolijker te maken. Kies als laatste jullie favoriete papiersoort, zodat de uitnodiging een luxe uitstraling krijgt. En bestel je de uitnodigingen voor het vormsel op werkdagen voor 20:00 uur? Dan verzenden we deze dezelfde dag nog!

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.482 beoordelingen