Ga naar de inhoudGa naar het filter

Vormsel uitnodigingen

Het vormsel is een grote stap in het leven van jullie zoon of dochter. Hij of zij ontvangt de Heilige Geest en kiest bewust voor het geloof. Wat zullen jullie trots zijn! Stuur een vormsel uitnodiging en stel familie en vrienden op de hoogte van deze bijzondere gebeurtenis. Met al jullie dierbaren om je heen maak je deze dag namelijk nog specialer.

  • CO2-neutraal gedrukt en bezorgd
  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden

De mooiste vormsel uitnodigingen zelf maken

Maak het vormsel van 2024 extra bijzonder door zelf een vormsel uitnodiging te ontwerpen. Zo’n gepersonaliseerde uitnodiging is ontzettend leuk om te ontvangen. Daarnaast is het een mooie herinnering voor later. Onze tip: Maak de kaart samen met je kindje. Zo maak je hem of haar alvast enthousiast voor het vormsel. 

Ons aanbod

Elk kindje is anders. Voor de een is roze de allermooiste kleur, terwijl de ander groen als lievelingskleur aanwijst. Hier hebben we natuurlijk rekening mee gehouden. In de collectie ‘Uitnodigingen vormsel’ vind je kaartjes in allerlei kleuren, thema’s en stijlen. Scroll door de galerij en ga op zoek naar jullie favoriet. We zijn heel benieuwd welke uitnodiging jullie harten heeft gestolen. 

Kies voor een vormsel uitnodiging met foliedruk

Tijdens het vormsel ontvangt jullie trots de Heilige Geest. Een dag met een gouden randje dus. Hoe leuk is het om dit te symboliseren door een vormsel uitnodiging met goudfolie of ander type foliedruk te versturen. Het glimmende laagje zorgt voor een luxe uitstraling en laat de kaart extra stralen. Houd er wel rekening mee dat foliedruk kaarten meer droogtijd nodig hebben. Het drukproces tot aan de bezorging duurt daardoor 2 tot 3 werkdagen. 

Vind de perfecte kaart voor het vormsel

Bij Kaartje2go vind je de allergrootste kaartcollectie van Nederland. Om je te helpen bij de zoektocht naar het perfecte kaartje hebben we een handig filtermenu gemaakt. Met een paar klikken vind je een vormsel uitnodiging of een ander type communiekaart in de lievelingskleur van jullie jongen of meisje. Daarnaast kun je filteren op thema, stijl en kaartvorm. 

Tekst op de kaart vormsel

Wat schrijf je op een vormsel kaart? We hebben een aantal teksten en gedichten voor je geschreven en verzameld. Deze kun je simpel en snel op je kaartje kopieren. Bekijk snel de vormsel uitnodiging teksten

Bedankingskaarten en feliciteren met het vormsel

Wist je dat we ook leuke uitnodiging-, bedank- en felicitatiekaartjes hebben? Zo kun je familie, vrienden en klasgenootjes bedanken voor hun komst. Of stuur een felicitatie naar iemand anders die vormsel heeft gedaan. Neem ook eens een kijkje op de Kaartje2go blog. Hier vind je leuke, inspirerende, artikelen over communie en het vormsel.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.