Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Jubileumkaarten 5 jaar

Hoera, een jubileum! Zijn jullie binnenkort 5 jaar getrouwd? Dat is een mooie, liefdevolle mijlpaal die gevierd mag worden. Maak zelf de mooiste jubileumkaarten voor een 5-jarig jubileum bij Kaartje2go.

Uitnodigingen voor een 5-jarig jubileum maken 

Een bestaande uitnodiging direct bestellen of zelf een mooie uitnodiging maken. Het is allemaal mogelijk. Waar kies je voor? 

Onze uitgebreide collectie jubileumkaarten voor 5 jaar liefde

Een botanische, hippe of moderne 5-jarige jubileumkaart? Je hebt het voor het uitkiezen! Of zoek je naar een bepaalde stijl, zoals ballonnen, bloemen of confetti? Deze elementen fleuren het kaartje zeker op. Navigeer door het filtermenu en vind eenvoudig en snel jullie perfecte kaartjes. In de grootste kaartencollectie van Nederland zit er zeker wat tussen.

✨ Tip: Kies voor goudfolie en maak een schitterend kaartje. 

Zelf een uitnodiging voor een 5-jarig jubileum ontwerpen

Ga je zelf de handen uit de mouwen steken en een prachtig kaartje ontwerpen? Leuk! Begin met een blanco kaart en leef je uit in onze kaartmaker met kleuren, figuren, kaders en tekst. Of maak een fotokaart met een romantisch kiekje van jullie samen. Je kan ook een bestaand kaartje uit de galerij bewerken. We leggen je uit hoe dat werkt.

Uitnodigingen 5-jarig jubileam versturen 

Je hebt een leuke uitnodiging gemaakt en hij staat klaar om verstuurd te worden. We vertellen je meer over de verzending.

Direct versturen 
We nemen je graag wat werk uit handen door je uitnodigingen direct naar alle gasten te sturen. Vraag met de adresverzoeker makkelijk online de adressen van al je dierbaren op. Wij zorgen er samen met PostNL voor dat de kaartjes zo snel mogelijk op de deurmat vallen. Voor 20:00 uur besteld, is vandaag verzonden. Lekker snel!

Thuis ontvangen
Verstuur je de 5-jarige jubileumkaarten liever zelf? Laat de kaartjes dan op je eigen adres bezorgen. Je ontvangt de kaartjes in een leuk pakketje thuis met gratis witte enveloppen óf de gekleurde enveloppen die je zelf hebt gekozen. Bestel eventueel adresstickers mee om de enveloppen nog verder op te vrolijken. 

Veelgestelde vragen over jubileumkaarten 5 jaar

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.