Jubileumkaarten 5 jaar huwelijk

Jubileumkaarten voor 5 jaar getrouwd

Een originele jubileumkaart maken is bij Kaartje2go een fluitje van een cent. We hebben hele mooie kant-en-klare jubileumkaarten, maar niets houdt je tegen om je kaart volledig zelf te ontwerpen.

5-jarig jubileum

Al 5 jaar getrouwd? Maak nu heel gemakkelijk  je eigen unieke jubileumkaart. Met een eigen foto erop, of gewoon een kaart die je kiest uit onze kaartengalerij. Je voegt daarna je eigen tekst toe (kijk ook eens bij onze jubileumteksten) en zet er wat foto's bij en je kaart is direct klaar om te versturen.

Houten jubileum

Elk soort jubileum heeft een naam. Wanneer iemand 5 jaar getrouwd is of 5 jaar in dienst is bij een bepaald bedrijf, dan wordt dat een houten jubileum genoemd. Er wordt dan al eens een feest gegeven om dat houten jubileum te vieren. In sommige gevallen nodigt de jubilaris zelf de gasten uit maar soms organiseren de vrienden,de familie of de collega's zelf een feestje. Natuurlijk moet iedereen verwittigd worden en moeten de gasten dus nog uitgenodigd worden met een speciale uitnodigingskaart. Kaartje2go heeft hele speciale kaarten om de gasten uit te nodigen voor het houten jubileum.

Ken je iemand die 5 jaar getrouwd en wil je het liefdevolle koppel gelukwensen? Kijk dan snel bij onze felicitaties voor het huwelijksjubileum.

 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.586 beoordelingen