Ga naar de inhoudGa naar het filter
Felicitatie nieuwe baan

Felicitatiekaarten: succes met je nieuwe baan

Begint een vriend, collega, familielid of iemand anders uit je omgeving aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit het uitgelezen moment om een felicitatiekaart voor een nieuwe baan te versturen! Met een leuk kaartje en een mooie boodschap voel je je extra gesteund in een nieuwe stap. Het fijne is dat je er de deur niet eens voor uit hoeft. Bij Kaartje2go maak en verstuur je de kaart vanaf je computer of mobiele telefoon. Voor jou een kleine moeite, voor de ontvanger een groot gebaar.

Gefeliciteerd met je nieuwe werk!

Iemand feliciteren met een nieuwe baan

Je kunt iemand feliciteren met een nieuwe baan door te bellen of een appje te versturen. Maar zeg nu zelf: een kaartje is stiekem veel leuker om te krijgen. Beeld je de glimlach van de ontvanger meer eens in als de envelop op de mat valt. Hij of zij de kaart bekijkt en de tekst leest. Zo’n felicitatiekaartje is altijd een aangename verrassing! Zeker wanneer iemand net een andere job heeft. Door je felicitaties voor een nieuwe baan via een kaartje te delen, laat je weten dat jij aan hem of haar denkt. Het is een leuke, persoonlijke manier om iemand te feliciteren met nieuw werk.

Een ‘succes met je nieuwe baan’ kaart

We staan er niet altijd bij stil, maar een nieuwe baan is naast een leuke ook een spannende verandering. Andere collega’s, een vreemde locatie en inhoudelijk nieuw werk: het is allemaal erg enerverend. Vooral omdat we niet weten wat ons te wachten staat, vraagt zeker de eerste periode van een nieuwe baan veel van ons. Daarom kan iemand die met een nieuwe baan begint niet alleen felicitaties, maar ook succeswensen gebruiken. Kies één van de ‘succes met je nieuwe baan’ felicitatiekaarten bij Kaartje2go en pas de kaart helemaal naar wens aan. Zet er bijvoorbeeld een bemoedigende boodschap in of combineer een succeswens met felicitaties. Het is helemaal aan jou.

Een nieuwe baan kaart maken

Het versturen van een kaart voor een nieuwe baan begint bij het kiezen van een leuk ontwerp. Daarvoor zit je bij Kaartje2go goed. Met een ruime keuze ontwerpen, zit er voor iedereen wel een geschikte felicitatiekaart bij. Man of vrouw, grappig, modern of juist klassiek: je maakt eenvoudig een selectie in kaarten door via het filtermenu aan te vinken wat bij jou past. Dat is handig, want zo’n selectie maakt het kiezen van een ‘nieuwe baan kaart’ makkelijker. De gekozen felicitatiekaart bewerk je vervolgens met de kaartenmaker van Kaartje2go. Daarmee voeg je illustraties, afbeeldingen en teksten toe aan je kaart. En heb je even geen inspiratie voor een goede tekst, dan kun je die vinden bij onze felicitatie teksten die Kaartje2go voor je heeft verzameld. Gaat er iemand met pensioen? Probeer dan onze pensioenkaarten.

Makkelijk en snel een felicitatiekaart verzenden

Wanneer je helemaal tevreden bent met je felicitatiekaart voor een nieuwe baan, hoef je niet te wachten of naar de brievenbus te lopen. Het adresseren van de kaart is het enige wat je nog hoeft te doen. Vervolgens verzorgt Kaartje2go de verzending voor jou. Bestel je voor 20.00 uur, dan wordt de kaart zelfs nog dezelfde dag verstuurd. Makkelijk, snel en toch persoonlijk feliciteren met een nieuwe baan doe je voortaan dus gewoon vanuit je luie stoel via Kaartje2go!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.