Maak zelf de leukste menukaarten voor kerst

Ben jij dit jaar verantwoordelijk voor de kerstmaaltijd? Maak het kerstdiner dan helemaal af met jouw eigen kerstmenukaarten. Overtref je familie, vrienden of vriendinnen met een heerlijke maaltijd en maak het helemaal af met een menukaartje. Zo laat je je gasten op een originele wijze weten wat er op het menu staat.

Wat zet je op een menukaartje?

Een menukaartje is een leuke toevoeging op een heerlijk kerstdiner. Wat je op het menukaartje schrijft is helemaal aan jou, maar wij geven je enkele tips:

  • Verzin een leuke titel. Bijv. Kerstdiner 2018 of Kerstmaaltijd familie
  • Zet het aantal gangen op het kaartje. Dit kan heel letterlijk als getal of je noemt de verschillende gangen bij naam: voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht
  • Ben je geen ster in speeches, dan kun je ook de ingrediënten van het gerecht op het kaartje vermelden.
  • Wil je niet alles prijsgeven, zet dan bijvoorbeeld verrassing bij het toetje.
  • Maak je gebruik van een tafelindeling? Dan kun je voor iedereen een persoonlijk kaartje maken met zijn of haar naam erop.

Unieke kerstkaarten maken

Je eigen kerstmenukaart maak je heel eenvoudig bij Kaartje2go. Kies uit de collectie met kerstmenukaarten of maak je eigen menukaart. Voeg zelf foto’s toe, schrijf je menuteksten en plaats eventueel leuke kaders en figuren. Nu is je professionele menukaart helemaal klaar! Ook leuk om te doen: een kerstdiner uitnodiging maken om je familie en vrienden persoonlijk uit te nodigen voor de feestdagen.

Er komt best veel kijken bij een geslaagd kerstdiner. Bekijk onze checklist om niets te vergeten!

Kerstmenukaarten thuisbezorgd

Je kerstdiner is pas geslaagd met een zelfgemaakte menukaart. Maak en bestel je menukaarten voor 20:00 uur bij Kaartje2go en je ontvangt ze doorgaans de volgende werkdag al op het door jou opgegeven adres.

Wil je ook nog kerstkaarten versturen? Bekijk dan eens ons aanbod van kerstkaarten.

eKomi
Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 17,690 beoordelingen