Ga naar de inhoud

Uitnodiging pensioen

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20.00 uur besteld = vandaag verzonden
  • CO2-neutraal gedrukt
  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Uitnodiging voor een pensioenfeestje of een afscheidsreceptie

We werken altijd maar langer. Gemiddeld zo’n 45 jaar lang. Elk jaar stijgt de gemiddelde pensioenleeftijd zelfs. Het afsluiten van jouw bestaan als hardwerkende mens is dus een goed moment om te vieren. Om van je feest een succes te maken, moet je natuurlijk wel jouw vrienden, familie en collega’s uitnodigen. In onze collectie vind je een reeks pensioenuitnodigingen die je direct kan versturen. Ben je een creatieve duizendpoot? Dan kun je ook de uitnodiging voor het pensioen zelf ontwerpen door een eigen foto en tekst toe te voegen en ze daarna te versieren met leuke figuurtjes en kaders.

Het pensioen is altijd reden voor een feestje. Je sluit een lange werkende periode in je leven af en gaat nu stoppen met werken. De gemiddelde Nederlander werkt zeker 45 jaar lang en de gemiddelde pensioenleeftijd stijgt ook nog eens elk jaar. Daardoor is het afsluiten van je werkende carrière een goede reden om de bloemetjes eens even buiten te zetten. Natuurlijk heb je vanaf het moment dat je met pensioen gaat tijd voor jezelf, maar het is ook leuk om dit samen met familie, vrienden en collega's te vieren. Nodig daarom je familie, vrienden en collega’s uit voor een pensioenfeestje. Laat ze weten dat jij met pensioen gaat en deze mijlpaal wilt vieren met een leuke receptie, een borrel of een feestje.

Het pensioen kun je op veel verschillende manieren vieren. Met een borrel, een etentje, een receptie of een feest.

Pensioenfeest voor iemand anders organiseren

Ben je de werkgever of een collega van een medewerker die met pensioen gaat? Organiseer een verrassingsfeestje voor de soon-to-be gepensioneerde. Bekijk onze collectie met pensioenfeest uitnodigingen en maak een persoonlijke uitnodiging.

Uitnodiging voor een pensioenfeest zelf maken

In onze kaartmaker kun je eenvoudig zelf een leuke uitnodiging voor een pensioenfeest maken. Voeg een eigen foto toe, kies figuren en fotokaders uit en bewerk de achtergrond. Schrijf een leuke tekst, bewerk het lettertype en verander de kleuren. Ben je klaar met bewerken? Kies één van de luxe papiersoorten uit en selecteer een envelopkleur. Nu ben je klaar om de pensioenfeest uitnodigingen te bestellen.

Pensioenfeest uitnodiging

Ga je met pensioen en wil je een feestje organiseren? We hebben een selectie pensioen uitnodigingen laten maken door onze ontwerpers. Ben je zelf creatief? Dan kun je met een eigen foto een hele leuke pensioen uitnodiging maken. Bestel de uitnodigingen voor 20:00 uur en wij versturen ze nog dezelfde dag met de post. Laat de kaarten thuisbezorgen of maak gebruik van onze verzendservice. Wij versturen de kaarten rechtstreeks naar de ontvanger toe. Het enige wat jij hoeft te doen is de adressenlijst te uploaden en de juiste adressen te selecteren.

Heb je een ander feest te vieren? Kijk dan ook eens bij onze andere uitnodigingen.

Uitnodiging afscheidsreceptie

Misschien gaat je collega niet met pensioen maar wil je wel een leuke afscheidsreceptie geven omdat hij of zij weggaat bij jullie bedrijf. Organiseer dan een afscheidsborrel voor een collega. Ook de uitnodigingen voor een afscheidsfeestje maak je eenvoudig zelf in onze kaartmaker. Kies een mooie kaart uit de collectie of maak een eigen ontwerp.

Wil je een jubileum van een collega vieren? Bekijk eens onze jubileumkaarten voor medewerkers

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.719 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.