Ga naar de inhoudGa naar het filter

Uitnodigingen kinderfeestjes 10 jaar

Hiep hiep, hoera! Jullie superster is alweer 10 jaar oud en dat is natuurlijk reden voor een onvergetelijk kinderfeestje. Maar het feest is pas compleet met fantastische uitnodigingen. Kies uit verschillende thema’s, kleuren en/of leuke figuren. 

Uitnodiging kinderfeestje 10 jaar

Uitnodigingen voor het kinderfeestje van je jarige kind maken kan op verschillende manieren, en in verschillende stijlen en thema’s. Maak de uitnodigingen zo spectaculair als je zelf wilt. Het is eenvoudig, snel en leuk om te doen!

Ons aanbod uitnodigingen voor een kinderfeestje 10 jaar

We hebben ontzettend veel leuke stijlen waar je uit kan kiezen. Houdt je jarige job of jet van paarden of misschien van gamen? Dan is een feestje (en natuurlijk de uitnodiging) in dat thema een leuk idee. Of ga voor uitnodigingen met dieren, bijvoorbeeld in jungle stijl. 

Weet het feestvarken al precies wat hij of zij wil doen op de speciale dag? Ga dan voor een uitnodiging waar de activiteit op afgebeeld wordt. Kies bijvoorbeeld voor een uitnodiging waarop duidelijk wordt dat jullie fanatiek gaan bowlenvoetballen of klimmen. Of verstuur een uitnodiging met een film- of slaapfeestje als thema als je liever thuis blijft met de kinderen. 

Er zijn genoeg uitnodigingen om uit te kiezen voor het kinderfeestje van de 10-jarige. Kaartje2go heeft namelijk de grootste kaartencollectie van Nederland, er is dus voor ieder wat wils. Maak gebruik van het filtermenu aan de linkerkant van de site om sneller de perfecte uitnodiging voor het kinderfeestje te vinden.

Zelf de uitnodiging voor een fantastisch kinderfeestje 10 jaar ontwerpen

10 jaar worden is natuurlijk heel bijzonder, het eerste decennium van je leven is voorbij gevlogen. Dat is natuurlijk reden voor een uniek feestje, en een unieke uitnodiging. Daarom kan je bij ons ook helemaal zelf, of samen met de jarige job of jet, de uitnodigingen ontwerpen. Begin met een blanco kaart in het wit of een van de vrolijke kleuren. Voeg vervolgens leuke foto’s van de jarige toe en ga voor een paar feestelijke figuren. Vergeet als laatste de tekst met informatie over het feestje niet en je unieke uitnodigingen zijn klaar om besteld te worden. 

Hoe maak je uitnodigingen voor het kinderfeestje 10 jaar?

Uitnodigingen maken voor het kinderfeestje van je 10 jarige is heel leuk én heel makkelijk.  In een paar stappen ontwerp de vrolijkste uitnodigingen voor een fantastisch feestje om nooit te vergeten. We zetten de stappen voor je op een rijtje:

  • Kies een kaart uit onze collectie uitnodigingen voor kinderfeestjes of begin met een blanco kaart. 
  • Voeg een feestelijke foto van het feestbeest toe en plaats er eventueel leuke kaders en figuren omheen.
  • Bedenk een vrolijke tekst met alle nodige informatie voor het kinderfeestje en schrijf deze in de kaart.
  • Bestel de uitnodigingen of vraag een gratis proefdruk aan. 
  • Laat je kaartjes als pakketje naar je huis versturen en deel ze uit, of laat ze rechtstreeks versturen.
  • Vier feest!

🎈 Tip: Bekijk deze voorbeeldteksten eens als je even geen inspiratie hebt voor de tekst in de uitnodiging.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.