Cadeaus beterschap

Als iemand niet goed in zijn vel steekt, wil je diegene graag opbeuren. Je tovert een lach op zijn of haar gezicht met een kaart en een beterschap cadeau. Op deze pagina geven we je graag inspiratie met een selectie uit ons geschenken assortiment die geschikt zijn om mee te sturen met je beterschapswens. 

Alle cadeaus

Beterschap geschenk voor een zieke

Bij Kaartje2go vind je voor iedereen een geschikt beterschap cadeau. Welk cadeau je kiest is natuurlijk afhankelijk van wie er ziek is, bijvoorbeeld je moeder, vader, broer, zus of collega. Daarnaast hangt het ook af van de situatie. Gaat het om een gebroken ledemaat, een (mannen)griep of een ernstige ziekte? Iemand die van bier houdt en zijn of haar arm heeft gebroken, kun je prima een fles Leffe cadeau geven. Maar als diezelfde persoon in bed ligt met hevige koorts, kies je waarschijnlijk eerder voor een doosje thee. 

Chocoladegeschenk voor een zieke

Chocola is een passend cadeau voor iemand die niet lekker in zijn of haar vel steekt. In chocolade zitten namelijk stofjes die ervoor zorgen dat je je blij en gelukkig voelt. We hebben verschillende smaken chocoladerepen van de Nederlandse merken Tony’s Chocolonely en De Euforij. Een extra lief beterschap cadeau zijn de luxe Nuts about you pralines. De liefhebbers van likeur maak je bij met een melkchocoladereep gevuld met Jack Daniel’s of Cointreau. 

Een kopje thee door de brievenbus

Thee wordt vaak gedronken als je in de lappenmand zit. Door de warmte van de drank voel je je gelijk fitter en je krijgt direct vocht binnen. Een win-win situatie dus. Bij Kaartje2go kun je kiezen voor thee van Natural Temptation. Deze biologische thee is extra plezant om te krijgen als je ziek bent, door de teksten op de theezakjes. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor ‘Charge You Up’ thee, ‘Hug in a Cup’ thee en ‘Lots of Love’ thee. Een instant opkikker als je dit in je brievenbus vindt!

Opfleuren met een Bloemen Cadeaubon

Bloemen zijn een geliefd cadeau om te geven als beterschap cadeau. Je kunt bij ons een Bloemen Cadeaubon bestellen, waarmee de zieke zelf online een bosje bloemen kan uitzoeken en laten bezorgen. 

Beterschap cadeau tip: doucheset of boek

Voor een vrouw is de Therme geschenkset een heerlijk cadeau. Zowel in het ziekenhuis als thuis wil je jezelf extra verwennen en dit kan uitstekend met de heerlijke tropische geur van de douchegel en douchescrub. 

Boeken zijn een goed idee om de verveling tegen te gaan als je ziek bent. Volwassen mannen en vrouwen maak je blij met de Mindfulness kleurkaarten. Het kleuren voor volwassenen is nog steeds populair. Het zorgt voor afleiding bij de zieke en rust in het hoofd. Zieke kinderen kun je een leuk kinderboek geven die het ziek zijn even doet vergeten. Alle boeken passen door de brievenbus, dus de zieke hoeft niet á la minute zijn of haar bed uit om een pakketje aan te nemen. 

Bier of wijn per post versturen

Uiteraard geef je alleen bier of wijn als de zieke ook in de conditie is om deze te drinken. Bijvoorbeeld als een man of vrouw zijn of haar arm of been heeft gebroken, is het juist lekker om te genieten van een heerlijk glas wijn! Dit maakt onze bieren en wijnen populair als beterschap geschenk. Kies uit diverse luxe flessen bier en wijn.  

Beterschapswens met een cadeau

Je kunt bij Kaartje2go kiezen uit een heleboel verschillende beterschapskaarten. Zo vind je altijd de juiste kaart voor de juiste persoon. Of je nu een beterschapswens stuurt naar je zus, broer, vriend, vriendin of kennis. Weet je niet zo goed wat je op de kaart moet schrijven? Kijk dan eens bij onze voorbeeldteksten voor beterschapskaarten